tonn999
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
oktoober 23, 2007 at 4:39 e.l. in reply to: ENNUSTA JA VÕIDA- Meeste maailmameistrivõistlused – Jeju City #128876
tonn999
MemberMehed, ma ütlen Ott tuleb vähemalt 4. kohaga koju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tonn999
MemberOtt 2
Marek 2
Imre 3
Argo 5
tonn999
Membernatuke mõlemat ma arvan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>irw see on ju siililegi selge, et puhas photoshop
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tonn999
MemberNo krt kui sinna üritusele ei lähe, siis kahetsen ilmselt aasta aega
…. liiga kõvad nimed, et vahele jätta…. ainus probleem tuleb vist ööbimisega 
tonn999
Membertere..ma olen suht algaja selles toidu lisandie tarvitamise ja jõusaali koha pealt et vajaks natuke abi… ja veel üks kummaline probleem..
mul selline ebakummaline küsimus, et kas proteiinist “Proteiin No 1” Tai Kane oma võib tekitada mingeid allergilisi reaktsioone või midagi sellist..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>et nagu rind suurenes.. ja tekivad nagu rinnad vms…. et 48 tundi peale selle tarvitamist oli välimus suht kapp-ilik.. et on see normaalne w ??
muidugi peale seda jooki jõin veel taastajat “muscle+” Fast’i oma..
et kas nende koos mõjul võis ekkida midagi… kuna taastajat niisama peale trenni juues ei ole tekkinud midagi..
paluks väga abi antud probleemi suhtes..
tänud..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mis tahad väita, et sa tarbisid Proteiin No 1-e ja peale 48 tundi olid kapp valmis ja peale selle kasvasid veel rinnad ka ette

tonn999
MemberKellegil veel mõtteid ?Minu arust parim harjutus on selleks lendamine(horisontaal ja kaldpingil)!
tonn999
Memberkrt peab vist Tallinnasse sõitma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tonn999
MemberKus sa tead, et seda pole teaduslikult tõestatud?kuskilt artiklist(fitness.ee) lugesin isegi, et see pikkuse kinnijäämine on puhas bullshit
tonn999
MemberÕnne ja jaksu raua pumpamisel!
tonn999
MemberAeg läheb edasi ja äkki arvad hiljem teisiti
täitsa võimalik
Memberhakkme nüüd kõik põdema, et siis pole mõtet lihast kasvatada…no plzno loodetavasti selliseid geenimutant värdjaid kungai ei tule aga noh teisest küljest suht pohh
tonn999
MemberSiis kaotab kõik oma mõtte
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (lihase kasvatamise seisukohalt)tonn999
MemberVäga tubli igatahes! Lavale ka ikka plaan minna?Kui kõik nõrgemad kohad parandatud on… siis tahaks küll, loodetatavasti saan enne 18 aastast sünnipäeva ka korra konkureerida
MemberTonn999, kui kaua sa trenni teinud oled? Vaatasin, väga hea vorm on sul!Keha ehitamist sai see sügis täpselt aasta täis… enne eelmist sügist sai natuke teise trenni kõrvalt jõusaali harrastatud ja krt pisik tuli sisse
MemberÕnne ja edu!!!
-
AutorPostitused