tomster
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veebruar 2, 2012 at 5:16 p.l. in reply to: Toitainete kvaliteet ja mõju lihastele – Hesburger, mcdonalds vms #229683
tomster
MemberTõenäoliselt soovitaks hakata pihta algaja kavaga. Esimesel nädalal harjutad organismi – näiteks käid hessist mööda ja hingad soojenduseks umbes 30 minti sealset ümbritsevat õhku.
Teisel nädalal astu julgelt sisse ja tee mingi väiksemat sorti friikad koos mingi dõunatsitega. Ma arvan et kui sa kolmandal nädalal lisad menüüsse ka burksi, võiksid neljandal juba proovida mingit lihtsamat einet.
EDU TREENINGUL!
Tõstame selle spikri ilusasti algajate kavade alla ja EKFL`il terendab uus peasponsor silmapiiril
tomster
MemberTõstatan siin väheke vana teemat. Kuna taaskord on pikk ja pime talveaeg Eestisse jõudnud, siis on põletikuliste mandlite teema kindlasti paljudele taaskord aktuaalne.
Olin selle aasta jooksul juba kolm korda angiini põdenud, sestap tuli ka endal mandlite operatsiooni tee jalge alla võtta.
Täna siis esimene päev peale oppi ning enesetunne pole just meeldivate killast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kes on käinud, see teab.tomster
MemberSai smolovi programm ette võetud, praegu möödas 1.5 nädala jooksul 6 kükitrenni, viimase 3 ajal on hakanud triitsepsi pikk pea valutama, polegi nagu päris valu pigem nagu sureks ära vms. Sama asi annab tunda käe vertikaalsel liigutamisel.
Selles piirkonnas
Pole korraliku koormust ka triitsale viimased ~2.5 nädalat andnud õla tõttu
Kui lihas kusagilt nö ära sureb, siis tõenäoliselt on kükkides kangi asend selline, mis pigistab mingi närvi kinni.
tomster
MemberNSVL-i ajal oli kõiksugu koondistes kasutusel “Mumio”, mis oma headuses töötab kahtlemata tänapäevani.
tomster
MemberKui mingi harjutuse tegemisel valu sisse lööb, siis tuleb sellest harjutusest loobuda, seniks kuni saad seda harjutust teha ilma probleemideta. Kui jätkad harjutuse tegemist läbi valu, siis võib see varem või hiljem muutuda krooniliseks. Igale harjutusele on olemas asendusharjutus!
tomster
MemberSellepärast ma rääkisingi alguses lihtsalt KULGEMISEST, mitte jooksmisest.
tomster
MemberKui sa ei jõua üle 2 km järjest koosta, siis ilmselgelt jooksed liiga tempokalt. Alusta lihtsalt rahulikust kulgemisest, vahet pole kas see on kõnd, kiirkõnd või aeglane sörk. Esialgu pole tähtis mitte läbitud distants, vaid see, et jõuaksid teatud aja sobivas pulsivahemikus kulgeda. Alusta näiteks 30-st minutist. Midagi halba pole ka selles, kui esimestel kordadel sörgid ja kõnnid vaheldumisi (kui teisiti ei jõua). Hiljem hakkad kõndimismomenti järjest lühendama, kuni suudad ühtlase tempoga valitud aja vastu pidada.
tomster
MemberViimane kord kui ma vaatasin, siis õues sörkimise eest keegi raha küll ei küsinud.
Seega, kui sa just toas ringiratast ei taha joosta, võta end ikka kokku ja tee värskes õhus mõned ringid.
tomster
MemberKahjuks on Eestist korralikku natural/organic maapähklivõid siiani raske leida. Ainus võimalus otsida ökopoodidest. Seepärast olen seda ise ikka USAst kaasa toonud.
tomster
MemberKükkimise luuletus oli üle prahi!!!
“Kukun maha, koib ei kanna,
palun mati maha panna”
tomster
MemberMikk, hoia lipp kõrgel!
tomster
MemberKui ma õigesti mäletan, siis mõlemas osas (nii üldainete kui eriala) tegin ühe vea. Erialane küsimus oli, milline võiks olla süsivesikute ja valkude suhe treeningjärgses šeigis. Õige vastus oli 1:3. Mina vastasin midagi muud.Kui vastus oli 1:3, siis küsiti ikka valkude ja süsivesikute omavahelist suhet, mitte vastupidi.
tomster
MemberMr Marius Dohne 7 days out ..Delts like cannon balls…
tomster
MemberÕnnitlused Imre
mai 27, 2011 at 11:43 e.l. in reply to: Pikkade kulturistide (1.87+) treeningvõtted ja erinevused lühematega #304042tomster
MemberEks neid pikkade treeningu kohta käivaid artikleid on ilmunud omajagu. Aga üks põhiline punkt, mida neis artiklites ikka ja jälle rõhutatakse, on see, et pikemad inimesed võiksid ja peaksid rohkem kasutama just isoleeritud harjutusi. Põhjus loomulikult pikkades jäsemetes.
AutorPostitused