tony
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tony
MemberMarxengel: ma usun küll, et valgupurke saab sealt tellida, ehkki ise seda teinud pole, hinnad ei tundu nende puhul just supersoodsad. On soodsamaid kohti valgu tellimiseks. Ja mis puutub sinu kriitikasse minu jutu suhtes, siis: ma andsin lihtsalt mõne soovituse, inimene on hädas, äkki aitab. Ka subjektiivsel arvamusel on väärtus, kui see arvamus tugineb kasvõi isiklikule kogemusele, mitte teadusuuringule. Polegi ju olemas ühtegi asja, mis kõigi puhul 100 protsendiliselt aitaks, isegi sarnaste probleemide korral. Ma ju ei soovitanud tal perearstil Arcoxiat välja kirjutada lasta. Tõenäoliselt see isegi aitaks, vähemalt sümptomeid leevendaks, ehkki põhjust ei raviks.
Mida sa ise oled teinud, et sarnasele probleemile lahendust leida? Mis tundus aitavat, kasvõi veidigi?
Nekele: kas arstid välistasid liigeste kaltsifikatsiooni? Mina võtaks kaltsiumilisandi menüüst välja ja lisaks suukaudsele magneesiumtsitraadile manustaks naha kaudu magneesiumkloriidi ehk magneesiumiõli, millel on kiirem toime. Seda saad apteekidest, siitsamast Fitshopist, aga soodsaim on looduskaup.ee lehel.
tony
MemberJa veel- millist magneesiumipreparaati tarvitad? Soovitaksin tsitraati ja 400- 600 mg päevas vähemalt.
tony
MemberNekele:
Mina prooviksin sinu asemel: MSM 8-10 grammi päevas, minul aitas alaseljavalude vastu, põlvede ragin on ka vähemaks jäänud. Kalaõli võtaksin edasi ja ca 10 ml päevas. D- vitamiin ka hea, palju sul veres selle tase oli? Võiks ikka vähemalt 100 nmol/l kohta olla, kui vähem, suurenda doosi. Mina võtan ise näiteks 5000 IU päevas ja D. vitamiini tase püsib sellega 120- 150 vahel.
Veel ehk paar asja, mida proovida võiksid:
Räni, peaks selliste asjade puhul kasuks tulema, näiteks iHerb.comis selline toode: http://www.iherb.com/Now-Foods-Silica-Complex-500-mg-180-Tablets/799#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=silica&rc=4707&sr=null&ic=2
Seda võiksid võtta 2 kapslit päevas, võid sealtsamast saidilt lugeda kasutajate kommentaare, paljudel on liigesteprobleemide puhul aidanud. Vaata siis reviews alt kommentaare.
Hüaluroonhape, kasutatakse näiteks süstidena osteoporoosi ravis, sisuliselt peaks olema sama asi, mis liigesevedeliku koostiseski organismis. iHerbis ka kapslitena saadaval ja väidetavalt on paljusid aidanud. Ise pole veel proovinud. Näiteks selline toode, aga neid veel, siin 50 mg toimeainet, on ka 100 mg tugevusega. Arvan, et 100 mg päevas peaks olema OK doos. http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Hyaluronic-Acid-with-Chondroitin-Sulfate-60-Capsules/4457#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=hyaluronic%20acid&rc=720&sr=null&ic=2
Võid ka proovida boori (inglise keeles boron), halba see kindlasti ei tee, vähemalt luudele hea ja artriidi puhul ka peaks aitama.
Kui otsustad iHerbist tellida, võin siia lisada oma sooduskoodi, sellega saab 1.tellimuselt 5 või 10 USD soodustust, olenevalt summast. Kood on SVF366
ise tellin ka näiteks D- vitamiini sealt, saab väga hea hinnaga ja ka B- kompleksi näiteks- sealt leiab väga hea koostise ja hinnaga variante. Üldse võid meie apteegid vähemalt vitamiinide. mineraalide koha pealt unustada, kui seal saidil veidi ringi vaadata. Ja ravimiamet lubab ka alates suvest läbi ka kangemaid vitamiinipreparaate, kui tellid neid enda tarbeks, mitte müügiks.
tony
MemberArchil on õigus, nagu siin juba mainiti, B3 teatud vorm tekitab tõesti naha punetust, kleebin siia tervisekool.ee lehelt neile, kes kavatsevad B3 suuremas koguses tarbida. Olen näinud ka 500 mg B3 tabletti, mis punetust ei tekita, karbil oli isegi välja toodud, et No Blush.
NIATSIIN – B3
Lisandites nikotiinhappe vormis, niatsiinamiidina (nikotiinhappe amiid), insositool heksaniatsinaadina. Viimane ei tekita punetust ning on seetõttu eelistatuim vorm. Organism sünteesib ise, kui on olemas tiamiini (B1), B2 ja B6. Teda tehakse kehas trüptofaanist, seepärast ei peeta teda asendamatuks. B3 vitamiin osaleb 50 keemilises reaktsioonis, k.a. energia ja hormoonide tootmine.
Päevane ohutu ülempiir 100-150mg. Üle 50 mg niatsiini nikotiinhappena tekitab naha punetusetony
MemberMina olen viimasel ajal kasutanud ka kontsentreeritud lahust, lasen õhtul säärtele. Mugavam kasutada kindlasti, kui kapsleid neelata, samas mul mõlema variandiga Mg tase korras.

Edit: Unele mõju küll pihustatav kõvasti paremini (valges toas suvel magades oli ikka kottpime uni), kapslite puhul pole seda täheldanud.
Kas oled mõõtnud ka rakusisest Mg taset või ainult plasmast?
Aga teemaalgatajale: jutul on tõepõhi all, Mg kloriid on just esmaabina , kiire Mg puuduse leevendajana ehk parim vahend üldse. Toidulisanditest ehk parimaid Mg tsitraat, oksiid ja eriti karbonaat suht mõttetud, aspartaati ka viimasel ajal väga ei soovitata. Ise olen Mg kloriidi tellinud siit: http://www.looduskaup.ee/?id=476&img=28977&s=1
Ehk tüki maad soodsam kui Fitshopis
september 24, 2013 at 6:14 e.l. in reply to: Eesti meistrivõistlused lamades surumises 2013 – tulemused #349813tony
MemberMind võib nimekirjast maha võtta ( tegin ainult eelregistreerimise).
-105kg. jääb siis 13 meest.
Kalev, miks ei võistle seekord?
tony
MemberSelge, tänud vastuse eest!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tony
MemberRait, kas surud Super Katana Low Cutigà? Nr. 46? Huvi pärast küsin
detsember 10, 2011 at 10:37 e.l. in reply to: Raud-hemoglobiin-ferritiin-transferriin-rauavaegus-rauatoksilisus-aneemia #198629tony
MemberProbleem järgmine: tuttaval naisterahval hemoglobiin 80, raud väga madal (numbreid ta ei tea) Arst soovitas Retaferi, kus toimeaineks raudsulfaat. 2 tabletti päevas, seega 200 mg toimeainet, peaks nagu piisav olema. Aga on raudsulfaadi imendumine hea? On ehk efektiivsemaid raualisandeid?
oktoober 23, 2011 at 10:09 e.l. in reply to: Eesti meistrivõistlused lamades surumises: Eesti uus absoluutne rekord 285kg! #318654tony
MemberJaa… päev on läbi. Nüüd, juba kodus olles on aega kõike meenutada…Tänu meie EJTL presidendile, on väljend ”maletaja (kabetaja) musklid” saanud täiesti uue tähenduse. Stabiilne vorm, võib öelda, et läbi aastate!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ka pingereas tahapoole jäänuid oli väga andekaid ja töötahtelisi sportlasi. Eesti jõutõstmine on tõusuteel, seda näitab võistlejate üleüldine tase.
Kindlasti oli ka tänases võistluses rõõmu ja pettumusi, aga nentima peab fakti, et see oli üks läbi aegade kõige väiksemate omavaheliste konfliktideta võistlus. Põhjuseks on kindlasti see, et hakatakse aru saama, et jõutõstmist ei oleks ilma võistlejateta ja võistlemisel ei ole mõtet ilma kohtumõistmiseta. Loodan, et saite mu mõttekäigust aru.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu kõigile edaspidiseks! Loodan, et tänane päev innustas paljusid veel ägedamalt trennile pihta andma.
Vaatasin võistlusi otseülekandes netist ja kohtunike töö oli minu arvates väga hea. Siiski ei saanud paaril korral täpselt aru, milles probleem ja mis põhjusel katset ei loetud. Marko, mis selle Eleri Õismaa surumise stardiasendiga oli? Ja miks ei loetud Margus Silbaumi 2. ja 3. katset ära? Rohkem küsimusi minu jaoks ei tekkinudki, vaatamata ülekande mitte just hiilgavale kvaliteedile
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tony
Member“Igal võistlejal peab olema trikoo ning täistallaga jalanõud.”- kas võistlusmäärused nõuavad nüüd täistallaga jalanõude kasutamist? Senini on ju osad võistlejad kasutanud tõstekingi, millel kõrgem kannaosa, mitte täistald.
märts 13, 2010 at 12:28 p.l. in reply to: XXXI EMV 2010 jõutõstmises – reportaaz, tulemused, fotod #261080tony
MemberPalun võistlejatel ja treeneritel tutvuda praegu kehtiva tõsteviiside määrustikuga! See on küll ainult üks osa 38 leheküljelisest määrustikust eesti keelde tõlgituna, aga võistleja jaoks kõige tähtsam.Siitsamast määrustikust:
“Lamades surumine, punkt 8:
Märguande järel peab tõstja langetama tõstekangi rinnale, hoidma seda liikumatult
rinnal (reegli tähenduses lõpeb rind rinnaku alumise ribikondiga)…”
Kuidas kohtunikud jälgivad selle reegli täitmist? Kus asub rinnaku alumine ribikont?
Peab kusagilt anatoomia õpiku vaatama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tegelikult saan aru küll, et kangi ei tohi kõhule lasta, aga millised on Eestis konkreetsed juhised kohtunikele selle reegli täitmiseks?tony
MemberMa arvan, et kui mingit märgistust kangidele tahad, siis tuleb see ise teha, muidu jääbki see tegemata või siis aetakse tõenäoliselt numbrid sassi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei tea, kas veekindel marker jääb sinna kangile pidama?tony
MemberÄkki annaks kellelgi mainida saali hooldajatele, et saaks kasvõi mingid kleepsud või tähised kangidele panna? Valvelaua naised vast selle asja koha pealt pole kuigi pädevad.Tegelikult pole mingit märgistust vaja, asi on ju täiesti loogiline vähegi kogenumale treenijale: saalis on 5 kangi. Must kang on standardtne jõutõstmiskang kaaluga 20 kg ja surumismärkide (need karestamata ringikesed kangi äärtes) vahega 81 cm. Pannes kangid üksteise kõrvale on näha, et ka üks hele kang on täpselt sama jämeduse ja märkide vahega. Ühel kangil surumismärke pole, see kang kaalub ca 18 kg. Ja 2 ülejäänud kangi on ju katsudes selgelt jämedamad (võid ju mõõdulindiga üle mõõta, kui kahtled), lisaks on kange kõrvutades näha, et surumismärkide vahe on neil tervelt 10 cm väiksema vahega kui standardkangidel. Ja need jämedamad kangid kaaluvadki 21 kg.
tony
MemberKangid sai kaalutud niimoodi, et tavaline saunakaal kodust kaasa, siis kang turjale ja kaalule ning pärast kaalud siis enda ära ja see kaalunumbrite vahe ongi kangi kaal. Aga nüüd on kangidega olukord selline, et 15 kg kangid on 20 kg kangide vastu välja vahetatud. Uutest kangidest üks siis musta värvi ja teine tavaline. Nii et hetkel on saalis 2 20 kg kangi, 2 jämedamat 21 kg kangi ja 1 ilma märkideta 18 kg kang.
-
AutorPostitused