Toskin
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Toskin
MemberAitähh vastajatele , jõudu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toskin
MemberMõni lihtsalt ei viitsi ja valetab endale et ta ei saa( liiga vana , ei ole aega , mis iganes ) ja nii see tegemine jääbki.
Aga hoiatus ,kui pihta hakkate siis Jõusaal tekitab sõltuvust
“>aprill 26, 2011 at 2:14 p.l. in reply to: Algajad vs. edasijõudnud, treeningkavade kontekstis? #299511Toskin
MemberPikka aega peas kumisenud küsimus , leidingi vastuse . Aitähh
“>Toskin
MemberMinuarust käib see asi nii, et kui lihast treenid siis võid joosta ka , kui massi tahad.
Aga sa pead õieti ja rohkelt sööma ja ilusti treeni tegema, sest kui jooksed ega sa lihasmassi ei jookse kuskile ära, vaid pekk kaob.
“> Jõudu.Toskin
MemberSuured tänud . Jõudu ja jaksu teile ja muidugi ka ilusa ilma nautimist.
Toskin
MemberAga mis see 8 – 10 tähendab , kas 8 või 10 , ise tean palju teen ?
Toskin
MemberEi tea kas ma olen uimane või mitte aga ma olen siin foorumis ringi kobanud päris tükk aega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Soetasin endale Hera80 maitsetu paki .
Niisiis küsimus tekkis selline?
1.Millal seda võtma peab? Enne trenni? Peale trenni? Keset trenni?
2.Palju seda võtma peab? 3 supilusikatäit ?
3 Kas peaks veel endale mingi Toidulisandi muretsema?
Käinud Jõusaalis 1,5 a . Kasvanud olen küll , kuid soovin seda natukene kiirendada

Kaal 63
Pikkus 170
Rinnalt 100
Tegelen juba 2 nädalat MassiTsükliga.
Ei hakkagi uut teemat tegema vaid küsin kohe siin
Kas Massitsükkel tähendab seda et ta annab massi kõige rohkem juurde ?
Võin tunduda totakas , aga vähemalt ma siis tean
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aitähh vastajatele
Toskin
MemberOmast kogemusest julgen soovitada siiski selle probleemiga tegelemist. Pakuks välja, et osad lihaskiud on miskipärast lühemad või rohkem pinges. Proovi äkki aitab, kui teed regulaarselt aeglaseid käteringe. Mõnikümmend ringi mõlemat pidi paar korda päevas ja väga kerge venitus otsa (liiga intensiivsega võid pingesse tõmmata)? Peaks aitama ka siis, kui asi liigeses.Anna siis tagasisidet ka.
Hakkan siis katsetama , pärst siis räägin kas mõjus (H)
Toskin
MemberKui jääbki naksuma, proovi hantlitega lõua alla tõmmet või plokil, kuid pööra tähelepanu sellele, et hantlid liiguksid õlgade suunas, mitte lõua alla. Pm haare laiem.Jõudu.
Siis mul raksub vapsee terve rinna ülaosa
Toskin
MemberNiisama naksub ka jah , aga eks ma siis pusin edasi
aitüma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toskin
MemberElu õpetab , aga aitähh vastuse eest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Toskin
MemberTellin endale siiski HERA80 Ultrafiltreeritud vadakuvalgu. Kuidas seda kasutada , kas segan kuskile sisse ja kui palju , Teen jõusaalis Massitsüklit ?
Kas 2-3 supilusikat on normaalne mingi jogurti või piima sisse segada ?
AutorPostitusedViewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)