tonis222
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tonis222
MemberOn endal ka nii olnud…Tuleneb ilmselt sellest, et saun on liiga kuum ja puudub paras niiskus.
tonis222
MemberTornidel oli eelnevalt keldriosas metallkarkass osaliselt läbi lõigatud ja keldris oli enne lennukiga kokkupõrget plahvatus. Sealt ümbruskonnast leiti kergeltsüttivat ainet “termiiti”. Bushil on Bin Ladeniga isegi perekonnasidemed ja Osama viibis kusagil hotellis USAs. Sama päeval avaldas Pentagon, et ka sinna lendas lennuk. Ühtegi politseinikku, tuletõrjujat, kiirabi sisse ei lastud. Öeldi, et tegid ise juba korda. Laibad olevat nii söestunud, et DNAd ei suuda tuvastada. Lennukimootorid olevat sulanud, mõelge, mis temperatuuri juures need alles sulama peaks. Kõik ümbruskonna turvalindid korjas FBI tunniga ära.Samuti ka Bentagoni ramminud lennukiga, mis haihtus….ei ühtegi lennuki tükki ega mootoreid, mis on tehtud erilisest sulamist ning põhimõtteliselt ei saagi ära põleda….Samuti ka lend 93, mis olevat alla kukkunud, aga jällegi ei ühtegi lennuki tükki.
tonis222
MemberUSA pole tõesti demokraatlik. See 21. sept 2001 “tragöödia” on USA oma tehtud, et leida ettekääne Iraagi sõjaks. Fakte on palju.Jah see 9/11 on tõesti väga väga kahtlane. Leidsin sellise lingi http://www.zone.ee/mets443/119.htm
Mõned kuulsused julgevad ka suu lahti teha http://www.youtube.com/watch?v=PviXgj-yS5Y
tonis222
MemberKrt mulle rando1 täitsa meeldib,on näha,et tegemist on inimesega,kes suudab mõelda iseseisvalt,mitte ei ahmi siionipropagandat sisse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda minagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tonis222
Memberlihtsalt “keeleoskus” on 1 sõna, aga mingi konkreetse, ntx “hiina keele oskus” kirjutatakse lahku – grammatika 4. klass!
Just nii ta on
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> sorrry veelkord, et sellise suure vea tegin.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
tonis222
MemberSpämmid või,
btw,keeleoskus on üks sõna,
no sorry

tonis222
MemberKle,sul midagi asjast kah rääkida on või jätkad stiillis argumentum ad hominem?Kle ära näita siis oma kõrget keele oskust ja saa üle juba.
tonis222
Member
Nii et ma olen siis skeptiline tõsiusklik,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ikka loed kah või,mida kirja paned?
Ja millisele “mainstreameediale” ma toetun?!
Mis ma pean toetuma Venemaa mediale või?Igal juhul olen ma suurepäraselt kursis,mida seal räägitakse.
On olemas kaks toredat küsimust,mis üldjuhul paneva asjad paika:qui prodest&qui bono.
No ei usu ma haigete natside,ksenofoobide,autarkistide ja muu taolise ennast ekslikult inimeseks pidavate värdjate konglomeraadii vandenõuteooriaid.
Argumente ei ole.Fakte rebitakse välja kontekstist,räägitakse vaid sellest,mis sobib teooriaga.
Ega ma ilmaasjata “Der Ewige Jude’t” vaadata soovita.Analoogia on ilmne.Teostus oli Goebbelsil aga tunduvalt parem …
Aga maailm ongi selline,nagu paistab,mitte selline,nago soovivad näha igasugu natslikud “teoreetikud”,

Või sa väidad,et tõeline maailm on see,millesse usuvad igasugu fanaatikud?
e-ee …
ja millised oleks sõltumatud infokanalid?
Natsi-Venemaa Kremli poolt kontrollitud propagandaaparaat?
Ma olen kuris,mida nad räägivad.
Al-Manar?
Ma olen kursis,mida nad räägivad.
Nüüd sinu väite juurde.
Kui ma väidaks,et sa oled pedofiil,kes vägistab õhtuti 3-aastaseid poisse,mis sa arvad,kas ma peaks oma väiteid põhjendama,või oleks see viimase instantsi tõde?
Sinu väide 9/11 ja Gruusia kohta nõuab samuti tõestamist.Seda sa teha ei suuda,ma ei usu,et oled FSB vastutav ametnik,kel on Washingtonis oma agentuur.
Aga ilmselt sa ise usud oma väiteid.
Religioosse fanaatikuga vaielda ei ole mõtet.Sul ei ole argumente,sul on USK.
Hahahahahahahahhahahh panid ära jah, ma suren naerukrampidesse kui närvi võib üks inimene minna, et tõestada oma vaateid.
Samad sõnad- Ikka loed kah või,mida kirja paned?
Olgem ikka tolerantsed…arvan, et see foorum on ikka arvamuse avaldamiseks, mitte näo täis sõimamiseks.
tonis222
MemberSa päris tõsiusklik kohe,
Üldiselt usukuulutaja peab suutma oma religiooni ka oma sõnadega endasi anda ja argumenteerida,mitte ainult Pühakutele viidata,nagu sina teed,

See mees räägib umbes sama juttu kui sina,aga teeb seda tunduvalt huvitamavalt ja argumenteeritumalt.
Õpi,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samamoodi oled jällegi sina liiga skeptik ja tõsiusklik, kuna kuulad ainult oma infokanaleid…
Siin pakutud videod on väga informatiivsed ja põhjalikult lahti seletatud ja ei paseeru ainult
“mainstream” meediale.
See on muidugi enda teha, kas vaadata maailma laiemalt või istuda kodus ja mõelda, et maailm ongi selline
nagu koduaknast on näha.
Palju on vandenõu teoorijaid mis pole tõesed, kuid asja lähemalt uurides ning kuulata mõlemaid osapooli nagu Gruusia, Venemaa või Usa siis on palju lahtiseid otsi, eriti selle sõja alustamise suhtes.
Usast ei tasu üldsegi rääkida, kuna Usa oma nn. demokraatia kuulutamisega on kulisside taga tegelikult üks vaenu õhutajatest, kes leidis ajendi ning korraldas 9/11 ning sõltumatutest info kanalitest on kuulda ka Usa seotust Gruusia sõjaga, mida loomulikult siinpool meedias ei kajastata.
tonis222
MemberJajah.Soovita veel “Der Ewige Jude”‘t kah,
AutorPostitusedViewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)