TõnuE
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
TõnuE
MemberMai keskel käisin taas tutvumas Reval-Sport spordiklubiga Aia tänaval.
Alustasin seal oma jõusaaliga tutvumist aastal 1997 ning olin selle treeningsaali klient 2001 aasta suveni.
Kuna Sparta spordiklubis sai treeningvõimalus läbi, siis vaatan kohta kodule lähemal.
Revalist. Ei tekkinud sellist hubast ja mõnusat kodust tunnet, et see on hea saal ja sinnatahaks jääda. Muidugi raud on raud ja raskus on raskus, aga võib-olla tänu Spartale olen mugavuse ja uudsusega ära harjunud. Reval oleks nagu 10 aastat ajas seisnud. Kuna hind on tal suvekuu pakkumises sama mis Meritonis, siis arvatavasti teen suvetreeningud Meritonis. Kuna ajavahe jala trenni minnes on kõigest 1 minut, siis tundub Meriton parem valik.
TõnuE
MemberTere
Hea teema nendes klubides käia ja asja tutvustada.
Tegin ise samasuguse ringi nii juuni alguses kui septembris.
Sinu lahkel loal jagan omi mõtteid, mille kopin oma siia järjest oma trenniblogist
TõnuE
MemberTere
Minu mõtted.
Olen käinud Meritonis nüüdseks kuu aega. Enne seda 10 kuud Spartas. Treeningkoha vahetuse tingis võimalus käia kodule lähemal trennis ning soodne suvepakett(1500 eek eest kolm kuud piiramatult jõusaali ja rühmatreeninguid + vee- ja saunakeskuse külastus).
Nii nagu ka oma blogis olen kirjutanud, asub jõusaal Meriton Grand Conference & Spa hotellis. Kodust jalutada 11 min, nii et mõnus jalutuskäik värskes õhus enne trenni ja peale trenni. Võimalik on trennis käia ka jalgrattaga, sest ratta hoidmise võimalus on seal täitsa olemas. Kuna Spartas on hind kõrgem, siis jäid valikusse kodulähedased klubid (Reval Sport, Tulbi spordiklubi, Meriton spordiklubi). Revalis sai taas üle 9 aasta uuesti proovitrenn tehtud, aga ei tekkinud sellist mõnusat hubast ja kodust tunnet. Tulbi miinuseks on asukoht (jala kodust 20 min jääb kaugeks) ning see, et nädalas on see avatud 5,5 päeva(kinni on terve laupäeva ja pühapäeval avatud kell 16-22). Võitjaks osutus Meriton, mille hind on Revaliga võrdne( suvepakett 3 kuud 1500 eek), kuid milles sisaldub ka veekeskuse kasutus. Miinuseks kaugemalt tulijatele on tasuline parkimine, aga kuna kodust jalutada Meritoni on 11 min, siis minul vähemalt suvel parkimismuret pole.
Trennist.
Hea. Ilus. Puhas. Korralik. Inimesi nii, et mahub ja järjekordasid pole. Masinaid nii, et kõik tehtud saaks. Muidugi peab ka kombineerima, sest ega hotelli jõusaal ei saa võistelda “päris” jõusaalidega, aga siiski kõik saab tehtud. Parkimine on võimalik eraldi kuukaardi alusel (250 eek/kuu) parkimismajas, mis tuleb kindlasti kasuks talvel. Võimalus parkida ka kohe hotelli juures eraparkimisplatsil, mille hind oli 195 eek/kuu või makstes tunni alusel. Inimesed, kes käivad aga “normaalselt” tööl, saavad arvestada, et kella 19-st on ju kesklinnas tasuta parkimine, nii et ei ole muret ka sellel.
Saalist veel – eraldi sääre masinat pole, aga seda saab kombineerida mujalt. Jalapress on plokiga ning max raskuseks on 219 kg, mis on küll juba trenni teinud meestele kerge, aga sellisel juhul saab taas teha kükki Smithil ning jalapressil lihtsalt pikemad seeriad.
Kuna tegemist on siiski hotelliga, ei saagi sealt oodata “kõiki masinaid”, aga rumal on see, kes ei oska kombineerida. Iga asja saab tehtud. Vabad raskused on hantlitega kuni 40kg(k.a.)
Oluline on ka hind. Kui eelpool mainitud suvepakkumine läbi saab, siis tavahinnad on jõusaali kuukaart E-P kell 07:00 -22:00 590 kr(päevane aeg, kella 7:00-14:00 hinnaks 450 eek). Odavam nii Spartast kui Revalist.
Enne trenni hommikupuder koha pealt 20 eek.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Koht mõnus. Kiidan ja soovitan!
Tõnu
TõnuE
MemberJään pikkisilmi su külaskäiku ootama….(rõõmu ei too ju iga mees kes uksest sisse tuleb….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )päev nii kiire, et tulen ikka homme.
TõnuE
MemberOlen jätkuvalt ise poes – Tõnu said juba vastuse maili.Ostuga kaasa Fitness.ee shaker! Peab tunnistama, et ega üle paari -kolme kuu on mõistlik shakerit vahetada, sest muidu tuleb shakerisse “elu sisse”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tulen homme läbi
TõnuE
MemberPeale puhkust olen ise esimest päeva tagasi tööl. Pood on avatud kella 8.30 – 18.00 ni, tere tulemast!!!tere Ott
GASPi spordikotti on?
hinnad on endiselt all?
TõnuE
MemberVeel on jäänud 2 tundi kui kehtib soodustus kõigile toodetele!!!pikad pühad viisid linnast välja. täna on hinnad kõik “tavalised” või mis eripakkumisi uuel nädalal?
mis on hind GASP spordikotile?
TõnuE
Membermai 6, 2010 at 11:53 e.l. in reply to: 6.mai Tallinna tudengirammumehe võistlus Tammsaare pargis #203960TõnuE
MemberPalju sul hetkeseisuga registreerunuid on?Praegu 4. Loodame koha peal olevatele tudengitele.
Olen juba kella 17-st Tammsaare pargis valmis tudengeid registreerima.
Tartus oli osalejaid 13.
Pilte Tartu võistlusest: http://www.studentdays.ee/cpg148/thumbnails.php?album=751
mai 6, 2010 at 9:08 e.l. in reply to: 6.mai Tallinna tudengirammumehe võistlus Tammsaare pargis #204456TõnuE
MemberTere
Võistlus juba täna!!!
Neljapäeval, 6.mail, algusega kell 18:00 algab Tallinnas Tammsaare pargis Tudengite kevadpäevade raames Tallinna tudengirammumehe võistlus!
Võistlusalasid kokku 5.
Alad:
1. 280 kg rehvi kantimine 4 x, kontrollaeg 60 sek
2. Kohvrite kandmine 20 m (90+90kg)
3. Jõutõmme 190 kg 60 sek jooksul
4. Apollon 86 kg 60 sek jooksul
5. 100 kg kivi tõstmine korduste peale 60 sek jooksul.
Võistluse auhinnalaua eest hoolitsevad Eesti Professionaalsete Rammumeeste Ühing, Powerman, Muscle&Fitness, Polar, A le Coq.
Korraldus – EPRÜ ja RõõmuLabor OÜ.
Osalejate eelregistreerimine e-maili aadressil Einasto@funlab.ee ning 30 min enne võistluse algust koha peal.
Tõnu Einasto
TõnuE
MemberKorraldajale: Endiselt ei leia internetist Tartu tudengi rammumehe protokolli..??Rammumees.ee pealt ei leia??
Ootel…
Tere
Olen edastanud protokolli rammumees.ee meestele, peaks ikkagi lähipäevil ilmuma.
Pisut kannatust
TõnuE
MemberKellelgi tulemuste tabel ka on? Kes võitis?Tulemused ilmuvad täna õhtul rammumees.ee kodulehele.
Neljapäeval toimub Tallinna tudengirammumehe võistlus, algusega kell 18 Tammsaare pargis.
Hetkel on eelregistreerinuid 4.
Tõnu,
korraldaja
TõnuE
MemberKahju, et 1. mail on, tahaks ka tulla, kuid mul samal päeval Eesti MV klassikalises tõstmises.Siiski, soovin osavõtjaile kerget kummi ja libedat kohvrit.
Tallinna tudengirammumees 2010 selgub 6.mail Tallinnas, Tammsaare pargis, algusega kell 18:00
Tule sinna kohale!
Edu 1.mai võistlustel.
Tõnu
TõnuE
Memberkahju et lõppeb. Igatahes hea saade oli.Eile oli Sparta spordiklubis näha taas saatejuht Otti ja kuulda käeraudade kinni klõpsamise häält.
Kes seekord spordisaalis rajalt maha võeti ning kuidas päev läks, seda saate näha peagi taas telekast.
Hoidke pilgud tv-kaval.
Trennis näeme!
TõnuE
MemberNo ega kui te ise ei taha oma asja laiemale ringile nähtavaks teha, siis jätkakegi samas vaimus, äkki keegi külastab ka teie kodukat
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>miks me ei taha?
iga minu postituse all on link
nii mõneski tänases postituses on viide meie kodulehe aadressile http://6kanget.muscle-fitness.ee/
teretulemast kodulehele.
ja nagu ka ühes eelnevas postituses mainisin, on ajakiri MF, projekti ellukutsuja, hetkel sellest teemast väljunud ning meil puudub ka reaalne ressurss midagi teha(mis siin salata, kõigeks on raha vaja) ja otsene projektijuht.
tasa ja targu proovime siiski rohkem positiivset suunamist ja kõlapinda leida
Tõnu
-
AutorPostitused