tomster
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tomster
Member[Kuidas on lood massi kasvatamiseks kõhul ja säärtel. Kuskilt siit jooksis läbi et kõhule peaks tegema ~20 kordust seerias ja säärele ~12+. Vastab tõele või mitte?Kuna säärelihase näol on tegu lihasega, mis on harjunud igapäevaselt “vatti” saama, st et on ajapikku muutunud küllalt vastupidavaks, siis soovitatakse säärt treenida isegi kuni 16 kordusega seerias.
tomster
MemberKui sa mõtled niimoodi,et jalad koguaeg sirged ja ainult seljaga tõstad,siis seda küll ei soovitaks,sest oioi milline pinge on siis seljale,kui teha ju sirgete jalgadega siis tahest tahtmata on selg ka kumeruses väljapoole ju??Niimoodi on päris lihtne selg ära tõmmata!!!!
Ei ole ju selg kumeruses väljapoole. selja hoiad ikka nõgusa koguaeg nagu jõutõmbes muiste.
tomster
MemberIse ka kasutan Protein Nr 1. Ja mitte sellepärast, et ta nüüd mingisugune parim valk oleks omasuguste seas, vaid sellepärast, et ta on mu liigestele seni väga hästi mõjunud.
tomster
Memberkõvasti paremad kui meil koolis omal ajal. Sellise menüü juures ma küll nendest aru ei saa, kes sellele mingeid saiakesi või limonaadi eelistavad.
tomster
Memberjust mitte kaua aega tagasi käis meediast läbi uurimus, mille kohaselt suhkruasendaja ja kohvi ei pidanud omavahel sugugi hästi kokku sobima.
tomster
Membernii palju soovijaid juba… kui paljuks ei lähe, siis oleksin samuti huviline. Trenni teen 4 korda nädalas ning maili-aadress: toomasuba@yahoo.com
tomster
Membermis siin ikka niiväga lisada, see on ju nagu siitsamast treeningkavade alt võetud “edasijõudnute kava jaotatuna neljaks”.
tomster
Memberräme seksimine
tomster
MemberAga miks siis Trauben Zucker’i karbil on kirjas viinamarja suhkur…sest glükoos ongi minumeelest viinamarja suhkur, või kui ei ole, ei oleks mina suutnud bioloogia lõpueksamit sooritada
glükoos=viinamarja suhkur…aga noh, mis mina kah sellest tean
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>glükoos = viinamarja suhkur = dekstroos. Punkt.
tomster
MemberKõigile kellel selg haige või mured kehahoiakuga, soovitaksin lugeda sellist raamatut nagu “Selg terveks 10 minutiga päevas.” (Marion Randall. 2004.)
Kindlasti on raamatut suurematest raamatukogudest saada.
Seal on väga palju kasulikku informatsiooni selle kohta, mida sa ise igapäevaselt oma kehahoiaku parandamiseks ära saad teha.
tomster
MemberHea tervise eesmärgil, mis avaldub kehalises vormis.
tomster
MemberUjumine on tõesti kasulik. Tean isegi paari venda, kes regulaarse ujumisega on selja korda saanud.
tomster
MemberVeidi imelk on see,et mu parem jalg on vasakust lihselisem.Ometi ei tohiks paremal jalal mingeid eeliseid olla.Sellest veelgi imelikum on see, et minul on jällegi vasak jalg lihaselisem, kuigi olen pool elu jalgpalli mänginud ja olen PAREMAjalgne
tomster
MemberKui tahad jalgu lihtsalt vormis hoida, siis ujumine ja jooksmine sobivad hästi. Kuid kui plaanid jalgadele ka massi juurde saada, siis seda saad ikka vaid jõusaalis.
tomster
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused