tonn999
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tonn999
MemberMis kellaaegadel need trennid muidu on ja kas seal on “vaba voli” või peab tegema, mida rühm? Või kuidas tüüpiline trenn välja näeb?Tundub, et valik on Pälli ja tolle TÜ vana jõusaali vahel.
Õpin füsioteraapiat muidu.
kellaaeg on 16.00, kuid ilmselt saab hiljem ka sisse… pane ennast harrastajana kirja ja tee vabavoliliselt… ma tegin täna nt kükki, surumist ja hantlitega selga
tonn999
MemberTere!Õpin nüüd Tartu Ülikoolis ja kolisin Tartusse elama. Kas keegi teaks head jõusaali soovitada? Põhiliselt on vaja ainult kükke, jõutõmmet ja rinnaltsurumist teha, nii et ei tahaks 500.- kuus maksta nende uhkete isolatsioonmasinate eest. Googeldasin ka omajagu, aga osadel saalidel pole nähtavasti kodulehtegi. Ette tänades.
Mul oli täpselt sama teema, läksin MTÜ TÜ Akadeemilisse Spordiklubisse Peep Pälli alla jõutõstmisse! Kuumaks üliõpilasele 300.-. Trennid on E,K,R.
Täna sai esimene trenn ka seal tehtud ja olen väga rahul. Olemas on kükipuurid, surumispingid, tõstenurk ja hea valik hantleid. Teisel korrusel on masinad ka, lisaharjutusteks…
Mida õpid muidu?
tonn999
MemberTänud vastuste eest!
TÜ hakkan õppima, ilmselt Pälli juurde peaks minema… nagu hinnakiri näitab on 300.- kuu?
tonn999
MemberMiskohad need EMÜ ja MV on? lühendid ei ütle eriti midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tonn999
Member…ja soovitavalt olgu nad venivast materjalist, kui kükki tahad teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tonn999
MemberOlen terve aeg treeninud rinda masina peal, kus oled istuvas asendis ja siis määrad raskuse, surud käepidemetest lõpuni ja langetad. Olen seal läbi aja 50 kilo võrra arenenud. Loomulikult teen ka muid harjutusi, ka. vabaraskustega. Küll aga ei treeni rinda pikaliasendis, nö õigesti pingi peal kangiga. Kas on üldse kangi vaja? Raskus on ju raskus ja lihas on lihas. Või olen ma millestki valesti aru saanud? Küsimus tuli üldse sellest, et enamasti näen inimesi kangi eelistavat.Masinatega on mõtetu loota mingit arvestavat arengut jõus või lihasmassis. Kui tahad areneda, siis ehita treeingkava baasharjutustele(surumine, kükk,tõmme, svung, lõuatõmme jms) üles ja kasuta masinaid mõne üksiku lisaharjutuse tegemiseks! Kaks põhilist harjutust, mida rinnale soovitan teha on rinnalt surumine ja lendamine!
tonn999
MemberSuht fail Schwarzzi fännide poolt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tonn999
MemberÄärmiselt huvitav loeng oli, andis natuke mõtteainet juurde.
tonn999
MemberKõik magate riietega või ma olen ainuke imelik kes mitte?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> peale selle, et palav on, on ka suht ebamugav riietega magada…tonn999
MemberKuumusega on söögiisu suht kadunud, riietega pole üldse mitte midagi teha, kui, siis ainult välja minemiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, aknad ka ööpäevaringselt kõik lahti… Trennis aga seeeest pole mingeid langusi – kui muidu on sitt olla, siis peale trenni on enesetunne mega…tonn999
MemberHolland 3 – 1 Urugay
tonn999
MemberSuht pervertne teema minu arvates…
tonn999
MemberPalju õnne!
tonn999
Memberirw, ma nägin täna öösel unes, et Saksamaa võidab 3:2 Argentiinat (mingi segane teema oli penaltitega ka vist…), loodetavasti oli minu uni ettekuulutus Saksamaa triumfist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS: eelmisele postitajale: Uruguay mängib Ghanaga
tonn999
MemberAlgusajal olid ta jalad suht nullid, seda on ta ise ka rääkinud, kuna siis oli Euroopas moes rohkem ülakeha pumpamine…
AutorPostitused