tonn999
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tonn999
MemberNende tulemuste jargi tekitab kyll emotsioone
tonn999
MemberKas ma olen ainus, kelles 210kg jõutõmbes mitte mingeid emotsioone ei tekita?!?!
tonn999
Memberminujaoks on kõhulihaste tegemine mõttetu…ei ole viitsimust…kükiga saab neid koormatud küll…kui kükis suurte raksusteni jõuad, siis mõistad, et kõhulihaste tegemine ei olegi mõtetu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tonn999
MemberIga pühapäevane asi kettidega surumine
tonn999
Memberrasvavaba piimaga on ka täitsa normaalne…
veebruar 3, 2009 at 1:41 p.l. in reply to: Sparta ja Revali surumisvõistluse tulemuse müstiline erinevus #182518tonn999
MemberGunnaril ei olnud vist tervis parimas korras…
tonn999
Member45-46
tonn999
Membertonn999
MemberKui jõutõmme ja kükkamise harjutused on samal päeval siis kumba ennem teha?Isiklikult teen ennm kükki,kuna kui ennem teen jõutõmmet annab kükil natukene selg tunda…
kükk ikka ennem jah, mul on ka alati kavas kõige pealt kiiruslik kükk ja siis alles jõutõmbed
tonn999
MemberKas on väga halb, kui ma teen jõutõmmet sirgete jalgadega?Miks see halb peaks olema, väga hea alaselja harjutus!
Soovitan soojalt ainult seda harjutust teha sooja lihasega ja rahulikult(mitte pauguga maha lasta)!
tonn999
MemberIlmselt küll jah.(Kellega tegu muidu?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jõutõstjad nö?)jh
tonn999
MemberMinu arust jõutõstjatel ongi enamusel väga korralik selg, kuigi paljud neist lailihast eraldi ei treenigi. Ses suhtes Raigo ja Aimar ei ole erandid.No seda kindlasti! Lailihast teeme eraldi küll aga jõutõmmet on ikka mõnusalt kavas(vahepeal oli 3 erinevat tõmmet ühes trennis) ja seljad(ja üleüldine mass ja jõud) kasvavad ludinal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tonn999
MemberSee oleks hea näide küll jah, et kui neil trapets joonistub hästi ja lailihas lai, siis usuks jah, et jõutõmme hea nn ülaselja arenduseks.See on hea mõtlemapanev tähelepanek küll, kui tõepooelst tõstjatel ülaselg arenenud näib.
Kui sa meil trennist Raigo ja Aimari selgasid näeksid – siis räägiksid tõesti teist juttu!
tonn999
MemberNõustun täiega. Kolm korda päevas? kas veidi paljuks ei lähe või? Ma ei käi kolm korda nädalaski. Sel juhul on mul seedimine täielikult p****s
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma käin 3 korda aastas
tonn999
MemberVot on jah huvitav saal. Hantleid on küllaga. Kõige raskemad on 35kg tükk. Kange on saalis üks! No teine kang on ka, aga see on ez-kang. Mulle meeldib väga kükkida ja jõutõmmet teha nii et jama lugu.Täpsustuseks ütlen, et see jõusaal on alles avamisel. Kujutan ette et see üks kang, mis saalis on, saab alati kasutuses olema rinnalt surumisel.
vaheta jõusaali! selline jõusaal ei kõlba kuskile!
AutorPostitused