Skip to main content

Tomcat

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 47 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: > Rinnalt surumine < #34343
    Tomcat
    Member

oleks samuti tänulik, kui keegi viitsiks saata selle kava toomas@pct.ee

in reply to: Alakaal – abi?! #34557
    Tomcat
    Member

pole ka mingi ekspert, aga kuna endal sarnane probleem ja natuke juba vaeva nähtud, siis pakun lihtsalt puht isiklikud ja subjektiivsed tähelepanekud, kuigi eelmises vastuses oli kõik hästi ära seletatud.

Olin 185 cm juures 68kg, tundub umbes samasugune masendav suhe olevat nagu sul. See et sa nelja kuuga ainult kilo juurde said on muidugi eriti kurb näitaja alguse kohta. Järelikult pead lihtsalt kuskil midagi valesti tegema. Ise suutsin esimese kahe kuuga 4 kilo teha ja poole aastaga 7kg. Siis läks asi raskeks ja on siiamaani raske:)

Igatahes… vaata oma toidukogused megatäpselt üle, et nt:

kui sa enda arvates võtad küll proteiin nr 1-e, piisavalt, siis veendu, et tõepoolest võtad piisavalt. Mul oli nt mõõtelusikas, kuhu väidetavalt pidi minema 25g, läks aga 15g ja nii võtsin tükk aega vähem kui arvasin. Vaata nt seda, kas äkki toitu valmistades võib kaduda liiga palju toitained (a’la igasugused liha praadimised jne teevad su potentsiaalsest 30g valgust võibolla hoopis 24g).

Kindlasti võta proteiini koos mingi süsivesikuga, kui sa seda ei tee. nt Banaan või lihtsalt glükoosibulber. Ise proovin hetkel suhkruga, tundub toimivat.

kontrolli kas sööd ikka piisavalt sageli. Sa ei öelnud oma menüü kohta midagi täpsemalt, nii et võibolla korrutan mõttetult asju, mida juba tead, aga igaks juhuks. vt punk 5) eelmisest vastusest. Süüa tihedamini. Koos valgusheikidega 6 korda päevas miinimum. Ehk siis neli korda päevas tavasööki ja kaks korda valku. Juurviljad ja puuviljad ja muu vitamiinirikas asi on kerge ununema. Kindlasti süüa. Ainult kartulist ja lihast ei piisa, kuigi neid peab kõvasti sööma:)

Vett juua saglei ja rohkesti

Treeningu koha pealt: kas äkki teed liiga palju? Liiga palju ja liiga sageli. Ei lase lihasel kasvada. Kulutad muu sporditegemisega (motokross?) liiga palju energiat ära ja jälle pole mille arvelt kasvada?

Ega nii ei saagi täpselt õiget abi anda, ainult soovitused ja tegelikult ei ole ma ikak õige mees targutama, aga äkki oli abi. Ole kriitiline. Otsi viga. Kuskil peab see olema. Arvatavasti oled sa tõesti nende õnnetute hulgas, kes raskelt kasvavad, aga see ei tähenda, et üldse kasvada ei saa. Lihtsalt peab kõvasti vaeva nägema. Seda väidan julgelt oma kogemusest. Kui trenn oli esimesel kohal elus, päevad sai veedetud sellega, et tegin süüa ja puhkasin, siis tuli kaalu ka, niipea, kui enam maksimumi ei andnud jäi kasv kinni. Ehu igaljuhul

in reply to: suhkur #34507
    Tomcat
    Member

esiteks ei jõua normaalset toitu rohkem süüa, ja teiseks on aja probleem ka (et töö juures kolm korda lõunal eriti ei saa käia, hakatakse viltu vaatama:)

sellepärast olekski suhkruvesi ideaalne lahendus. tõmbad 50g kaupa pidevalt sisse. Saad päevas mingi 300g lisasüsivesikuid. Toitu sööd loomulikult ka nii nagu jaksad. Ma ei mõelnudki, et tavasöögi ära jätaks. Aga lisaks oleks vaja, kaloried, sest tundub, et süsivesikute koguse taga on kasvu probleem…

in reply to: suhkur #34505
    Tomcat
    Member

brausisin natuke artikleid. Ainus asi, mis leidsin, oli, et teeb ülitundlikuks. Mis mõttes? A’la nahale tekivad täpid ja muus selline asi??

Hammastele pidi ka muidugi halvasti mõjuma, aga see selleks. Nii et ikkagi ei saa aru, miks mitte võtta. Äkki keegi ikka viitsiks seletada, sest lihtsalt väidet, et “pole soovitav” ei saa uskuda. Selline uskmatu mees olen:)

Ja väga oleks kõvasti kaloreid vaja, väga, väga

in reply to: T6husaim valk … #33766
    Tomcat
    Member

just seda ma mõtlesingi, et on inimesi, kes hakkavad oma tooteid promoma või konkurentide omasid maha tegema. Olgu need inimesed siis proffid või toojad/müügifirmad ise. Aga loomulikult ma ei mõelnud, et ärme nüüd üldse valkudest räägime:) Ikka räägime… ma ei suutnud ju ise ka suud kinni hoida:)

in reply to: T6husaim valk … #33763
    Tomcat
    Member

Proteiin nr 1 oli esimene asi, mida võtsin. Siis tundus kohutav kraam olevat. Nüüd kui veel paari asja on proovitud, tuleb tunnistada, et nr 1 on tõesti hea:) Võrreldes selle eesti kraamiga on ta tõeline jumalate jook:)

Aga proovib siis Eiselti Hi-Whey järgmine kord, kui asi just väga kallis pole. Mitte et neid valgujooke keegi maitseelamuse pärast jooks, aga ikkagi… võiks ju vähemalt talutav olla.

in reply to: T6husaim valk … #33760
    Tomcat
    Member

jah, reklaam ja anti-reklaam niisuguses kohas pole võibolla kõige viisakam nähtus, aga üks konkreetne eesti valk on küll niiii halb (maitse poolest), et peab lihtsalt inimesi selle eest hoiatama. BioLabsi Megaproteein 7. Tegelikult pigem ei olegi asi maitses, vaid selles, et ta ei lahustu korralikult ära. Nagu liivavett jooks:) Õudne. Migi kare vedelik voolab mööda kõri alla…

Õnneks jätkub teda napilt 10 päevaks

Ja hatebreedile: kuigi sa ei taha reklaami teha, äkki ikka ütled milline valk maitseb nagu limonaad? Seda imevigurit võtaks küll:)

in reply to: kas piisav ja t8hus treening? #33840
    Tomcat
    Member

See tundub küll ületreeningu moodi olevat. Joosta kõigepalt 45 min ja siis pooteist tundi kangi lükata ja nii 5 korda nädalas pluss veel üks kord jooksu nädalas… Hirm tuleb peale

Ja veel algaja ka…

Kui see 90 min kangi niisama ninnunännutamine ja poolvahtimine on, siis OK, aga korralikult tehes tapad ennast ära sellise programmiga

54 kilo 160 cm juures ei tundu mingi erilise ülekaaluna ka, et peaks tohutu tempoga lla võtma

in reply to: Süües lihaseliseks:) #33685
    Tomcat
    Member

vaatasin, et Tonyx peab arvet ka selles osas palju igasugused teravailjatooted valku sisaldavad. Kas nendest valkudest on mingit kasu? Üldiselt varasematest kommentaaridest on jäänud mulje, et kui loomnve valk ei ole, siis lihast ei kasvata

in reply to: taastumisaeg #32362
    Tomcat
    Member

ei saa päris täpselt aru. Ega te ju ühe, kahe või isegi kolme päeva pärast uuesti sama lihasgruppi treenima ei hakka? Enamus kavasid ikka sellised, kus kord nädalas teed ühte lihasgruppi ja seega jääb seitse päeva taastumiseks.

Keegi siin muidu kunagi ütles, et lihas pidi 96 tundi pärast treenimist kasvama ehk siis neli päeva. Kas see on sama, mis taastumisaeg (ja kas see üldse tõsi on) ei oska öelda.

in reply to: keetmata toiduained #32306
    Tomcat
    Member

aitäh, ega ma väga tõsiselt selle peale lootnudki, tundub nagu endale ka kahtlane aga mõtlesin lihtsalt, et mine tea, äkki võib. Lasen lihtsalt sama moodi edasi nagu praegu

in reply to: keetmata toiduained #32304
    Tomcat
    Member

Jõuan küll 200g keedetud riisi ära süüa. Aga sealt saadav 60g süsivesikuid pole ju piisav. Või on? Kui süüa päevas viis korda ja iga kord 60g süsivesikuid saada, siis teeb see kokku 300g. Aga isegi minusuguse kõhna tüübi jaoks peaks see ju vähe olema. Kui vaja 6g süsivesikuid per keha kg saada, siis oleks mul vaja umbes 450g süsivesikuid päevas.

Nii ma siis sööngi 300g keedetud riisi (125g keetmata kujul) korraga, mis annab 100g süsiveikuid. Teistel söögikordadel muud kraami natuke väiksema süsivesikute kogusega. Ja saan oma 450g kätte. Aga raske on see, raske. Eriti arvestades, et tegelikult on riis veel selline asi, mis suhteliselt kergesti alla läheb võrreldes nende teiste terviljasaadustega, a’la spagetid, kruubid, jne ja ka leib mida eelpoole soovitati. Need on ikka eriti hirmsad katsumused.

Kui tõesti 60g süsivesikutest per söögikord piisab, siis poleks asi hull. Aga see tundub vähe olevat. Kasvõi sellepärast, et siis peaks ma päris korralikult paksuks olema läinud, arvestades, et põhimõtteliselt 50% rohkem sööksin kui vaja. Aga seda pole juhtunud.

Ma ei tea, äkki teen oma loogikas kuskil vea, alles algaja ka ju…

in reply to: lihaste arengu kiirus? #32135
    Tomcat
    Member

ma nii puhtalt huvi pärast küsin, et kuidas see võimalik on, et pärast kahte aastat ikka veel 3 kilo kuus juurde tuleb? Lihtne aritmeetika annaks siis 36 kilo aastas, ehk 72 kilo nende kahe aasta jooksul.

Kas alguses üldse arengut ei olnud ja alles nüüd hakkas tulema?

in reply to: Valgu vajadus #32008
    Tomcat
    Member

kas valkudest tuleb see 4.3 kcal per gramm ka hoolimata sellest, et valk läheb lihase kasvatamiseks? st kas ma võin igal juhul valku arvestada kui energiallikat?

in reply to: Hommikusöök #31841
    Tomcat
    Member

olen ka üks nendest kellel hommikul midagi eriti alla ei lähe. 100g müslit on juba praktiliselt ületamatu takistus. Küsimus siit selline, et kas võiks lihtsalt piima juua? umbes 3/4 kuni 1 liiter

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 47 total)