tonn999
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tonn999
MemberLihast taastub max. 10 päeva, peale seda algab taandareng.Sina räägid, et mida rohkem jaotatud lihased seda parem…Kui treenin iga päev ühe lihase, siis läheb ühe kava läbimiseks umbes 20 päeva.
See ei ole hea.

nii äärmustesse pole ka mõtet langeda, et ükspäev teed ainult rannet

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igastahes minu idee oli see, et kogu keha saab paremini läbi võtta 3 päevaga kui kahe päevaga, sest kolme päevaga saab keha paremini ära jagada!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tonn999
MemberKindlasti ei ole see nii!
tonn999
MemberLemmikud vahelduvad läbi aja ja tuju, aga hetkel on lemmikud triits ja biits, kuna verd täis tunne on minu jaoks ülim kaif ja mõnu
, sellest tulenevalt on hetkel lemmik harjutused:1) Sirge pulgaga ploki alla surumine
2) Prantsuse surumine
3) Istudes kontsertreeritult biitsepsi tõsted hantlitega – ülim mõnu on lõpu valu ja pump

tonn999
MemberÜtleme nii, et kava on jaotatud nädalas 2e päeva peale.(a=1päev, b=2päev) Ning selle kava järgi tehes 3x näadalas, siis see oleks: 1nädal=a,b,a ja 2nädal=b,a,b ning 3nädal=a,b,a jne.Mis vahe on sellel kaval võrreldes eraldi 3e päeva peale jaotatud kavaga?
(3 päeva ehk igapäev erinevad harjutused aga üleval on 2+1,1+2)
Paremini ma seletada ei oska, loodan et tuli arusaadav.
Tänud!
Mida rohkem laiali jaotatud, seda paremini saad oma lihaseid töödelda(igat lihast eraldi) ja seda parem on areng!
tonn999
MemberAusalt öeldes ei ole kunagi proovinud konkreetselt kükke kangiga teha. Jalgade treenimiseks kasutan muid masinaid.Siis sa oled paljust ilma jäänud!
tonn999
MemberRück ma räägin sulle – tule Tallinna, Arcticus on 80kg hantlid – muidu seisavad niisama ja koguvad tolmu. Teeme kõva hardcore video ja puha. Rahval mida vaadata!Rücki videosid ootaks kangesti!
tonn999
MemberVäga kõva tase – korraliku sügavusega teha 11 kükki!
Respect!Krt sellise muusikaga võib ikka krdi hea trenni teha!

tonn999
MemberRäägin sulle kuidas noor Schwarz treenis üksinda. Ta kujutas endale ette et kang ja seeria mida ta tegema hakkab on tema vastane-vaenlane. Ta kujutas endlae ette et kui ma ei suuda seerias teha plaanitud arvkordusi siis ta sureb, et vaenlane (kang) sel juhul võidab teda. Ta joonistas kriidiga seinale niipalju kriipse kui plaanis teha seeriaid. iga kriips oli üks vaenlane. Tehes seeria ära tõmbas ta ühele kriipsule risti juti peale. Selle “vaenlase” oli ta siis alistanud. Loomulikult nii tehes pead olema enda vastu aus ja laduma kangile siiki just niipalju raskust, et see tõesti oleks sinujaoks raske, mitte nii, et paned vähem ja hopaaaaaaaaa. üks vaenlene jälle vähem.See on krdi hea taktika
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , järgmine trenn üritan seda asja sedapidi võtta, siiamaani olen koguaeg kordand endale, et kang on nõrk ja mina olen tugev
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , ning isegi kui max on peal ütlen, et krdi kerge ja kusjuures see aitab küvasti, sest väga palju on psühholoogias kinni…tonn999
MemberKahjuks on mul see jama ,et mul pole treeningkaaslast.Kuioleks teksin raudselt,et suudaksin enamaks pingutada.Aga kui yksi teha siis kyll ei taha kangi alla jääda või kedagi saalist koguaeg tylitada et tule ole nyyd abiks. Samas näen ikkagi progressi aga kaaslasega oleks see veel suurem ja see ajab ikka hinge täis kyll vahest.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Peab sellega harjuma,et läheb veits kauem aega arenguga ja enda suhtes olen ikka aus kyll ja samas peab ka nii aus olema,et yle treeningu ohvriks ei lange.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ainult surumisel ja kükil on ju vaja julgestajat ja ei näe midagi häbiväärset kedagi tülitada kui kindel ei ole – ise tülitan koguaeg
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja kui mind tülitatakse lähen ka alati appi …. Aga jh, võrdne treeningkaaslane on krdi võimas stiimul, eriti kui käib kerge võistlus üksteise vahel, et kes suudab rohkem ja kes on tugevam. Ise treenisin terve esimese aasta ühe hea treeningkaaslasega koos ja absoluutselt igas seerias tegime niikaua kuni lihtsalt alla jäime, et saada ükski kordus rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Lisaks saab sõbra abil teha sundkordusi iga seeria!tonn999
MemberEnne trenni süüa palju? Ma olen kuskilt kuulnud, et u.2 tundi enne trenni süüa. Või eksin ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no ega kohe peale söömist keegi ei lähegi trenni, natuke seedimist ikka ka
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pakk kohupiima nüüd küll palju pole
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tonn999
MemberTreeningkava on jah väga huvitav
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , triitseps, selg ja käsivars kadund…tonn999
Membertrennieelne sõõmine suht kahtlane:S tõmba enne trenni ikka mingi pakk kohupiima ja mõned tassid jogurtit sisse… ja enne magamaminekut võiksid keefiri “näksida” ühe paki sisse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tonn999
MemberKuna nad on vastandlihased, olen ise vahest harva neid teind superseeriatena – vahelduseks hea aga tavaliselt treenind ikka neid eraldi!
tonn999
Memberhttp://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=629 Leidsin siit siis sellise kombo aga kuna lisainfi selle kohta seal suhteliselt vähe siis äkki teadjamad mehed oskavad öelda mis vahekorras neid võtta tuleks(grammides)?HT- R : on taastusjook ja mõeldud koheselt peale trenni joomiseks, et keha saaks vajalikud toitained kätte, üks minu lemmikuid lisandeid kuna seal on kreatiin ja glutamiin kohe sees, süsivesikuid on aga minu arvates liiga vähe ja lisan ise juurde. Tarbin seda umbes 50- 60 grammi+ poest ostetud viinamarjasuhkur, mida lisan teist niipalju juurde.
Promix: on aeglasti imenduv valgupulber, mis on väga tõhus enne magaminkut tarbida. Ei ole ise seda isendit tarbint, kuna eelistan keefiri või kohupiima aga ilmselt u 40 grammi peaks norm olema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , üldiselt selliseid asje arvestatakse kehakaalus järgi:osad räägivad, et 1,5 g valku kehakilo kohta osad arvavad, et veel rohkem…Daily Formula: on vitamiinide ja mineraalide komplekt, mida ise plaanin ka osta aga krt netipoes ple, kasutusjuhedist tuhkagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>heh paistab, et läks kriblamisega liiga kaua aega
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tonn999
Memberkuhu ma aeroobse mahutan ja mitu puhkepäeve teen?kuidas näeks kava välja, kui reede ja laup oleks puhkepäevad?
E 1. päev Rind, Biitseps, Triitseps, Kõht
T Aeroobne
K 2. päev Reie esiosa, reie tagaosa, säär
N 3. päev Õlg, selg, kõht, alaselg*
R
L
P Aeroobne*
Oleks ehk natuke parem kui R või L oleks trennipäev aga kui peavad puhkepäevad olema siis ei saa suurt muudmoodi kujundada…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS: selle kava järgi määrasin!
AutorPostitused