Skip to main content

Tõnn

Forum Replies Created

Viewing 3 posts - 16 through 18 (of 18 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Seljavalu & Jõusaal #65519
    Tõnn
    Member

Kõiksepealt tuleks muidugi valu põhjus teada saada. Kui põhjus on paigast nihkunud selgroolülide vahelises kettas ehk diskis siis mul selles osas üle 15 aastane kogemus. Sain selle tavalisest puudelõhkumisest ja vaevlen siiamaale. Olen saanud nõelravi, kiropraktikut, sanatooriumit ja teinud spets harjutusi, aga ikkagi tuleb aeg-ajalt mõne vale liigutusega selline valu tagasi, et kõndidagi ei saa. Lollim juhus oli homikuse habemeajamise juures, kui kätt näo juurde tõstsin. Võrkpallimängimise ja jooksmise olen juba maha jätnud. Jõusaalis teen harjutusi, mis otseselt selgroole ei suru. Aga parim harjutus minu jaoks on keretõsted horisontaalsel seljasirutaja pingil. Teen seal iga kord enne teisi harjutusi ühe soojendusseeria. Seljapäeval teen seda 10-15 kg lisaraskusega. Seljavalud on tunduvalt vähenenud. Kui kaks nädalat seljatrenni vahele jääb, on valud iseeneset tagasi. Niiet diskihädaga pead omale tunde järgi ise sobivad harjutused valima.

in reply to: jalgade trenn #51937
    Tõnn
    Member

Aitähh.

in reply to: jalgade trenn #51778
    Tõnn
    Member

Jalgu trennin üks kord nädalas. Trenni teen tavaliselt Oti standartkavade järgi. Senini tegin edasijõudnute kolmepäevast kava aga sel nädalal alustasin neljapäevasega.

Viewing 3 posts - 16 through 18 (of 18 total)