tonn999
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tonn999
MemberMinu üks päev nt.
09.00 – 4 muna ja rukkikukkel või pudru ja jogurt (kramplikult ei sõõ aga on nii umbes kujunenud)
13.00 – praad: tavaliselt koosneb kana-,sea- või veiselihast + piim,vesi ( toidu kõrvale eelistan vett, piima joon pärast peale)
17.00 – kuidas kunagi aga enamasti söön paki kohupiima ja paar tassi( tihti terve pakk “langeb”
) jogurtit ja ühteist veel (vahest mõni võileib jms)kuskil seitsme paiku trenni
u. 20.30 – taastusjook : kaks kulpi HT-R+kaks kulpi süsikaid lisaks
21.30 – rets õhtusöök veel
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nt. eile tegin süldile päkad ja üldse igasugust kraami, mis ette jäi 
23.00(vahest lähen varem magama ja siis ei võta midad) – mingi pakk jogurtit, keefiri vms
1) PS: ma kogun massi
2) PS: vahest kui rahast kahju ei hakka söön kuskil vahepeal proteiinišhokolaadi
3) PS: see on kujunend muude kohustustega (praktika, kool jms) tõttu selline
….kreatiini tarbidakse puhkepäevadel ka… mis nimeline kreatiin muidu on?
lõpetuseks: soovitan tellida siit samalt lehelt toitumiskava
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tonn999
Member2007 aasta oli kehakasvatamise esimene ja võimas aasta
tonn999
MemberHea, et siis ikka ellu veel jäid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Saad vähemalt uue raporti teha 
jah

tonn999
Membertrenn tehtud aga seekord kukkusin läbi,kuna keset täismängu(60-es kordus) lõi pähe vana tuttav valu(ühe korra enne on ka olnud), mis tähendas, et vererõhk on kõrgeks tõusnud ja selle peale tõmbasin kohe hoo maha
tonn999
Membertonn999
MemberPaistab, et tonn999 jõudnudki enam raporteerima
tonn999
MemberProovin homme jalapäeval selle 150 kordust jalapressiga ära
tonn999
MemberKes on “Pumping Ironit” näinud mõistab, et enne Arnoldit oli Ameerikas kulturism samatmoodi ebapopulaarne, oli käputäis fänne , kes läksid võistlustel suurest armastusest selle spordi vastu segaseks
tonn999
MemberHirmus suured juuniorid!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tonn999
MemberKrt osad on täiesti veendund, et täiskükk on paha ja osad on täiesti veendund, et poolkükk on mõtetu!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei teagi enam kumba teha!tonn999
MemberAga oskate siis öelda, mis lisandeid peaksin tarbima, et just massi juurde saada?HT-R on suht asjalik asi kui sinna nats süsikaid juurde ise lisada

aga jh, kui sa loodad tõesti ilma trennita lihast kasvatada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
tonn999
MemberSöön 5x päevas, käin 3x nädalas jõusaalis + joon valgukoxi pärast trenni. Iga söögikord üritan nii palju süüa kui võimalik ja sööngi, kuid kui paar kiiremat liigutust teen siis toit lihtsalt tahab välja tulla :S. Lühikese ajaga sain 4 kilo juurde, kuid nüüd on juba kuu aega kaal samaks jäänud, tasapisi hakkab stress tulema. Eriti ei tahaks kreatiini ka võtma hakata, aga no kui muud üle ei jää siis peab vist seda manustama hakkama. Mis ise soovitate?Ei, ära sa jumala eest kreatiini võtma hakka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
😮
😆
😆 Sa ikka baasharjutusi teed!?!
Ma soovitan sul kiiremas korras baasharjutuste kallale minna: KÜKK,JÕUTÕMME,SURUMINE(seda sa ilmselt niikuinii teed
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) ja SVUNGIMINE!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tonn999
MemberKui hapukapsas välja võtta ja valgukoks jogurtipaki või kohupiimaga asendada, siis saaksin ühe söögikorra kätte küll
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tonn999
MemberSuurtel võistlustel osalenud ei ole. Osalesin eelmisel aastal Georgi Kangel, kus Tegija oli vast Gert Korsanov, kes asja ka ära võitis. Mina olin teine ja võiks öelda, et suhteliselt napilt!!! Aga kas plaanin rammumeeste üritustest osa võtta – ma arvan, et ma pean nende jaoks veel kosuma – nii 10 kg kehakaalu kuluks veel ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)!!!
Siin tänane “päeva lugu” – käisin talletasin selle 200 kg ka filmilindile – süda ei andnud rahu. Kommentaariks veel niipalju, et tänane sooritus ei ole võib – olla mitte nii “libe” kui eelmise katsetuse 200 kg, kuna alles üleeile oli svungimine ja triitseps!!!
Krt ilus oli vaadata – puhas lihasjõud!

tonn999
Memberpalju õnneSa jäid pea NELI aastat hiljaks oma õnnesoovidega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
AutorPostitused