tonn999
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tonn999
MemberVaadake, et te selle ass-to-grass tehnikaga oma alaselga ei vigasta. Kui liiga madalale kükkida, siis paratamatult läheb selg alumises asendis kõveraks ja sellest tulenevad paljud traumad. Mina igatahes alla paraleeli kükkida ei saa.A võib-olla tõesti paindub mõni mees nii, et alumises asendis selg kõveraks ei lähe..
Jõutõstjad peavad ju kõik alla paralleeli kükkima
Rait laseb suht 300-ga ###### vastu maad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tonn999
MemberVaatasin videot
, sõin just mingi 300 grammi pastat ja paneeritud seašnitsli, mõtlen(jõutõmme ülesminukuga) tänasele trennile, mis tunni aja pärast hakkab ja hakkasin kuulama Metallicat, et end tasapisi üles kütta…
tonn999
Member190 cm
100-105 kg
18 a
tonn999
MemberKükk: keeran paar ringi kangi, siis vihaselt ja jõuliselt alla
Jõutõmme: jälgin kangi pingsalt ja liigun vihaselt ringi
tonn999
MemberKes seda ütles ?näiteks Kalmus…
tonn999
MemberÜhesõnaga aeroobne trenn on rohkem rasva põletamiseks?Kas mitte ei ole nii kui seda ei tee tekib südame kapseldumine vms(kuskilt foorumist lugesin)?
Jõusaali kõrvalt tuleb teha ALATI südamele aeroobset(madala pulsiga)! Ise üritan 2 korda nädalas kuskil tund aega kergelt ratast sõita…
tonn999
Membernutan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
tonn999
Membertonn999
MemberVaata näiteks KAVA 5×5 ja 3×3- ühel päeval on KÜKK, RINNALT SURUMINE ja veel JÕUTÕMME ka otsa. Ja kui keegi tahab öelda, et see kava ei tööta, siis ta eksib rängalt. Jalad natukene taastuvad ja puhkavad rinna tegemise ajal ja saab väga ilusti sooritada jõutõmmet otsa- kinnitan seda enda praktika põhjal, et see TÖÖTAB väga hästi.Võin ka kinnitada, kuigi olen seda ainult ühe kuu teinud!
tonn999
MemberSa tuled mulle seletema kui tähtis kükk bodybuildingus on???Kui tahad et mõni lihas(näiteks biitseps) kiiremini areneks,siis just peadgi seda rohkem trennima 2-3 kuud ja et tal piisavalt materjali ehitamiseks oleks,just peadgi teised harjutused natuke vähem tegema või üldse lõpetama kui asi juba nii halb…Kükk on eluaeg põhiharjutus jalgade kasvatamisel olnud!
tonn999
MemberMa arvan et jõutõmmega trennida jalad on sama hea,kui jõutõmmega trennida biitsepsit.Ise teen klassikalist jõutõmmet.Sa pead eksperimenteerima…Kui jalad ei jõua taastuda jägmiseks trenniks siis proovi nii et üks nädal jõutõmme ja järgminne kükkid.Järgmisena võid proovida nii et trennid jalga ja selga kordamööda iga viies päev.Näiteks esmaspäev kükkid,reedel jõutõmme,kolmapäeval jälle jalad.Ise muidu teen esmaspäeval ainult jalad.Kolmapäeval rind,õlad,triitseps.Reedel selg,lailihas,trapeets,biitseps.Mul kõik jõuab taastuda
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ma arvan et varsti hakkan kükke kord kümne päeva jooksul tegema või üldse lõpetan nende tegemist paare kuuks sest muidu jalad võtavad ülemiselt kehalt kõik ära ja õlg,triitseps,biitseps varsti üldse enam ei kasva jalgade pärast 
irw, mis sokid?!? Sumo jõutõmme teebki põhiliselt jalgu(põhiliselt reie-nelipealihast ja lähendajaid) ja ega tavalinegi jõutõmme vähe jalgu ei treeni, kuigi seal jh on põhiline koormus alaseljal!
Minu arust kükk on liiga kasulik harjutus, et paariks kuuks ära lõpetada – kükk treenib kogu keha!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tonn999
MemberVäga huvitav film oli!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ainus probleem on selles, et tekitas rohkem segadust kui selgust
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tonn999
Membertonn999
MemberMa olen seda teemat üles võtnud juba mitu korda, aga siiamaani on vastus olnud selline, et kui keegi viitsib/tahab, siis võtke ise ühendust nende meestega ja leppige kokku. Joker oli vist nõus trenni ära tegema, aga orgunnida ta vist väga ei viitsi, nagu ma aru sain.Eraldi küsimus on vist see, et millisest treeningkavast teha?! Sest enamasti on viiepäevaline treeningkava ja erinevaid treeningkavasid, mis Salu kasutab on ka omajagu…
september 4, 2008 at 10:04 e.l. in reply to: Juuniorite ja noorte maailmameistrivõistlused jõutõstmises #164926tonn999
MemberSUPER!
AutorPostitused