tonn999
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tonn999
MemberPoolik selg ja julgestusabilisena peale jäänd(must tank)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tonn999
MemberVäga tubli ikkagi ,loodan et tal läheb sama hästi edasi.Aga mind paneb imestama et kuida need Saaremaa mehed nii kõvad tegijad on ?? On neil mingid salanipid või karmid trennid
?neil on Salu

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tonn999
MemberÕnnitlused!!!
Hea on teada, et Salu õpilased maailma parimad on!
tonn999
MemberTõenäoliselt vajan trennikohta reedel ja tahaks siis teha biitsa ning triitsa. Spordihoone lehe leidsin üles küll, aga kahjust ei ole netis vist ühtegi asjakohast pilti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuidas seal spordihoones õhtuti rahvast on muidu (loodetavasti reede õhtul istub enamus inimesi hoopis kuskil väljas või….mitte jõusaalis
) ?põhimasinad, kangid, hantlid ja aeroobsed masinad on kõik olemas, biitsa ja triitsa trenni saab väga hästi tehtud

netist leiab ainult mõne vana pildi, kus enamus asje puudu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tonn999
Membersaab . . köike saab . . igal pool saab trenni tehtud . . agaa . . just jalgade poole pealt
tonn999
Membereemn . . spordikas on suht mõttetu . . sellesmõttes et raha eest seal korralikku trenni tehtud ei saa . . hädamöttes küll saab agaa . . jalgadele jääb seal asju väheks ntx jaa . . üldse on vähe jõumasinaid . . kui on palju rahvast siis ei saa korralikult trenni teha . . peab ootama kui keegi oma raskustega kuskil lõpetab . . Spa Hotell Rüütli ja Meri omavad ka jõusaale aga seal on samuti vähe masinaid . . ühesõnaga . . puudub Saaremaal korralik jõusaal . . Meris saab kõige odavamalt kui raha loeb(õpilasele 35.- täiskasvanu hinda ei oska öelda, rüütlis õpilane 55 ja täiskasvanu 70) . . pärast saad ujuma ka minna . . lihaseid lõdvestada!sa pole vist mitu aastat sportas käind
tonn999
MemberSpordihoone jõusaal
tonn999
MemberHetkel treenin selle treeningkavaga -paistab hea olevat, tulevikus annan teada kui hea oli!
MemberÕnnitlused ja respect
MemberMa ei tea , aga kas sa mõtlesid , et mina kardan ?
“>Jäi selline tunne küll, et pelgad
tonn999
MemberMa tarvitasin peale 3 kuud u.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga see oli täielik rämps xD sojavalk
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Siis hakkasin tarvitama peale 2 a. e. siis mõned kuud tagasi.
Aga jah…Proteiin pole veel minu jaoks ja nüüd ei tarvita jälle

ma ei saa aru miks inimesed kardavad proteiini “pulbreid” – see ju pole mingi imerohi,mis paneb kohe lihased kasvama

see on ju valk, minu jaoks on ta sama tavaline toiduaine kui kohpiim,jogurt ja liha
“>tonn999
MemberÕnnesoovid + respect!
tonn999
Memberseriaalist “sanfransisco tänavad” seal on peale selle veel teisigi häid kohti arnoldiga…mul see osa videopeal. ta raputas seal kõvasti seda naist kuna ta hakkas naerma aga lubas et ei naera…naine sai surma selle peale…ega arnoldi raputust ei ela keegi yle
tonn999
MemberÕnnitulsed jõusaalijumalale!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>