Skip to main content

tomster

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 211 through 225 (of 324 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kõrv läheb “lukku” #109095
    tomster
    Member

Kui kõrv lukku läheb, siis üheks lihtsamaks mooduseks see jälle normi saada, on närimiskummi närimine. Proovi järgi.

in reply to: VAADAKE PILTE! #108926
    tomster
    Member

Tõsiselt kurb ja kahetsusväärne lugu.

Kuid, meest tuntakse tema tegudest, mitte sõnadest!

Nii et Imre, jõudu ja jaksu sulle. Sa oled juba senini teinud ära rohkem, kui mõni mees terve elu jooksul saavutada või teha jõuab. Hoolimata üksikutest eranditest, oled ja jääd sa paljudele suureks eeskujuks. Lipp kõrgel!

in reply to: Naistepäev #108822
    tomster
    Member

Päikest naisperele sellel toredal päeval

in reply to: hularõngas, hüppenöör ja kalorid #108491
    tomster
    Member

Hüppenööriga keskmise kiirusega hüppamine kulutab samapalju kaloreid, kui sa kulutaksid joostes 10 km/h.

in reply to: Kulturismi algus #108368
    tomster
    Member

Jaan Loko raamatus “Kulturism I” on ühes peatükis pikemalt kirjutatud kulturismi ajaloost.

Mnjah… kunn jõudis juba ette

in reply to: vadaku-piimapulbri rasvasisaldus #108308
    tomster
    Member

Palju kilo maksis?

Olen ka ise Tartu turul seda müügil näinud. Pool kg maksis 24 eeku. (Kilogrammi hind tuleb siis 48 eeku).

in reply to: kükkimine- raskem kang teeb turjale valu #108306
    tomster
    Member

Olen samuti selle poolt, et tuleks hoiduda kangi ja keha vahele mingi pehmenduse panemisest.

Kui rääkida konkreetselt nendest pehmenduspatjadest, mida ümber kangi keskosa saab kinnitada, siis neid kasutades ei jagune kangi raskus turjal enam nii ühtlaselt kui muidu. Ja näiteks plahvatuslikku jõudu treenides või ka igasugu muid selliseid kükke tehes, kus küki lõpus sooritatakse hüpe, muutub selline vahelüli kangi ja turja vahel ohtlikuks, kuna kang võib selle peal enda asendit muuta ning hullemal juhul ka sind ennast taasakaalust välja viia. See kehtibki just suuremate raskuste puhul.

in reply to: küsimus harjutuste sooritamise kohta #106971
    tomster
    Member

Kehtib põhimõte, et suuremad lihasgrupid (jalad, selg, rind) enne ning väiksemad pärast.

in reply to: Treenerid #106883
    tomster
    Member

Iga endast lugupidav treener t88tab tasuta?

Kui keegi pöördub saalis Sinu poole ja palub abi mingi harjutuse ettenäitamisel või muud nipet-näpet, siis ma eeldan küll, et Sa ei hakka talle pikalt seletama, kuidas ikka Sinu töölepingus on ette nähtud võtta niipalju kroone sellise asja ees ja naapalju teise asja eest.

Spetsiaalse treeningkava koostamine ja personaalne nõustamine on muidugi iseasi ja nõuab kindlasti pühendumist ja sellele vastavat tasu.

Aga see on vaid minu nägemus treeneri kutseeetikast.

in reply to: Treenerid #106611
    tomster
    Member

Küsija suu peale ei lüüa!

Kui näed, et treener on saalis, siis mine julgelt tema juurde ja küsi nõu, kuidas ühte või teist harjutust sooritada. Iga endast lugupidav treener näitab harjutuste õiget tehnilist sooritamist ka ilma selle eest raha küsimata.

in reply to: Trenn ei anna tulemusi. #105451
    tomster
    Member

Tere!!!!!!!!

Mul selline probleem, et trenn on tulemusi andnud ainult jõus. Ise olen 16.a u.180cm pikk ja kaalun 67kg ning surun 90kg.

Probleem selles, lihas massi ei tule, olen juba päris pikalt käinud, et kas keegi oskab midagi soovitada???

in reply to: allergia toidulisandite vastu? #105385
    tomster
    Member

Kui küsida tohib, siis milles su allergia avaldub?

in reply to: kalorikulu tabel? #103598
    tomster
    Member

http://195.250.169.253/dieet/

Palun! Üks TANK`i tehtud kalkulaator.

in reply to: Poks #103222
    tomster
    Member

Kehvasti läks McCline`l jah. Ja just siis, kui hakkas põnevaks minema…

in reply to: Sisemised rinnalihased #102750
    tomster
    Member

Minu peal töötavad kõige efektiivsemalt kitsa haardega rinnalt surumine ning kaablitega ristivedu.

Viewing 15 posts - 211 through 225 (of 324 total)