tonn999
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tonn999
MemberKas keegi märkas ja tundis filmi alguses ära Arnoldi sõbra ja kunagise konkurendi Mr.Olümpia lavadelt, Franco Columbo ? Istus klapid peas monitori ees. Kas keegi teab, et Franco Columbo mängib veel episoodilistes osades, sellistes Arnoldi filmides nagu “The Terminator” ehk Terminator 1 ja “Viimane actioni kangelane”. Võimalik, et oli veel mõnes filmis , hetkel ei meenu. Lisaks on Franco Columbo ka ise peaosaline olnud mõnes vähemtuntud filmides. Kes viitsib otsida see leiab netist kindlasti.Dr. Franco Columbo filmi karjäär aga jh Running Man on minu jaoks üks Arnie klassikatest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS: IRW @ nazi teema
tonn999
MemberSAKSAMAA! Kahtlemata ! Ja ka Hollandile hoian pöialt.samad sõnad!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tonn999
MemberPalju Õnne!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tonn999
MemberIse sõõn tavaliselt 5 munast koosneva omleti või siis pudru ja võileivad!
Membermiks nad rumalad on
?sest nad ei hooli oma tervisest ja väljanägemisest!
MemberSagor oli 100kg. Temaga koos ei taha keegi olla:)täpselt, -110 kaalus olid võiduvõimalused “natuke”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> suuremad, Raidiga niikuinii ühest klubist ja lisaks sain 2 rekordit ka sealt kaalust kätte
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Wilkse pole mul niiuinii mõtet veel taga ajada
“>tonn999
Memberüli perfektselt sobivad sõnad ja video kokku
“>tonn999
Memberah sina oledki tõnis koit,kes ennast -110kg klassi “jõi”
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja võistluste ajal 120kg’ga rinnalt “sooja” tegid,kui vale raskus kangil oli
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>täpselt
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tavaliselt olen ma kogu aeg mingi 101 kg olnud aga seekord oli mingi julm jura, ma jõin krt mingi 3 liitrit vett, pakk kohupiima+jogurt+koks
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tonn999
Member“Harjutas ja võistles trikooga vist?”
trikooga jh, aga see 190 on tglt juba suht “vana”
“>“Väga head tulemused, tõesti väga head. Salus käid?
Palju pikkust on?”
Salus jh
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> pikkust on 190 cm – suht kerge olen tglt veel enda pikkuse kohta…“Ei võistelnud. Kahjuks ei saanud ka vaatama tulla, kuigi oleks väga tahtnud sad.gif”
teisel päeval läks võistlus päris huvitavaks, isegi Rückenberg oli vahepeal vaatamas

tonn999
Membervanus: 17 a
jõutõstega tegelenud: 3 kuud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kaal: 101 kg – väga täis kõhuga
võistlustel tuli siis:
kükk:210 (suht kergelt sai kükki võetud)
surumine: 152,5
tõmme: 250 (260 isiklik trennis)
aga jh, nii haledat juttu pole mõtet ajada, et keegi Sk Jõumehes topingut paneb
“>PS: alessandro – võistlesid ka eestikatel?
tonn999
MemberEi ole loll!Minu (kui tenniseinimese) aastatepikkune eksperiment on näidanud, et Hinnapommi odav (paar aastat tagasi olid 50.-) kets/tennis peab tavakäimisel (paar km päevas, peamiselt asfaltil) vastu tervelt ühe nädala. Siis on tald päka alt pooleks ja laseb nii vett kui tänavatolmu läbi. Ja lollis usus, et iga järgmine paar ehk kauem vastu peab, olen päris mitu paari Hinnapommist ostnud: nii ketse kui tenniseid ja igat värvi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mujalt ostetud kallimad (nii 299+ kanti) tenniseid/ketsid on mind aga juba mitu aastat kenasti teeninud. Nii et kokkuhoid ei ole iga asja puhul õigustatud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega need väljaskäimiseks polegi mõeldud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, nüüd avastasin, et need ei ole ka kossu mängimiseks (sisetingimustes) mõeldud – tald kukkus küljest ära
ja katsetan kaua sisetingimustes jõusaalitrennis vastu peavad!
“>PS: poest õeldi, et ostutšekki alles hoidmisel on garantii pool aastat
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tonn999
MemberSaan ma õigesti aru, et kettide mõte on, siis see, et mida all pool kang on seda vähem mõjutavad ketid, aga surudes üles, siis aina rohkem suureneb raskus kettide arvelt?jh, westside süsteemis pannakse veel kummid ka
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tonn999
Memberkettidega surumine on just hea õige ja puhta tehnika saavutamiseks, jääb ära see rapsimine ja lahmimine, muidu hakkavad ketid kõikuma ja surumine raskeneb kangi liikumise arvelt.Tuleb suruda võimalikult sirgjooneliselt ja rahulikult, siis püsib kang stabiilsena.
ise mõtlesid selle teooria välja
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?!?!tonn999
MemberKust neid ketse odavalt saaks?hinnapommis muud polegi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> maksis vist mingi 99 eeku ja olen siiamaani väga rahul
“>tonn999
MemberTere, nüüd selline küsimus ka otsa et mille jaoks see jõutõmme hea on ja mida teeb,annab.Aiteh
see on tähtis baasharjutus, mis hõlmab põhimõtteliselt terve keha korraga mängu,(jalad laialt on rohkem rõhku jalgadel ja kitsalt seljal), üks kolmest(kükk, surumine, jõutõmme) “kohustulikust” harjutusest!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused