tommy17
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tommy17
MemberMiks kästa inimesel vigastused külge treenida?
Mõte jäi veits segaseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tommy17
MemberTere
Kas mõtlesid sellist jõutõmmet WlndPower
http://www.youtube.com/watch?v=2QipiVdOYx4
Ning kehatõsted mõtleisd seda
Ainult, et käed ei ole risti, vaid hoiavad hantlit käes ?
Aitäh Sulle !
tommy17
MemberOioioi..suured tänud, kuigi neid rippes jalatõsteid ja lamades jalatõsteid olen koguaeg teinud, siis seda hantliga ja viimast videot ei ole proovinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kohe jõusaali neid proovima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suured tänud
tommy17
MemberOlgu, suur äitäh Tomster…
Eks võtan siis ennast kätte..
Aitäh kõigile
tommy17
Memberaga mul tõuseb pulss nii lakke kohe.. veits kiiremal tempol, bussi peale paar “kiiremat” sammu tehes pulss juba 120 :S….sellepärast ei jõuagi joosta..
tommy17
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eieie..toas jooksmist ma ei mõelnudki
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kui reaalselt ei jõua rohkem joosta kui 2km , siis see arendab, kui nädalas 4 x joosta 2 km ?
Või kuidas see pulsi alandamine käib ?
tommy17
MemberVb veits loll küsimus, aga kas kodus ka võimalik kuidagi kardio trenni teha.. Kolisin just Tartusse, tudeng, ja siin need trennipaigad jube kallid alguses.. hiljem küll lähen, aga alguses raha igale poole mujale, seega kas koduste vahenditega ka võimalik trenni teha ? Või inus mis aitab ongi jooks ?
Aitäh
tommy17
MemberNing kui ma hakkan pidevalt kardio trenni tegema siis saan enda suurimast probleemist lahti ?
tommy17
MemberVabandust, mida sa mõtled selle termostaadi kõrguse all ?? Ei saanud hästi aru..
tommy17
Membertrenni ajal pulss suht kõrgel, eriti kardiot ei saa teha…vastupidavus ei ole just kõige parem…midagi hullu pole… kuigi olen suht vormis kehalislt, siis vastupidavust ei ole…üle 2 km ikka ei jookse
tommy17
MemberMa olen just kuulnud, et mida rohkem joon, seda vähem higistan, sest piisava vedelikug saan enda raku temperatuurid hoida normis, ei teki rakusisest “ülekuumenemist”..
tommy17
Membermul niigi 20 mm
tommy17
MemberNojah, ja seda pole võimalik ära hoida ? sest trepist alla käimine ei ole vist suur ülepingutus, aga pea ikka märg :S
tommy17
MemberMa ütleks, et vahet ei ole… nii üksi kui ka teistega.
tommy17
MemberAitäh heade nõuannete eest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kuidas kiirust endale juurde treenida, seda plahvatuslikku jõudu ? Tugev aga suht aeglane hetkel. Mida peab treningul muutma ? Kiiresti asju tõstma jne ?

Aitäh
AutorPostitused