tonn999
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tonn999
MemberTere!Kui tihti peaks käima jõusaalis? Ma mõtlen, et mitu korda oleks normaalne 14-aastasel jõusaalis nädala aja jooksul käia?
Mu sõber on 14-aastane ja käib 5-6 x nädalas ja 3-4 h korraga. On see normaalne?
mis su sõber käib filmi vaatamas või?
tonn999
Memberkas valgu tarvitamisel on ka midagi ohtliku??ma mõtlen kas võib minna paksukssee on üks vana naljakas müüt, mida võib tihti kohata algajate “teadjate” käest
tonn999
Memberkas proteiinide ja valkude võtmine võib mehe viljakust eirataise ka aru saad mitu viga sinu lauses on?!?
detsember 19, 2007 at 3:38 p.l. in reply to: söök enne ja pärast trenni mis oleks soovitatav? #134831tonn999
Membermis te soovitaksite süüa kuskil 1,5h enne trenni ja peale trenni mis tuleks süüa, ei julge nagu eriti midagi süüa kuna ei tea mis toiduained kahjustavad äkki trenni effektiivsust.Siiamaani olen sõõnud kohupiimapaki ja paar tassi keefiri – peaks nii süsikaid kui ka valku piisavalt olema!
tonn999
Memberkäin trennis juba 3 kuud 2 korda nädalas ja mõtlesin et hakkaks äkkikasutama ka aineid mis aitaksid lihastel kiiremini suureneda ja olekski vaja nüüd teada mis tooted oleks kõige tõhusamad ja effektiivsemad.lugesin küll igasugu toodete tutvustusi aga minu mõistus küll välja ei nuputanud mis oleks see kõikse paremad.(suured tänud ette).paar tähtsat märksõna, et pilt natuke selgemaks läheks ja saunajutud ununeks
tonn999
MemberSeekord ei ole Otile vastast – 1 koht!
tonn999
Membere-ee …vaatamata sellele,et ka endal on samalaadne kogemus õla puhul olemas,ma taolist “ravi” siiski ei propageeriks nii väga.
Tulemus võib ka vä-ää-ga ‘ull olla,
detsember 18, 2007 at 8:48 p.l. in reply to: Trosside ristvedu VS rinna venitus plokil “liblikas” #134703tonn999
Membervastv peab siis olema ka pingi kaldenurk? et ülemistel, ss peab olema üleval, ning alla poole, siis negatiivne nurk?Vastavalt vajadusele tehakse igasuguse kaldenurgaga – ise teen enamasti horisontaal ja vahete-vahel kaldpingil, kui näen vajadust.
tonn999
MemberAlguse värk on see: õlalihased saavad surumisel tugevat ülekoormust keskmisel inimesel. Soovitan õlgade tervise huvides treenida neid paralleelselt surumisega sama palju või isegi rohkem ning võimalikult erinevate harjutustega, vältimakse mõne lihaskimbu taandarengut teiste suhtes. Kindlasti tutvu sellise asjaga nagu õla tiirutajalihaste probleemid (inglise k. “rotator cuff”).Mina suhtuksin üldse surumisse: pigem jäägu surumise päev ära, kui õlalihaste oma (liiga palju probleeme õlgadega
).kusjuures eelmine talv, kui ma alustasin raskemate treeningutega, lõi igakord max surumisel õlga valu sisse ja selletõttu määrasin õlale eraldi karmi päeva ja sirka 3-4 kuu pärast paranes surumise tulemus ja igasugune valu kadus, nii, et läbielatud teooria

tonn999
MemberTreening kava on tööriistade alt võetud kolmeks jaotatud kava. Ise küll sellise arenguga rahul. Oleks ma suvel ka raskust veidi lisanud surumisel, teeks praegu võibolla suurema raskusega seeriaid. Päris enda keha raskusega oleks ka natuke imeliks seeriaid teha. Plaanin minna üle neljaks jaotatud kavale, sest seda kava juba pea aasta teinud. Harjutusi ka muidugi vahetanud vahelduseks. Peamine põhjus miks vahetan on see, et esimene treeningpäev kavas on natuke liiga pikk, kulub tihti 1h45 minutit selle läbimiseks. Massi on tulnud aastaga 6kg (kui täpne olla, siis 9 kuuga)Kui massi on tulnud 6 kg aastaga juurde, siis paistab, et kava töötab hästi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis on imeliku enda keharaskuse treenimisega
?!?Surumine: surumisele aitavad tglt päris palju lihased lihased kaasa, isiklikult ei ole kunagi surumisele eraldi harjutusi teind: pakuga surumine, kiirsurumine jne, kuna minu eesmärk pole jõutõste. Kõige rohkem mängib rolli ikka triits, siis rind ja esiõlg(muud lihased ka aga vähem). Mäletan kui poolteist-kaks aastat tagasi esimest korda rauaga mässasin, siis tegin 40-ga mingi 12×3 ja olin suht kutu
aga noh kehakaalu oli kah siis vähemalt 75 kg. Alguses oli surumine suht keere, sest polnud veel treeninud ja paaril korral läks kang isegi nii viltu, et kettad lendasid maha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. See esimene algusaasta tuli suht vähe surumises juurde 70kg heal juhul 3×8, kuna treeningkava oli mõtetu – surumine, kangiga biits ja igasugused masinad, mis ette jäid ja lasin nii ülepäeviti aastaringselt:D Järgmine aasta õnneks sattusin siia lehele ja leidsin kuskilt foorumist vend vähi kava ja sealt saati hakkas treening mötestatuks muutuma ja kohe hakkasid resultaadid kiirelt paranema, praegu näiteks surumises tuleb 100×10 ja 140×1.
tonn999
MemberKas tõesti peaks seda igapäev võtma? Hakkab endale veits rahakoti peale siis, sest nii on see kraam kuu ajaga otsas?Kui võtta 4x nädalas ainult peale trenni siis pole mõtetki loota paremaid tulemusi?
PS: Toitun toitumiskava järgi
Ei näe mingit mõtet igapäev võtmiseks – toode on mõeldud peale trenni lihaste kiireks toitmiseks, kuna trennis käib kõva lõhkumine!
tonn999
MemberJärgmisel päeval, peale rinna trenni, valutavad millegipärast ka õla esiosa lihased(ei tea nende nimetust täpselt, kuid need asuvad rinna lihase lähedal, õla juures) Kas peabki nii olema? Surumises on igatahes aastaga natuke juurde tulnud. Alguses tegin seeriaid ainult 30kg ja nüüd teen 48,5kg. Kaal kuskil 60. Kui nii ei peaks olema, siis äkki on tehnikas midagi valesti. Rinna lihasel igatahes järgneval päeval on pingutades tunda küll natuke mõnusat lihase valu
võiksid oma treeningkava näidata, hirmus vähe ikka aastas juurde tulnud

tonn999
MemberMitu gr sa seda umbes juurde paned?umbes 50-60 grammi+ sama palju süsikaid lisaks
detsember 18, 2007 at 9:49 e.l. in reply to: Trosside ristvedu VS rinna venitus plokil “liblikas” #134649tonn999
Memberaga kuidas üldsegi rinna siseosa treenitakse, kui kasutada ei ole trossidega trenazööri? mul on variandid kang, kaldpink ja hantlid..hantlitega lendamine…
detsember 18, 2007 at 9:04 e.l. in reply to: Trosside ristvedu VS rinna venitus plokil “liblikas” #134644tonn999
MemberTänan kiire vastuse eest. Eile proovisin seda ristvedu ja väga hästi võttis läbi.ristvedu on hea aga soovitan hantlitega vaheldumisi teha( üks nädal teed hantlitega, teine nt. trossidega)
AutorPostitused