tonn999
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tonn999
MemberAga kui mikrokat ei ole, kas siis võiks proovida segu sulatada kuumaveevannis või hoopis lasta ahjus soojeneda? Äkki kellelgi on kogemusi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tõstataks sama küsimust

tonn999
MemberTõmme ja surumine olid suht head, kükk oli natuke nadim… aga eks siis oli tunduvalt suurem rõhk ülakehal kui alakehal …
tonn999
MemberSaksamaa, peale Saksamaa fännan ka Hollandi mänge!
aprill 23, 2010 at 10:42 e.l. in reply to: Treeningseminar Kuressaares sellel laupäeval -Ott Kiivika juhendamisel #242326tonn999
Memberirw, täpselt kirjandi ajal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tonn999
MemberPanen sheikerisse paki lahjat kohupiima, 2 muna, 1greip, 1banaan,kookoshelbeid ning lisan aplesinimahla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuidas selline koks ka maitseb?
tonn999
MemberHahahaaaahaa:D sööd selle kõik ära ka ühe korraga?Hommikuti on mul selline nälg, et see läheb nagu naksti
MemberKui blender on, siis suht kerge improviseerida, ma enamasti panen 2pakki rasvata kohupiima+pool liitrit jogurtit+banaani, kompotti, kiivit, mahla jms, või siis lisan neid kõiki
MemberKuskil 190st kgst hakkab see peenike tõstevöö(püksirihm minu kõnekäändes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) jõutõmbes rohkem sitta keerama, kui kasu tootma – soonib sisse…tonn999
MemberEi avaldanud ka muljet, absullsama siin!
tonn999
MemberVanasti sai tehtud ikka vadak piimaga, krdi head piimakokteilid tulid ja samas mõlemad head valgud olid sees.
tonn999
MemberWhey, tribulus, kreatiin, magneesium, glükosamiin.
jaanuar 14, 2010 at 11:01 e.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249726tonn999
MemberTegijate trenni videod ikka väga huvitavalt tehtud! Selliste ideede peale nagu Joker, iga mats ei tule

tonn999
MemberGert sai seal veel aga ühe positiivse uudise osliseks. Nimelt sai ta kutse 5-7 märts 2010 ameerikas toimuvale Arnold Shwarzwéneggeri nimelisele Arnold Classicu rammumeeste võistlusele, kus siiamaani on eestlastest käinud ainult Andrus Murumets! Erinevalt Andrusest osaleb Gert amatöörides.
SUPER!
tonn999
MemberKrt hakkas just üks normaalne kulturist tekkima ja kohe võeti maha, keegi ei viitsi pisikesi mehi enam vaatama tulla, rahvas tahab näha kulturiste!
tonn999
MemberKa mina sooviksin Argolt selle imepulbri(-ja imeodava) n.ö. aadressi! 4 kg pakk ja ainult 350 krooni+ stanozlolilaks juurde! Tahtjaid oleks ilmselt murdu..krt jh ära ole kade, ise leidsid sellise hinnaga sellise lisandi ja nüüd teistele ei räägi kust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kaua me siin Americani Mass Blasti sõõme
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused