TomiP
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
TomiP
MemberKui abi ei saa siis anna teada, ma räägin kuidas mina tegutsen.
Kuulaks huviga mida sina kasutad…
Mina panen selle väikese 2,5 kg ketta ühe jala talla alla, siis on suht hea, kuigi mul tallad ka olemas…aga kettaga, siis nagu tundub, et võrdsel kõrgusel.
TomiP
MemberMul ka läinud, kui sa enne trenni üks korralik praad alla pandud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Enam sellist lollust ei tee
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Läksin kangi suruma ja tegin 2 seeriat ära ja minu trenn sai läbi…
Viga ei pea kohe südames olema, kui süda läheb pahaks

TomiP
MemberSelle avalduse võiks kusagil vähemuste saidil üles panna ja küll siis hakkab igasuguseid karvaseid-sulelisi bussidega Võru poole liikuma
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hahaa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Päris hea…TomiP
MemberVäga võimalik, aga jh mõnus komplex, mehed teevad “trenni” ja naised kõrval tantsivad mõnusalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kes vaatab musklis mehi ajakirjas, kes piilub klaasi taha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TomiP
MemberMa pole kohalik seal, aga see jõusaal, kus kõrval klaasi taga on mingi fitness ruum, siis kui kunagi seal käisin, siis vist tantsutüdrukud tegid trenni…
Ainus kord kui seal käisin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Andis boosti kogu eluks
MemberVõrus on üks suur viga jõusaalis. Sinna on toodud ajakirjad. Enamus “tegijaid” teevad seal biitsepsile ära seeria ja siis istub toolile ja vahib musklis mehi..siis umbes 5 min pärast uuesti… Tavalsielt on selline asi ka seltskondades, joostakse hantli juurest ajakirja juurde ja siis hiljem tagasi..Nagu hanerivis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pull vaadata

TomiP
MemberOngi põnev.Mina olen enamuse vilme trenazhööri otsas ära vaadanud,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaadata telekast Tour de France ja kaasa vändata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pole paha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TomiP
MemberAlgus on alati raske moonwish. Kui sa vaikselt hakkad trennidega pihta, õigesti toituma, siis vb kuu aja pärast näed sa suurepäraseid tulemusi juba ja sa hakkad aina rohkem treenima ja treenima, saad pisiku sisse…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga senikaua, alusta vaikselt, ära mõtle, et teised siin viskavad nalja jne..Kõik üritame sind ikka motiveerida..
TomiP
MemberEi tea kas kergejõustiku poole peal saab ka ujuma minna, aga just see meeldis mulle audentese juures kõige rohkem, et pärast tõsist trenni sai minna enda joogiga mullivanni mõnulema.. Võttis kõik lihased mõnusalt pehmeks. Käisin hommikupoole, siis tavaliselt polnud seal rahvast ka, et ei pea olema seal mullivannis nagu kilud karbis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igati korralik spordikompleks …
TomiP
MemberIlmunud on uus Eesti rahvuslaul.
Sobib kuulamiseks ka jõusaali!
Mul motti lõi kohe üles…kohe jooksuga jõuksi nüüd
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 7, 2013 at 7:22 p.l. in reply to: Kes võidab Eesti Otsib Superstaari 2012 saate teie arvates? #334079TomiP
MemberSuperstaari saade on ennast ammendanud. Ei ole enam huvitav vaadata ja ei tule enam selliseid staare nagu algusaastatel… Ei imesta, kui varsti muutub asi laste laulupeoks seal..
Mõelge midagi uut
MemberViimaseid lugusid on siin:
Leidsin tõsiselt head muusikat, tänud bbmania
jaanuar 7, 2013 at 6:10 p.l. in reply to: Valgujook süsivesikutega teeb paksuks võrreldes tavalise proteiinisheigiga #334069TomiP
MemberToidulisand pigem ainult pärast trenni nüüd. Ilma selleta on tunne nagu ei oleks järgmine kord niipalju jõudu. Lisavalk pärast jõuksi, enam niisama ei joo..muutsin toidumenüüd. Eks paistab, kuidas hakkama saan
MemberSee ikka rohkem aeroobne treening, samas korduste arv on aeroobses see kõige nüristavam, aga kaalukaotuseks on vaja vähemalt 45 min seda harjutust puhkepausidega teha, siis hakkab keha energiat võtma rasva arvelt. Targemad nii räägivad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga jh, järjepidevus …järjekindlus…Siis ka näed tulemusi.. Ära anna alla, mis siis, et enamus harjutusi nüridad ja neid peab kordama üldiselt ikka väga palju.
Hiljem tänad end..
MemberSul arvatavasti kahepoolsed, nendega pidi olema jh, suht ebamugav, aga kodus harjuta, pane lihtsalt suhu, kui tekib relfeks, võta välja, proovi uuesti ja uuesti..küll ära harjud, mul oli alguses sama, aga kodu niisama harjutasin ja harjusin ära, nüüd enam ei aja..alguse asi lihtsalt.
-
AutorPostitused