tonn999
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tonn999
MemberAga lemmikkunstnikuks on ja jääb Boris Vallejo. Sellele mehele vastast ei ole. Lisaks oli mees omalajal kulturismi fanaatik, mis väljendub ka tema teostes ja enda kehakujus. Teoseid võib vaadata näiteks siit:sama siin, lisaks Vallejo´le ka Royo…
tonn999
MemberMul on nii nagu ilmselt enamusel, kes juba näpu annab – see kätt enam kätte ei saa…
tonn999
MemberKas korralikus rinnatreeningus peaks yhel p2eval olema nii tavaline surumine, negatiivse, kui ka positiivse nurga all surumine, et rind areneks yhtlaselt. V6i peaks negatiivse ja positiivse nurga all surumist tegema vaheldumisi treeningkava vahetades?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma olen viimasel ajal teinud nii, et üks rinna trenn on surumine horistontaalpingil kangiga, surumine hantlitega pos. kaldega pingil, lendamine hantlitega neg. kaldega pingil ja järgmine rinna trenn teen surumine horistontaalpingil kangiga, surumine hantlitega neg. kaldega pingil, lendamine hantlitega pos. kaldega pingil ning 3s trenn teen lendamist horistontaalsel pingil, baasharjutuse kangiga surumise olen samaks jätnud…
tonn999
Memberhuvitav palju elektrit läheb kui 8h ahi kütab?!
tonn999
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> eks sa trennis näed mis tulemused on…poolel teel

tonn999
MemberPole küll kulturist aga minu lemmik fitnesisst Anna Mekhina
pürgid tema poole?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tonn999
Member1)Arnold Schwarzenegger
2)Frank Zane
3)Dorian Yates
4)Sergio Nubret
5)Ed Corney
Kõige ideaalsema kehaga neist minu silmis on Frank Zane, mitte ükski praegune massivärdjas ei saa talle ligigi – perfektsed proportsioonid!
tonn999
MemberNiipalju kui ma ringi olen vaadanud siis peab enamasti paika selline reegel: kellel on rind geneetiliselt hea, sel triits ja tihti ka biits viletsad(ning vastupidi) – mul kaasa arvatud. Krt biitseps kasvab veel aga triitseps ei taha üldse kasvule alluda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tonn999
Member
selg nagu kilp

tonn999
MemberMis ta pikkus on?171 cm
tonn999
MemberKas on tõesti nii raske mõista, kuidas loodus on asjad paika pannud? Mõtetu on loodusele vastu hakata ja segatoidulisuse asemel hakata taimetoiduliseks, esimese astme tarbija olla on kuidagi nadi…

Kaks näidet loomulikust toiduahelast, mis on ilmselt aastatuhandeid sellisena olnud ja nüüd tulevad mingid tegelased seda muutma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> :päevalill -> jänes -> pistrik
päevalill -> jänes -> inimene
september 22, 2009 at 12:10 p.l. in reply to: IV IMM EMV 2009 kohapealne melu, kommentaarid, fotod #221143tonn999
MemberSellest on ju küll ja veel juttu olnud: Sõrmusel oli pimesoole operatsioon ja ta ei saa seetõttu võistlusest osa võtta.Selge! Ei ole nii hoolikalt foorumit jälgind…
september 22, 2009 at 11:44 e.l. in reply to: IV IMM EMV 2009 kohapealne melu, kommentaarid, fotod #221136tonn999
MemberMiks Silver Sõrmust nimekirjas pole?
tonn999
MemberSport on mänguline kehaline või vaimne võistluslik tegevus ja meelelahutus.
tonn999
MemberMa ju ütlesin, et kui trenn pole enam prioriteet nr 1. Stallone teeb veel filme ja peab oma keha eest hoolitsema. loogiline siis ju, et ta paremas vormis.+Stallone kasutab steroide ka veel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused