tonn999
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tonn999
MemberNatuke võssa ei pane?
tonn999
MemberTihedamini on hakkanud esinema seda Tribulus Pro kasutamisel…Tribulus selle probleemi lahendamisel ilmselt kasuks ei tule
tonn999
MemberKas siis tõesti on kõigil nüüd üllatus nii suur?!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aeg roosad prillid eest ära võtta! 
Igastahes edu Kalmusele!
detsember 19, 2008 at 7:21 p.l. in reply to: Mitu Kanterit või riigikogulast suudaks alistada kabetaja rinnalt surumises? #175768tonn999
MemberNo selliseid liigubki ainult foorumites, päriselus ei kohta neid ikka naljalt:DJust hiljuti trennis kükkis Aimar 75Kg kehakaalu juures 200 sügavalt ja kergelt, vanust on 18 ja ilma mingisuguse varustuseta!
tonn999
MemberKui silla ajal jalad lahti on ja/või kuidagi keerelt, siis võib ka vabalt selga kramp vms tulla!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eile just treeningkaaslasel selle tõttu tuli!tonn999
MemberHaha, väga uhke asi. Saata kellelegi ei julge, mina sa tea, muidu mailid kuskil keskerakonna listis, tuleb veel iga nädal kesknädalat pärast mailile
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no pärast peksab selle jura kohe spämmi peale
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tonn999
Memberokei aga kas sama kava aitab mind ka siis kui mul eesmärk ongi homme minna just jõusaali selle mõttega et tahan proovida kas suudan 100 ära lykata?JAH
tonn999
Membertervist probleem järgmine et ma surun rinnalt 95 kilo ära onju ag atahaks 100 proovida kuid ma arvan et probleem miks ma viimastel kordadel 100kg ei jõua on see, et ma teen ennem liiga palju seeriaid juba surumisega ette, et kuidas oleks õige teha kui tahta nagu lõpus m akimumi suruda, et lähen jõusaali ja t een mingi väikse soojenduse ja kohe viskan 100kg peale? ning kui jah siis kui rakse peaks olema soojendus ja mitu nagu korda ma soojendust teen ning kaua ma siis ootan et kohe makimumi suruda??Mina teen nii ülesminekul erialast soojendust:
kerge raskusega(veri lihastesse):
10x
8x
6x
4x
ja siis lähen mingi 10 kilo kaupa ja hiljem 5 kilo kaupa üles, alguses 3ste kordustega ja raskemaks minnes 1stega!
tonn999
MemberPalju Õnne!
tonn999
MemberMa kasutan nii kofeiini kui ka kreatiini enne trenni(praegu kreatiini ainult peale trenni HT-R´s)!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tonn999
MemberEile tegin jõutõmmet, ning siis mõtlesin et prooviks midagi uut. Jalad panin peaaegu plaatideni välja, ning hoidsin lukus. Enam-vähem siis puhtalt alaselja jõuga oli see tõmme. Kas kellelgi on selle harjutusega kogemusi? Isegi minu seljaga ei tundnud ma mingit valu, niiet see peaks üsnagi ohutu olema. Kas see oleks mingi alternatiiv Good Morningule?Üsnagi raskeks läksin sellega.
Nii, ootan arvamusi.
Miks sa Sumo jõutõmmet sirgete jalgadega teed, tavaliselt tehakse ikka jalad õlgade laiuselt sirgete jalgadega jõutõmmet?
november 26, 2008 at 11:48 e.l. in reply to: Kaido Leesmann surus uue Eesti absoluutse rekordi! #172236tonn999
MemberMarek anna teada kui võistlus väsimus üle läinud ja kosunud oled.tehke video ka sellest
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja kutsuge Tank ka kampa, saab ka lõpuks 200 suruda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 24, 2008 at 1:41 p.l. in reply to: Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel! #172019tonn999
Memberkrt finaaliks peab raha kaardile juurde laadima
“>tonn999
MemberNämma – esimesel võimalusel kohe proovin, suht kopp ees juba vandest maitsetest!
tonn999
Memberhuvitav suhtuminejärelikult oled sina olemas et loomi süüa?
mis siin huvitavat on – inimesed on aastatuhandeid loomi selleks kasvatanud, et neid süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused