toonus
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
toonus
Member900
toonus
Member850
toonus
MemberJama jutt suhu tagasi!
Kunagi olin Sinusugune kõrend ja mõtlesin samamoodi, et kui ma nüüd hakkan midagi “panema”, küll siis lihas kasvab.
Unusta ära. “Sõin seda ja toda ja juurde ei tule”, söö siis rohkem ja õigeid asju!
Loe mu blogi ja küsi julgelt, kui midagi arusaamatuks jäi: http://forums.fitness.ee/index.php?automod…;blogid=61&
jaanuar 11, 2009 at 10:52 p.l. in reply to: + Nädalavahetuse (9 jan.-12 jan) oksjonil on 100% Whey Gold Standard 4,7kg Optimum Nutrition ilt Optimum Nutrition ilt #179230toonus
Member4001
jaanuar 9, 2009 at 10:49 e.l. in reply to: + Reedesel (9 jan. 10:00-17:00) kiiroksjonil on Ultimate CREATINE Formula Dorian Yates ilt #178737toonus
Member800
toonus
Member1800
toonus
Member1425
toonus
Member1350
toonus
Member1300
toonus
Member1250
toonus
Member1200
toonus
Member1150
toonus
MemberSee ei sega lihaskasvu, jookse rahus edasi!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ainult söö sellevõrra rohkem, kui tahad lihast kasvatada, sest jooksmine võtab lisaenergiat.
toonus
MemberPalun ära tee sellist viga, mida teeb enamus algajaid.
Alguses tuleb ju niigi jõudu ja massi, kui korralikult sööd.
Pane kõigepealt paika korralik treeningkava ja toitumine. Kui Sul juba praegu jõudu ei tule ja lihas ei kasva, siis otsi probleeme sealt.
Liiga kiiresti ei ole ka hea, kui tuleb. Liigesed ja lihaste kinnituskohad ei jõua selle koormuse ja raskusega harjuda. Tekivad kergesti vigastused, mis võivad Sind kimbutada terve elu. Tee korralikult paar aastat trenni(korralik põhi alla), siis vaata mõne sellise lisandi peale nagu Anatorp70.
Mõnda tavalist valgupulbrit võid küll proovida just peale trenni joomiseks, kaks banaani ka kõrvale ja ok!
toonus
MemberMis maitsega see jahu on?Niisugune limajas vedelik tuleb. Maitse eriti hea pole. Sellepärast ongi hea segada trennisheigiga näiteks, siis ei saa midagi halba aru.
-
AutorPostitused