tonn999
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tonn999
Memberproovige BCAA5000 ka otse lusikaga suhu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…ise võtan küll viinamarjasuhkruga tassi täie vee sees!
august 29, 2009 at 10:52 e.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #216216tonn999
MemberKrt juba enam-vähem minuga sama kaalu peal, edu!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tonn999
MemberSannikust ja teistest jõumeestest
Veliselt pärit Tõnis Ervin (1863-1906) oli seljas kandnud 44puudast raskust (üle 700 kilogrammi) ja laatadel turjal parajaid suuri hobuseid. Velise vene kirikut ehitanud ja temaga tüli norinud 50 meest oli ta ihuüksi lausa haigevoodisse peksnud.
Meie oma Tori mees Tõnis Miil (1865-1920) oli hobusele kõhu alt rihmad läbi panna lasknud ja siis tellingul seistes hammastega maast poole meetri kõrgusele tõstnud.
100kilogrammise suhkrukoti oli ta Tartus Peetri kiriku juurest Vanemuise trepini viinud jällegi hammaste vahel (umbes kaks kilomeetrit).
Peterburis doktor Krajewski raskejõustikuringis oli Miil võitnud maadluses nii Lurichit kui Hackenschmidti. Lurich oli talle siis öelnud: ”Sul on jõudu kui kahel karul kokku.“ Olid ajad ja mehed!
tonn999
MemberTõstsin teema üles, et uurida, kas kellegil on huvitavat infot ja pildimaterjali sellise mehe kohta nagu jõumees Sannik? Elas ta Saaremaal Valjalas! Vanaisalt olen kõvasti jutte kuulnud kuidas tohutu kivi oma talu aiaväravaks veeratas ja lasi oma turjale asetada raudtala, mis oli kokku seotud kahe palgiga ja mille peal istus 50e meheline orkester, kes olevat ära mänginud Eesti hümni. Sellest viimasest vägiteost sai vanaisa ka mingi igivana ajalehe kuulutuse, kus Pärnu laadal Barcelona tsirkuses too vägilane tükke tegi:

teema pealkirja võik lisada ka Sanniku nime
“>tonn999
Memberütleks ka, et võimas ja huvitav aga üldjoontes “retarded”
“>tonn999
Membertonn999
MemberIga natukese aja tagant leiab keegi ühe naiskulturisti pildi ja siis hakkavad jälle kõik meelde tuletama kui mehelikud ja stero täis nad on, nagu see oleks mingi tohutu avastus?!?
MemberÕnnitlused ka minu poolt Arnie!
tonn999
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mehed ja naised mees on aastast 2002 treenima hakanud ja ma pole sellist kätt veel kellegil noorel näinud ,see on jube nagu ,pole sõnu http://bodyspace.bodybuilding.com/img/1956…c/11073orig.jpg
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vana ta siis on?
krt hiljaks jäin…
juuli 3, 2009 at 11:50 e.l. in reply to: Reportaaz – Pilsenis,Tsehhis juuniorite MM -lt lamades surumises, võistlevad Kuusnõmmed ja Sagor #205355tonn999
MemberKas ma sain õieti aru, et Hõbemedal on olemas?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Palju õnne ja jõudu ka tänase sünnipäeva puhul – täismees 21, loodan, et kasiinosse ei torma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ilus sünnipäevakingitus kui mu küsimus jaatava vastuse saab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jep, sünnipäeva õnnitlused ja medali õnnitlused ka minu poolt
MemberMidagi analoogsetusufanaatikud on rämedalt pullid,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tonn999
MemberMa kahtlustan, et ei ole fake, sest on ju ennegi sarnaseid videoid nähtud (http://www.youtube.com/watch?v=kBVmfIUR1DA).Aga äkki on feik ja inspiratsiooni saadigi just eelmisest videost
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>irw see video, millele viitasid on ju fake – loe videokirjeldust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tonn999
MemberJuhtusin ükspäev eurospordi pealt nägema mingeid jõutõstmise võistlusi…seal tulid kükkijad sirgete jalgadega kohale…. nii kinni olid vist pigistatud põlved sidemetega…
kõndisid nagu zombid omamoodi naljakas ja kergelt kurb oli vaadata neid.
no mine nuta siis natukene
tonn999
Membertavai kõik helistama!!!
tonn999
Memberkrt peab kõneaega juurde ostma
AutorPostitused