toskin12
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
toskin12
MemberMul on veel küsimus, et kui ma näiteks päev läbi näiteks kuivatatud banaane närin, kas see mõjub hästi või halvasti ?
EDIT: Ja mis Toidulisandeid soovitaksite mul võtta maksimaalselt kiire tulemuse jaoks ?
toskin12
MemberEsialgu oleks asjakohane valida kava, kus on keha näiteks kaheks jaotatud (näiteks ala- ja ülakeha) ning siis sooritada ühele lihasrühmale 1-2 harjutust.Näiteks see – http://www.fitness.ee/treeningkavad/33
Mis see teine mõtteavaldus peaks endast kujutama – et mingit tüüpi “pumbatud” lihastes pole jõudu?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No minuarvates jõud ja suurus on ikkagi 2 erinevat asja. Mingi hetk on nad küll seotud aga mitte pidevalt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Koolis biloogia tunnis kõrvataha midagi , kunagi jäänud.toskin12
MemberPäeval tarbid lõunaks vaid kohvi? Ilmselgelt tuleb seda söögikorda suurendada. Samuti on hommiku- ja lõunasöögi / lõuna- ja õhtusöögi vahel liiga pikk ajavahemik – too sinna söögikordi juurde. Ja kõht ei lähe vahepeal tühjaks, tundub uskumatu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Enne kontorisse minekut söö kindlasti midagi.
aga ei saanudki aru kas parem on alustada kergelt ? Eesmärk on võimalikult kiiresti lihaseid “pumbata” alles hiljem tahan jõudu teha.
toskin12
MemberTööriistade all on olemas nii treeningkavad kui ka veebitreener.Kindlasti oli suurema kehakaaluga rohkem jõudes ka lihas suurem, kuid lihtsalt rasva% võis asja näilikult teistsuguseks muuta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis on see ajaline intervall, mille jooksul kaal sellest ühest otsast teise käib?
Räägi ka oma toitumisest täpsemalt.
Kõigub olenevalt sellest, kui palju toitun , nt juunist võtsin ma 7 kg juurde sest toitusin väga korralikult. Nüüd augustis lõpetasin selle pideva söömise ära – ei näljuta ennast, söön siis kui kõht tühjaks läheb ja kaotasin ära need 7kg.
Hommikul ärkan – 5:00 kohvi , puder , muna , mõni piimatoode nt. kohuke. paar võikut.
lõuna 14:00 – kohvi
jõuan koju 18:00 mingit suppi tavaliselt.
20:00 kartul, liha, salat.
-
AutorPostitused