tomtom
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tomtom
MemberLahutasin. Valu jäi alles. Aga kaotasin pool maja ja auto. Arve saadan sulle?
tomtom
Member5 tundi tagasi, zxcvb ütles:Tean, et paljudel see mure. 10 seeriat biitsa nädalas on suht max juba. Kui sinu puhul 1-2x nädalas, siis see on ju kuni 20 seeriat juba?!
Üle nädala jah 20
tomtom
MemberAitäh nõuande eest!
Teen 4 jõutrenni nädalas (a’ 1h). Ülejäänud 3 päeva tahaks teha kardiot, tegelikkuses jaksan lisaks teha vaid 1 päeva lisaks väga kerget kardiot. Sümptomaatiliselt võiksid jah väsimuse märgid viidata ületreeningule, aga ma ei mõista, kuidas minu nii väikese koormuse juures ületreeningust rääkida saab. Ei tohiks ju harrastaja tasandil ka olla ulme treenida igapäevaselt – 1 päev raskem, teine päev kergem trenn. Aga tundub, et ma ei vea välja. Vahel on kardiojärgne taastumine nii halb, et tavapärase 4 jõutrenni asemel tuleb neid 3 ehk kannatab ka n.ö baaskava.
tomtom
MemberTänan selle rauavihje eest. Verenäitajad pidavat mul korras olema, aga võibolla on raua kontrollimine välja jäänud.
Kuidas raua sisaldus vereanalüüsi lehel tähistatud on (minu omal ei ole kirjas midagi, mis meenutaks fe-d või ferrumit, aga võibolla on tähistus teine)?
tomtom
MemberNeed kandurid, mille link siin lehel üleval on, on imepisikesed ja 1,85 cm laiad: http://www.mooblifurnituur.ee/et/riidepuu-toru-kandur-nikkel-0
Kas keegi teab kust kohast saaks analoogseid, aga normaalmõõdus kandureid, 3 cm läbimõõduga toru jaoks? Ehituspoodidest, furnituuri poodidest ei ole leida õnnestunud.
tomtom
MemberAlgaja küss: kuidas BCAA-d õigesti tarbida: enne, peale trenni või trenni ajal? Olen lugenud erinevaid arvamusi…
tomtom
MemberTänud. Võibolla rumal küsimus, aga kas anaeroobne on vastupidavustreening? MAX pulsi lähedal treenimine, intensiivsete intervallidega kardiotrenn?
tomtom
MemberTjah, olen pikalt vaeva näinud, aga tulemust ei tule kuidagi… Toitumiskava ka ei töötanud – kogused olid suuremad kui harjunud olin + sisaldasid asju, mis kindlasti on väga kasulikud, kuid minu puhul absoluutselt ei tööta (nt muna). Ainevahetus on aeglane, kipun kole kergesti juurde võtma. Enamvähem normis suudan ennast hoida sellega, et hoida söömist peaaegunäljapiirimail. No aga niimoodi pikalt ei suuda… Nii kui vabamalt võtan (isegi trevislikku toitu), nii kohe ka salvestan (ja mitte lihasena;). On kaks valikut: kas olla kogu aeg näljane või paks. No ja nende kahega ma siis mängingi;) Ei ole veel leidnud süsteemi, kus näljatunnet ei oleks, söök oleks tasakaaluks, rasva ei koguneks.
tomtom
MemberSee oli küll hea ja asjalik ja lihtne link Tänud!
tomtom
MemberAga ütleme nii, et toitumine on korras;) Olen lasknud koostada endale toitumiskava ja katsungi selle järgi tegutseda – tasakaalustatud, tervislik jne.
Mind huvitavad praegu üldised põhimõtted valgulisandite kasutamisel. Tõsised tegijad jälgivad oma söömist ju väga täpselt, kuid ka nemad kasutavad lisandeid. Ehk siis asi peaks ikkagi selles olema, et lisandeid kasutada siis, kui ei saa tervislikult toituda, vist …
Ütleme nii, et kui pärast trenni ca 1 h söön mida valgurikast (kohupiim, kodujuust, väherasvane liha), kas siis oleks vaja ka vahetult pärast trenni mingit lisandit tarbida?
Ja kui oleks, siis mida nimelt, kui eesmärgiks on küll lihast suurendada, kuid samal ajal pekki põletada.
tomtom
MemberVastupidavust suurendada. Kardiotrenn. Võhma jne.
tomtom
Membernoh, “harjutused bosu palliga” jms ei andnud jah tulemust. teisest küljest, küllap on piisavalt neidki asju mida mina oma erialas iseenesest mõistetavaks pean ja mille peale sina jälle ei tule. kokkvuõtteks, tänud linkide eest
november 16, 2011 at 3:41 p.l. in reply to: hea salv vigastuse puhul (soojendav või jahutav) #304572tomtom
MemberLoogiline jah;)
Aga näiteks juhus – vana jalapöialuumurd, muidu on ok, ennast väga tunda ei anna, aga suurema koorsume ajal ja järgselt küll, paistetab üles ja kuumab. Sellise vana ja püsiva valu puhul peaks vist ikkagi jahutavad salvi kasutama?
tomtom
MemberKirjutaksin veel veidi oma probleemsest põlvest. Lugu selline, et kui muidu talub koormust (jooks, jalg/korvpall, squash) enam-vähem hästi – valu on väike või talutav ja mitte alati – siis on üks asi, mis alati ja hullupööra valu tekitab. Ristspagaat (tegelen m.h karatega). Tavaliselt ja loogiliselt (vist) peaks ju põlv peamise aja koormust saama suunaga ülevalt alla ja selline asi võiks ta hellaks teha. Minu puhul on siis just ristsuunaline jõud talumatu, ja seda just ühe põlve puhul, teisega on ok. Ega vist ei ole olemas ka mingisugust toestavat sidet, mis just sellise suunaga koormuse puhul põlve toestaks?
tomtom
Memberto gmaster: kohe nagu raviski või? Täitsa ära kohe? Mitte lihtsalt ei leevenda piinasid? Lahe värk. Kaua selline teibikuur kestis?
-
AutorPostitused