toonus
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
toonus
MemberMa juba kuus aastat söönud “Farmi” rosina kohupiimakreemi. Maitseb nii, et pistaks korraga vabalt kolm topsi sisse.
220g tops maksab u 12.-, 100. grammis valku 13,5, süs 14,2, rasva 4,5.
Oma maitsetut võid maitsestada glükoosiga näiteks, ajab ka asja ära!
jaanuar 5, 2009 at 8:05 e.l. in reply to: + Nädalavahetuse (2 jan.-5 jan.) oksjonil on Seriuos Mass 5,5kg Optimum Nutrition ilt #177909toonus
Member2275
jaanuar 5, 2009 at 8:02 e.l. in reply to: + Nädalavahetuse (2 jan.-5 jan.) oksjonil on Seriuos Mass 5,5kg Optimum Nutrition ilt #177906toonus
Member2225
jaanuar 5, 2009 at 7:57 e.l. in reply to: + Nädalavahetuse (2 jan.-5 jan.) oksjonil on Seriuos Mass 5,5kg Optimum Nutrition ilt #177904toonus
Member2175
jaanuar 5, 2009 at 7:55 e.l. in reply to: + Nädalavahetuse (2 jan.-5 jan.) oksjonil on Seriuos Mass 5,5kg Optimum Nutrition ilt #177902toonus
Member2125
toonus
MemberKui ma olin 17a, siis olin ma 181cm pikk ja 65kg. Olin sama probleemi ees.
Loe palun mu blogi viimast sissekannet, leiad kindlasti mõtlemisainet:
http://forums.fitness.ee/index.php?automod…;blogid=61&
toonus
MemberMis mõttes? kui pika aja peale rikkusid südame ja milles see väljendus?Mandliopi sain alles aprilliks, septembris käisin arstil.
Ma pole veel kuskilt kuulnud, et treenida ei tohi kui see on. Mul see 2 aastat olnud, aga lihtsalt mu loll perearst ei osanud sel ajal siis arvata milles asi, siis kui kurguarstil käisin, enne seda perearstil jälle, ei osanud perearst kurkugi vaadata. kurguarst vaatas vaevalt 2 sek kui ütles et op tuleb teha.
Ja kui kõvasti tohib treenida siis? praelt treenin enamvähem normaalselt nii et lihased üle ei koormaks, seda tänu venitustele. Kaido leesmani kava järgi teen praelt 3x nädalas.
Muidu ma plaanisin suve alguseni kõvasti trenni teha et vormi saada.
Kas kuidagi kasvõi raha eest ei saaks eelisjärjekorda kurguopile vms? kui saab siis kust seda uurida saaks?
Suurtes linnades on tavaliselt pikad järjekorrad. Õemees käis Võrus mandliopil, sai mingi kahe nädalaga noa alla. Põlvas pidi ka suht kiiresti saama, uuri asja.
Ära nii kaua küll oota!
Kui võrguga püksid ei aita ja ikka higistad kõvasti, siis pane näiteks bokserid trennipükste alla, mis higi kinni peavad. Vähemalt ei määri masinaid!
toonus
MemberKui loom on t2naval st riigimaal…siis ta inimest ei rynda (tema kaitseinstink ei t88ta…see ei ole tema territoorium jne), kui sa ise teda rynnata ei yrita.Minul on probleeme koertega, kes jooksevad vabalt ringi, sest tavaliselt jalutan ma koos oma koertega…ja koer+koer keemia on v2he teine…ja ka sellisel juhul yritan asjast v2lja tulla nii veretult kui v6imalik.
Elage oma kurjust v2lja kuidagi teistmoodi, kui loomi invaliidistades.
Koerad võivad väga vabalt ilma põhjuseta rünnata ka tänaval. On palju selliseid teada juhtumeid. Kui koer elab näiteks maal, kus maja ei ole piiratud aia vms, siis võib koer oma territooriumiks pidada palju suuremat maa-ala. Enda kogemusest ka paar lugu.
Esimene kord, kui mind koer hammustas, siis olin u 12 aastane. Jalutasin maal sõbrale külla, naabermaja hoovist(aiaga piiramata) jooksis koer minu juurde, jäin seisma, tõstsin käed rinnale. Tema lihtsalt hammustas kannist ja jalutas rahulikult hoovi tagasi.
Teine juhtum: jalustasin mööda kõnniteed, vastu jalutab koer(väga sõbraliku olemusega), nagu tavaline inimene, me ei tee teineteisest välja. Ma ei oska üldse ohtu oodata. Nii kui ta on minust möödunud, keerab ta pea ja jälle kannist kinni, hampsab ära ja jalutab edasi nagu poleks midagi juhtunud.
Ei usu, et asi on minus olnud. Olen loomasõber ja paljud tuttavate koerad-kassid võtavad mind kohe omaks.
Miks arvad, et asi on kurjuse väljaelamises? Niisama koerte peksmisest pole ju juttu olnud. Kui on võimalik ennast kaitsta, siis tuleb ju seda teha!
toonus
MemberSelle teemaga seoses, mul tekkisid mõned küsimused, äkki keegi teadjam oskab vastata:Kui ma sõidan rattaga tänaval, riigimaal ja mingi väiksematsorti koer üritab mind taga ajada, jääb ratta alla, saab tõsiseid, tõenäoliselt surmaga lõppevaid vigastusi, aga mul jalgratas saab samuti kahjustada ning selle koera omanik on seal samas, kas mul on õigus neilt nõuda kahjustada saanud ratta remonditasu?
Ning teine asi, kui ründab mingi suurem koer, samuti ütleme tänaval, riigimaal ning ma enesekaitseks ütleme löön talle telliskiviga pähe, mille tagajärjel ta saab tõsise ajukahjustuse ning omanik on sealsamas, kummale poolele selles olukorras juriidiliselt õigus jääb?
Loe siit hädakaitsest: http://ap3.ee/Default2.aspx?PaperArticle=1…artiklid_198611 ja siit: http://www.ohutusportaal.ee/2004
Lühidalt õigeks jääd siis, kui on tegemist reaalse ründega, mitte et Sa pole päris kindel, kas koer ikka ründab või mitte ja igaksjuhuks lööd talle kiviga pähe.
Kui koer kahjustab Sinu vara, siis on Sul õigus nõuda omanikult kahju korvamist.
toonus
MemberKaido, palun saada mulle ka kavad: toonus@hot.ee
Aitähh!
toonus
MemberMulle isiklikult sobib 4X nädalas. Keha jaotatuna kolmeks. 5X pean vastu siis, kui tarvitan mingisuguseid kiiremini taastumist võimaldavaid toidulisandeid(kreatiin, beta-alaniin vms). Muidu on tekkinud ületreeningu sündroom.
toonus
MemberOlen suur loomasõber, endal ka koer, kuid olin sunnitud kasutama rotveileri vastu järgnevaid meetmeid:
Ajasin pätti taga, ta sai koduaeda peitu. Seal tal suur rotveiler nii kuri, et kui sisse astuks, siis vist pureks surnuks.
Vaja oli kiirelt tegutseda, pipragaasi näkku, taskulambiga vastu pead(need olid mul tagaajamisel õnneks kaasas) ja koer muutus nagu taltsaks
lambakeseks, läks rahulikult trepile lamama. Koer saab aru küll, kunas pole enam mõtet hambaid näidata! Antud hetkel kehtestasin seal enda territooriumi.
Loomulikult head õpetused, tavaliselt on ju vaja ennast hammustamisest päästa, mitte ise rünnata.
jaanuar 2, 2009 at 3:40 p.l. in reply to: SK SPARTA lahtised meistrivõisltused lamades surumises korduste peale #177479toonus
MemberKellel plaanis minna ja milline tase üldse on foorumirahava seas?
Endal kaal 102 ja sellega rinnalt u 15 korda.
jaanuar 2, 2009 at 3:30 p.l. in reply to: + Reedesel (2 jan. 10:00-17:00) kiiroksjonil on Max Nutrition Dorian Yates ilt #177478toonus
MemberPalju õnne ka minu poolt!
Eks ma närin mõnda aega porgandeid edasi…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 2, 2009 at 3:20 p.l. in reply to: + Reedesel (2 jan. 10:00-17:00) kiiroksjonil on Max Nutrition Dorian Yates ilt #177475toonus
Member2000
-
AutorPostitused