tonn999
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tonn999
Member1 päev läksin poodi ja vaatasin, et kohupiima hind oli 16 kr kopikatega. Järgmisel päeval uuesti poodi minnes oli juba kohupiima hind 18 kr kopikatega, siis pidin küll perseli…….
😮 
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>millisest kohupiimast räägid?!? see 250grammine pakk(mite toru) on minu kodukohas küll alles mingi 12-13 eeku
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tonn999
MemberTellisin just ühe purgi, krt banaani maitse võeti just nina eest ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tonn999
Member1 kroon? O_o Meil ülikoolis 6 vist..eelmine aasta oli tasuta, siis mingi 80 senti ja nüüd oli vist 1
MemberPalju õnne ja jaksu kutlurismis!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 8, 2008 at 10:35 p.l. in reply to: TEGIJATE TREENING: Kerli Gricevicius – selg ja biitseps #139814tonn999
Memberküsimus: kes on Dr. Balancer?!? tundub suht kahtlane tüüp, tahaks huvi pärast teada, kas sõnade taga mingi tegija ka on või niisama tühikargaja
Memberkrt koolis küsitakse ka piimaklaasi eest juba tervelt 1 kroon(mul kulub tavaliselt 2 klaasi)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga jh 5-15 veerbuarini ei jõua(veel kallim) ainult liha ja muna ka süüa, seega pean loobuma üleskutsest
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja üleüldse sõltun igapäevaselt piimatoodetest, pävas kulub keskeltläbi 2 liitrit petti ja 250g kohupiima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , kusjuures minu kodukohas ei ole piimatoodete hinnad märgatvalt tõusnud või ei ole ma tähele pannud (nt. pett 10.20 kogu aeg olnud)tonn999
MemberPane mingi pehmem asi kangi ja turja vahele..Siis ei tohiks viga olla midagi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kang käib trapetsi ja õla vahel, mitte trapetsi peal! igasugused pehmendused segavad
ja kui õiges kohas kang siis neid ei lähe vaja!nõustun Andreaziga, et poolkükid on mõtetu p*** ja kui tehnika õige – ei ole mingeid probleeme põlvedega!

tonn999
Memberväga paljud üldse ei kanna kindaid… kaasaarvatud mina
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tonn999
MemberPatt on kasutada sõnu “WWE” ja “maadlemine” ühes lauses. Ja võibolla ehk ka “John Cena” ja “näitlemine”
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …ok ok.Kõik WWE-d on head näitlejad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tonn999
MemberMinu poolt üks tema luguMinu uus lemmik peale Arniet on Dwayne Johnson ehk siis The Rock Wrestleri nime all. Tüüp on minu arust väga sarnane Arnoldiga näitlemise pooles: karmid naljad, humoorikad pahade tapmised ja samas väikeste lastega mängib saamatut
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Viimane film, mida vaatan ilmselt ühe korra veel oli: The Game Plan, mis oli ikka julmalt hea film, soovitan soojalt – eriti endistele Arnie fännidele!tonn999
MemberJõudu ja lihast ikka….ma muidu enne eelmist suve paar kuud käinud ja siis veel enne seda veel käinud, noh nagu vahedega jõusaalis käinud, ütleme, et päris algaja ei ole, aga noh
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…. jõudu ja lihast muidugi
, kohupiima peale trenni kohe terve pakk ja keefiri…. valgurikast toitu söön nüüd rohkem ikka
Seda veel, et 50kg jääb liiga kergeks.
PS. trenn on muidu 20-21.00 ajal kuskil ja 1,5h järjest, 5x nädalas ehk siis argipäeviti
pead otsustama kumba rohkem tahad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> selle järgi valid ka raskused ja kordused!tonn999
MemberKehalise kasvatuse õpetajad on küllaltki targad, et mitte võtta endale vastutust kellegi nõrgukese juhusliku trauma pärast.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>selle jaoks kehalise kasvatuse õpetajad ongi, et õiget tehnikat õpetada! peaaegu võimatu on jõutõmbega viga saada, kui tehnika ja soojendus korralikud on!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> sama hästi võiks korvpalli mitte mängima õpetada, et äkki kukub ja saab viga
MemberArnie, Franco, Ed ja eriti Frank Zane olid õiged bodybuilderid! Tänapäeval on asi mõtetult massiivseks läinud ja tippu saab ainult julma keemiaga, millega sa ühtlasti ohverdad kõvasti eluaastaid!
“>tonn999
MemberSeal kus on kriipsjooned eks, kas sealt jookseb mingi närv?
Sest kui tegin triitsepsile üht harjutust…ma ei tea kas ta nüüd ka prantsuse surumise alla käib, aga kaudselt midagi sinna kanti ta oli, et alguspunkt on otsaesine ja siis kangi surumine üles, kitsa haardega hakkas sealt kohast kohe teravalt tunda andma.
igaühel hakkab kui pole korraliku soojendust tehtud!
minu soovitus: peale tavalise soojenduse, soovitan esimeseks harjutuseks teha ploki alla surumist sirge pulgaga ,väikeste puhkustega ja kergete raskustega, et lihasele kerge pumba annaks ja küünarliigese ära soojendaks!
PS: ise enam seda moodust ei kasuta, teen lihtsalt korraliku soojenduse: küünarliigesed lukkus käte ringid( ei oska paremini selgitada) ja alustan mõistlike raskustega, minnes iga seeria aina raskemaks! Ilma korraliku soojenduseta on minul ka väga terav valu!
jaanuar 16, 2008 at 3:19 p.l. in reply to: Dorian Yatesi seminar toimub 22.03.2008 Tallinnas! #106108tonn999
Member1000 pigistaks veel välja, aga 2,5 kilo(trantsport kah) on liiga raju, njh sms laen kah võimalus
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused