TomiP
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
TomiP
Member45 taala tunnis … Pole paha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TomiP
MemberÜlilahe teema..jätkake samas vaimus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Rohkem magustoitu Kirp2
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
TomiP
MemberKlassika…Eye of the tiger
MemberLiiga komöödia tundub
MemberOlen nainud sellist asja Hilton Dundee joukas kus mees tuli lapakaga ja paneb musa mangima ja siis hakkas tegema trenni kava jargi mis tal arvutis olemas. Kusjuures vagagi huvitav programm oli, treener naitas harjutuse ja tehnika ette ja mees tegi jargi.
Ilmselt kasulik asi aga korvalt naljakas vaaadata oli kull.
Neid läpaka mehi päris palju nähtud, tulevad sinna, teevad alguses kaasa, aga 30 min pärast vaatavad ikka ” Biggest fails 2010″ ja jõusaal peaaegu unustatud..Niikaua kui omanik vahetab videot, teevad paar inimest midagi…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 10, 2013 at 7:48 p.l. in reply to: Pärast hüppeliigese traumat, jalanõu jalga või ära võtta ? #334499TomiP
MemberKellegil pole kogemusi olnud ?
TomiP
MemberPakuks 17 kg
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
TomiP
MemberSuure tahtmise ja enesekindluse korral saab ka mägesi liigutada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hakka uuesti pihta ja ära anna alla enne kui vaatad peeglisse ja naer tuleb suule ja oled rahul…
TomiP
MemberMul kunagi kooliarst mõõtis vist huvi pärast nii, et pani mind maha istuma, käskis selja ja tagumiku vastu seina lükata, ja siis nägi ilusti ära, kui palju lühem on teine jalg…
See muidugi suht mitte täppismeetod, saad lihtsalt umkaudse aimduse, aga no tal oli pigem huvi, et kas valetan või ei
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pull vana oli muidu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TomiP
MemberMa ütlen vahele, et mul tehti umbes 2 cm paksusega ühele tallale. Öeldi, et kasutada koguaeg, aga ilmselegelt ei mahu mul need tavalistesse ära, mul vaba aja omad suht madalad ja siis oleks kand nagu pooleldi väljast jalanõust.
Aga muidu tallad head, ortopeedlilised, see muhk keskel ja muud värgid, pidid balanseerima jalga, enne käisin mingi plate peal ja siis tehtis spetsiaalselt õige tald, et tasakaal jaotuks normaalselt jalal.
Nii et need tallad aitavad nii erinevate kõrguste kohta, kui ka jala tasakaalu parandamisele..
Seda rääkis see tädi, kes mulle need tegi ..
Muiud maksavad umbes 800 kr ringis..
TomiP
MemberKindlasti on võimalus sul saada keha, mille üle sa oled rahul.
Õige toitumine on märksõnaks, koos pideva treeninguga ei teki ka ” lotendavat” nahka…
Youtubist on näha erinevaid muutumisi, vaata neid, saad tõsise motivatsiooni laksu….
TomiP
MemberSeda saad siis teada kui kohtume…ma väga uljalt netis soovitusi ei jaga, ilma inimest nägematta!
Kohe nii spetsiifilne, et peab enne nägema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas seda tallakõrgendust kasutada vaid spordijalatsis või ka vabaaja?
Läheb ainult laua liistuga jalanõule ja laia tallaosaga jalanõule, nagu korvpall, muudel, vabaaja jalanõudesse ei lähe, vb nende suurte ” rulatajate” jalanõudesse läheb, aga sellistesse vabaja Nike ja adidas originali ei lähe…
TomiP
MemberTeeks juba augu suurema siis, saab pihuga toitu välja võtta…Jube asi :S
jaanuar 9, 2013 at 2:25 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #334336TomiP
MemberTäna puhkepäev trennist, käisin Revalis saunas üle tüki aja väga mõnus oli, vaheldumisi külm soe nagu alati.
Küsiks, et miks see kasulik on, palju näinud, et teevad nii soe, külm, soe ,külm… Aitab karastada või mingi muu pluss ?
Aitäh
TomiP
MemberKui sealt kõrge puki pealt oleks kang viltu vajunud ja kettad oleksid alla kukkunud sellele nutihunnikule peale, siis meestel ei oleks enam nutisid olnud ja võib-olla oleksid veel rohkem trenni tegema hakanud
Sellised mehed tulevad jõmmi lexuste ja mersudega…Ma usun, et nad lihtsalt ostaks uue kalli nutika ja järgmine kord sama pull
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused