tõstuk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tõstuk
Member
??:”> siis tuleb ütelda : ” oota kui ma veel soojaks saan ! ”
tõstuk
Memberma ei mõista kuidas tal see ära sai libiseda !?
Endal oli ainuke “selline” kogemus päris tõstmistrenni algul, kui sain 27,5 kilose kangiga rebides kolksu vastu pead .
tõstuk
Memberjalapäev ?
pigem mõnele käepäev
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tõstuk
Memberjõudu sulle treenimaks nii palju !!! Tahaks oma silmaga näha seda venda, kes nii palju jõuaks treenida !!
tõstuk
Memberjõnksuga surumine ei ole jerk. Jerk on tõukamine, tõstjad nimetavad seda surumis svungiks.svung lihtsalt on see kui teed algul jalgadega jõnksu ja pärast lased veel ühe jõnksu jalgadest, et kangi püüda. Kui teha jõnksuga siis jääb kätega surumise osa minimaalseks (oleneb tehnikast ). Pumpajatele soovitaksin ikka teha aeglaselt ja ilma jõnksuta. Surumis svung on tõstjatele väga tõhus harjutus kuna suure raskusega peab jalgade tõuge olema piisavalt hea, et kang ülesse saada. Kaalun 76 kg. ja teen seda harjutust 90. kiloga.
tõstuk
Memberkirp2 tulevikus
“>tõstuk
Memberhr. Murumets oleks kinni pannud !
tõstuk
Membernäo järgi on see must küll mees pigem kui naine. Jube hiiglane mees peaks olema, kes selliseid naiseks tahaks.
tõstuk
Membertee kitsele hüppeid ja pool kükke.
tõstuk
MemberLapsepõlv tuleb meelde.
tõstuk
Memberkanna vastavaid riideid, kus su kleenuke keha ei paista välja. Mul jõusaalis käivad selliseid mitu tükki. Mina igaljuhul respektin selliseid, sest et vähemasti võtavad midagi sellega ette, et nad nii peenikesed on !
tõstuk
Memberkindlasti ära viska ära. see ikka põhimõtteliselt ju kõlbab süüa, ise olen natuke üle läinud proteiini kunagi söönud.
tõstuk
MemberVäga tegija vend.
Ma ei mõista, miks temast ei räägita kuskil.
MMil pronksmedal saada on ikka tegija, aga ma ei mõista seda veel, et kuidas see esimene koht nii palju teisest ja kolmandast rohkem tegi 15 kg.Nii kõrgel tasemel, nii suur vahe.
tõstuk
Memberkonsulteeri Andrus Murumetsaga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on tema üks tugevaim ala.
2003 aasta maailma tugevamal mehel tegi ta sama aasta võitjale sellel alal pika puuga ära.
tõstuk
Membermina võtan peale trenni ühe kuhjaga teelusika täie L- glutamiini. Huvitav mitu tabletti see olla võiks. Ise arvan, et mingi 7-8 grammi.
AutorPostitused