TomiP
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
TomiP
MemberOlgem ausad, 2x nädalas jääb ikka väheseks…3x nädalas, sellest hakkab õige jõmmitrenn
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TomiP
Member6 tüüpi kes jätsid jala päevad vahele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Viimane seitsmes on ikka tõsine kuld
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
TomiP
MemberSellised kummilindid näiteks.
Jõuharjutused kummilintidega (Autor: Rein Jalak)
Palju harjutusi piltidega siin (inglise keeles)
Youtubes leiab kindlasti erinevaid harjutusi ja kindlasti ka kavasid.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lkv jõudsin ette juba soovitustega …
aga panen ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See lint on selline, ainult meil poodided on need pikemad.
Ning kui kirjutada youtube elastic rubber band workout, siis selle kummiga on sul tegevust ikka väga kauaks.
TomiP
MemberSöögi mõistes kui arvutada, siis tuleb odavam vist teha üks valgusheik, kui osta poest kanafilee ja see ise valmis teha …
TomiP
Member
??:”>Mu igakuine söögiarve on 250eur ning see on veel kokkuhoidlik.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kalmuse arve pidi olema 25eur päev.

Kalmus sööb ka meist 2x rohkem ju..see loogiline
TomiP
MemberKuhu jäid puu- ja juurviljad? Sa rääkisid kevadisest võistlusvormist – seega dieediperiood, mil kogused olid niigi minimaalsed? Palju kulutused nt täna on? Ja ei võtnud mitte ühtegi lisandit?
Valgusheike joob sarge ma usun kindlasti ju ?
MemberNo ausalt öeldes ei ole palju inimesi, kes eelmainitud kaupu ikka poehinnast ju madalamalt saavad, selleks peab käpp kusagil sees olema…
Aga jh, kui nii mäelda, et kanafileed, singid, jogurdid, siis tuleb küll jh 100 euri kanti …
TomiP
MemberRahatu tudeng nagu ma ise olen, siis toitumiskava tuleb kõvasti odavam tellida kui nuudlite peal elada. Selle asemel, et 80 pakki nuudleid osta saaksid juba toitumiskava. Kui on piisavalt pädev kavade tegija, siis ta võtab seda arvesse, et oled tudeng ja paneb kõige odavamatest asjadest kava kokku. Kui aga satud halva “treeneri” otsa, siis jama lugu. Mina ise suutsin oma kevadise võistlusvormi saada alla 100 EUR kuus (see, mis on minu signatuuri pildiks). Paneb mõtlema!?
100 Eurot kuus on ikka väga suur summa, kui aus olla… Vähemalt minule
TomiP
MemberEga siis muud midagi, kui trenn trenn ja veelkord trenn..
Tavaliselt sõidan mingi 30-40 min sellise madalama pulsitempoga, kuigi jh, minu madal on teise inimese suht suur
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siiamanni pole veel see alla läinud märgatavalt, aga no eks paistab, olen järjekindel..
TomiP
MemberSee on nn. stardipalavik. Seda iseloomustab ülemääraselt tugev erutusprotsess kesknärvisüsteemis ning organismi funktsioonides tekivad ulatuslikud nihked nagu pulsisageduse ulatuslik tõus, veresuhkru tõus. See seisund ei ole effektiivne. Stardieelse seisundi reguleerimiseks tuleb kasutada eelsoojendust, kõige effektiivsem on, kui ta lõpeb 3 – 8 min enne starti.
Kuidas aga treenida siis, et sellest lahti saaks, seda leevendada. Selle pulsisageduste järgi, mis lehe Te saatsite eelnevalt ?
TomiP
MemberRahatu üliõpilane võiks osata lugeda vähemalt küllalt,et osata oma toitumuist, kui mitte ümber teha, siis vähemalt korrigeerida. Toitumiskava on lihtne ja kiire vimalus eesmärgile lähenemiseks. Alati saab ka ise vähehaaval asja parandada. Ja need “rahatud” üliõpilased on esimesed kes lisandeid enda imerohuks peavad!
Mõistlikum ongi ” rahatul ” tudengil ise enne proovida enda sööki korrigeerida. Kindlasti juba siis tulevad head tulemused, kui on tegemist ka väikestviisi trenniinimesega ja see kallis toitumiskava jääb tellimata ja selle raha eest saab järjekordse suure peo maha pidada
MemberRahatud üliõpilased tavaliselt toitumiskavu ei ostagi. See on rohkem nende pärusmaa, kes tarbivad kuus 4-6 kotti Fasti pudingut.
Njaa sul õigus, samas tudeng võib kuu aega ka nuudlitel elada, kui on kinniseesmärk, et tahan saada põkkiks ja vajan selleks toitumiskava. raha läheb toitumiskava peale ja järgmiset õppetoetusest hakkab seda täitma ja tulemused on vartsti näha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Õppetoetusest õppetoetuseni
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Prioriteedid tuleb paka panna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
TomiP
MemberEga ma olengi proovinud suht normaalsel pulsil trenni teha, ei pinguta üle, samas koormust saab, aga nii kui midagi hakkan tegema, kohe pulss laes
MemberSelge, tänud sulle. Nüüd tean
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TomiP
MemberJu see tähendab, et sa siis sööd tõsiselt palju ja suht pideval
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
Või eksin ?
AutorPostitused