topgirl
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
topgirl
MemberAinuke asi mille ma leidsin. -.-
topgirl
MemberVäga super!!
Ulme äge, väga super, kohe paljupalju ilusam poiss !!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>topgirl
Memberei saa mainimata jätta et kaal ikka ei lange, olin ka 1.5 nädalat eemal aga toitusin normaalselt edasi.
nüüd teen hetkel ainult aeroobset, pean blogi ka siin:D
topgirl
MemberTe võiks tartus ka käija tegemas, arvan et osalejaid oleks.
topgirl
MemberMa plaanin toitumiskava tellida küll kohe kui mingit vaba raha tuleb. sain just tööle ja esimene palk alles märtsis ja märtsis on 1 astme treenerikoolitus. (ma ratsutamisega tegelen) ja seega plaanin seda tellida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>topgirl
MemberKui otsid trennikaaslast siis ma olen ka tuden(maaülikool) ja käin Arenas trennis .
Mul ei ole kaaslase vastu midagi ja bodypumpi ma armastan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võiks koos sihid seada ja peki vastu võidelda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>topgirl
MemberMindka huvitaks kaua võtsid ja kuidas mõjus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>topgirl
MemberAnsipit siia küll vaja appi ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>topgirl
MemberHeahea ma täna söin neid terve väikse paki, aga 2 peale(mina ikka enamus) – need on ainukesed pähklid mis head on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina pakin oma seljavalu kokku ja sean sammud poodi! Ja ostan homseks midagi kokku
topgirl
MemberKas pistaatsiapähklid lähevad arvesse?
topgirl
MemberFäkk.- kaerahelbe puder,
Manna puder- nämm
topgirl
MemberNägin seda, seal ei soovitatud ka pähkleid ja ma ei söö ka pähkleid.
topgirl
MemberMa ei söö küpsiseid 3 kilo, vaid mul 300g pakk, need väiksed küpsised, (mul deegudele need, aga kuna laual siis kättesaadavad) , kui ma neid nosin siis vast mingi 50g õhtul neid. .
No aga mida ma sööks siis vahepaladeks?
Et suhkru kogust vähendada?
topgirl
MemberKuigi noh, arst andis mulle lipiku ,Kus on kirjas kui palju ja mida päevas süüa ja 2 leiba võib süüa ja miks ei või täisterahelbeid süüa? Nagu ma tean siis need tekitavad täiskõhu tunde kauemaks ja samas ei anna palju kaloreid ka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Puder annab rohkem kaloreid ja ei täia kõhtu, seega 60g helbeid ei anna mingit magustunnetust. Ja hommikusöögiks ei lähe ka mul midagi sooja ka alla!topgirl
MemberUnustasin lisada et jõuludes alates tarbin – fast green tea- kapsleid 2 korda päevas
Trenni jookideks on – fat burner
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja mul tuli meelde et ma olen ka ennast mõõtnud. Võtsin selle koha välja ja asjad natuke muutunud :
06.01.2012
kõht- 88cm
puus-106cm
kints-63cm
17.01.2012
kõht 88cm
puus 102cm
kints 60cm
Tulemused needki aga midagi teen ikka valesti.
AutorPostitused