tomtom
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tomtom
MemberOK. Põlveasjaga on nüüd pilt selgem.
Aga spordikreemidest / hobusesalvist – kas keegi oskaks ka siin soovitada miskit head ja toimivat?
tomtom
MemberTäna just käisin, arst ütles, et hüppaja põlv. Ravi – kasuta tavalist spordikreemi, põlvesidet ja tee spetsharjutusi. Opereerida pole nii tühist asja vaja (sellega olen nõus). Väga üldine jutt ja tundus nagu maailma kõige tavalisem asi;)
tomtom
MemberJa veel üks asi tuli meelde. Põlve pärast olen varsti juba pool aastat glükoosamiini söönud ja ei mingit muutust. On selline asi tavaline?
tomtom
MemberTere, olen algaja ja (sellepärast vist ka) vigastustega kimpus.
Kuidas teie ravite või taltsutate hüppaja põlvest tingitud põlvevalu (ei talu koormust)? Ega lahti sellest ei saavist kunagi, samas opereerimiseks olevat liiga tühine asi (tõsi ta on, igapäevast elu ei sega, ainult suurte pingutuste korral)? Kas põlvesidemest on abi, kas on oluline, et see oleks magnetiline põlveside (dr Levine’i oma – http://www.topshop.ee/index.asp?tn=productview&ils=36&irp=1&srcint=ts_search&pid=23557&pcs=2) ?
Ja veel soovin teada kogemuste põhjal, milline on hea spordikreem. Lihase- ja luu/liigese vaevuste puhul on vist erinev kreem? Millisel puhul oleks vaja jahutavat, millisel puhul soojendavat spordikreemi? Olen kuulnud “hobuse kreemist,” sinine ja punane, on see hea? Mis puhuks?
Hea kui oskate nimeliselt soovitada efektiivselt töötavat kreemi.
Tänud ette ja taha.
tomtom
MemberKindlasti on nii mõnelgi hullem ja veel kiirem, võibolla sinul. Aga see selleks, las ta siis olla. Minu elu on minu jaoks piisavalt kiire – kl 9 tööle, 22 koju. Siis jaksan vaid juua õlut teleka ees. Tekkis siis mõte, et ehk väntaks, sõuaks vms vaikselt kodus.
tomtom
MemberTohib küsida küll, palun. Aga ärge naerma hakake, kui see loll ja järele proovitud mõte on.
Idee on siis – time management. Koguaeg on kiire, aega millegi jaoks pole. Sellise vidinaga kodus oleks siis võimalik teha 1 või 2 ühes. Lugeda näiteks. Või mõttetust teleka vaatamisest teha väga kasulik harjumus:)
-
AutorPostitused