TomiP
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
TomiP
MemberKui aga teemaalgataja teeb toitumiskava, siis kahtlen, et temal mingeid toidulisandied tuleb.
Sportlastel jh muidugi erinevad lisandid, ilma oleks nagu keerukas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
TomiP
MemberKuidas võtta, inimesed on erinevad. Millagil lugesin Bonsuna foorumist, et üks mees oli erinevatel aegadel ära proovinud 5 toitumiskava ja vaid ühega jäi enam-vähem täielikult rahule. Olen kindel, et vähemalt 50 protsenti inimestest tellib toitumiskava emotsioonist lähtuvalt, järgivad seda paar nädalat ja siis see hajub.
Pigem jh mõtlesin ennast ja enda tuttavaid, kes on selle läbi teinud. Kindlasti on erandeid, ei vaidle absoluutselt vastu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TomiP
MemberToitumiskavas pole tavaliselt üldse pulbreid ega toitulisandeid…Puhas söök..kasulik ja tervislik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TomiP
MemberKõik algab toitumisest… Paljud proovivad kusagilt netis saada toitumiskavasi, aga noh, see vasikavaimustus ei kesta kaua.Paar nädalat proovitakse ja siis jääb asi soiku. Kui tellida see spetsaalselt endale ja selle eest raha välja käia, siis tavaliselt inimesed mõistavad, et nad on selle eest maksnud ning peavad ka sellest kinni, sest on mulle ju selgeks tehtud, et on mõeldud spetsiaalselt mulle ja saa aitab kaalu alla võtta. Suurem distsipliin nagu. Vähemalt minul on nii, kui midagi välja juba rahakotist käinud, siis teen selle ka lõpuni.
Sest nagu ROtter juba mainis, ainult toitumisega saab juba väga väga palju asju ära teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TomiP
MemberAga kui külmutatud juurvilju hakkan tuimalt praadima, kas siis läheb vajalikke vitamine toitaineid kaudma ka ? Või see nii minimaalne
TomiP
MemberNo eks ma võtan siis rahulikumalt, muidu ei jõua neid jutte siin “fittihunterist” ära kuulata..
TomiP
MemberÕllega võid veel paar aastat oodata, joo hästi magusaid vuhh…suhkruga karastusjooke, mis maitsevad nagu siirup…need pea sama “kasulikud”
MemberMin määrin pidevalt soojendavat hobusesalmi näiteks küünarnukkidele ja põlvedele, võtab paremini soojaks soojendust tehes…Võttis..enam nii hästi ei mõju. Samas Capsicami peale ka ei taha minna, see nagu rohi peaaegu ja kangem..
TomiP
MemberNo ta veits vanem mees, võrkpallis märib enda löögikäe õla peale… Ilma selleta ei saanud mängida..aga nüüd peab hakkama leidma mingit muud imerohtu..
TomiP
MemberMart Paju jünger
TomiP
MemberSpordilembeline tudeng, kelle eksam on alles järgmine nädal, mida ikka siis muud teha, kui ennast kurssi viia huvitavate teemadega.
Pikalt niisama lugenud, aga endal paar probleemi ja siis tegin ka kasutaja..
PS. Ei ole siin nende nö “Fit” koguja..Nagu sa kindlasti vihjasid enda postituses nurga tagant…
MemberKui asi läks juba sellele rajale, siis ilmselgelt oleks See mees päris “popp” mees jõmmis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 

TomiP
MemberMa pole küll mingeid uurimustöid lugenud, aga kuulnud palju “saunajutte”, et pidavat aitama rasvapõletamisel ja lihasmassi hoidmisel kaalulangetamise perioodil. Ise ka regulaarselt kasutan, pole aga nii täpselt seda kaalu langetanud, et ei oska mõju välja tuua enda peal.
Aga vähemalt parandab tervist…ja mine tea äkki hoiab lihasmassi ka kaalulangetamise ajal
MemberNeid proteiinijooke ja erinevaid sheike küll nii noorelt ei tasu hakata sisse kugistama, pigem ikka korralik toitumine ja korralik trenn, usu mind, siis tulemused ka tulevad…
TomiP
MemberMhm..ju mul siis mingi jama vahest, ma ei räägi küll 2 g, vaid pigem ikka 10 g…et kui rohkem, siis lippab ja nii peaaegu alati, samas kui aga norm kogus siis pole hullu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused