tomba
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tomba
Membernovot jah aega võib ka väheseks jääda. Arvatavasti peab siis tõesti väiksemate raskustega tegema need kaks nädalat või siis hoopis uue lühikese kava leidma mis oleks efektiivne/väljakutsuv.
tomba
MemberIse käin Zelluloosis, vahest on ikka suht täis see (õhtupoole, arvatavasti jõuavad kõik töölt ja kohe jõuakasse, nagu mina
“>) ja kui mõnda uut harjutust tegema hakata mis on mul lehel kirjas, siis mõni kõnnib mööda, kiikab pilgu lehele ja siis hakkab oma trennikaaslasega pihku itsitama. Arvan et see on minu viimane kuu seal, järgmiseks proovin Sparta. (või Scala fitness, oskab keegi selle spordiklubi kohta midagi öelda?)tomba
MemberMõni aeg tagasi sai samalaadne teema püsti aetud, uuri lähemalt: http://forums.fitness.ee/index.php?showtop…mp;#entry309771
tomba
MemberSoja ei soovita, eriti meeste puhul. Sojavalk stimuleerib estrogeni kasvu mis võib viia muude probleemideni, kuid samas on sojavalgus ka olemas kõik kasulikud aminohapped. Samas kui tarbid seda lühikest aega siis ei tohiks ka midagi juhtuda.
Samuti sojavalgu kahjulikkuse kohta leiad infot siit http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=27978 (see nüüd ei tähenda et ta on ohtlik ja tarbida ei tohiks)
tomba
MemberSelge jutt siis, tänud vastanutele.
Küsiks ära ka kuna siin juba mainitud sai – laadimisperiood – kas sellel mõni vahe ka on kas ma võtan kreatiini laadimisperioodiga või kohe stabiilselt? Või on see täiesti individuaalne?
tomba
Memberhaha, üldiselt on sul õigus jah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veel sellest tootest –
6€ ja 300g, 3g päevas (nagu seal öeldud)teeb siis 100 korda/päevaks
tomba
MemberTere,
On mõni kaasfoorumlane kasutanud ka Mammut creatine nimelist toodet? Tundub odav ja koguselt ka hea. Nimelt on see kvaliteetne asi ja kuidas võtsite seda? Lehel kirjas, et mitte enam kui 3g päevas ainult.
Linki ma vist ei hakka lisama kuna tegemist on kolmanda osapoolte lehega ja reklaamimiseesmärki ei ole mul.
tomba
Memberoo selge, tänan selle viite eest, vaatan üle ja loodan, et saan targemaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tomba
MemberEi ole olemas ühtegi kava mille kohta saaks öelda, et see töötab kuu aega ja see kolm kuud.Eino seda kindlasti, mõtlesin just, et kuidas organismile parem on.
Lihas harjutuse sooritamise ajal kontraheerub ja lõdvestub, kuidas sina seda harjutust nimetad, on lihase jaoks täiesti ükskõik.Makes sense,ainult et nö abistavad lihased on erinevad, seega jah vahe on vast ainult raskustes.
Kuid nüüd siis ei saa aru mida see šokk siis täpselt tähendama peaks, kas siis ainult raskusete suurendamises? See on ju elementaarne et sa lisad raskust koguaeg?
tomba
MemberTundub, et nii palju kui on inimesi nii palju on ka erineivaid arvamusi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Arvasin et on mingisugune konkreete vastus ka, a’la ei ole organismile väga hea, parem seda teha a’la kolme kuu tagant jne. Aga eks ma siis nüüd tean arvestada sellega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tomba
MemberLugenud seda ja pigem ta mainib seda seal.
tomba
MemberMuidugi ma ei tahtnud öelda oma postitusega, et ära tarbi süsivesikuid. Rõhutasin sellele, et ta kolaks siin foorumis ja koostaks ise endale toitumiskava. Kuna süsivesikuid ja kcal on tal lihtsam ise kokku arvutada, andsin ma talle ainult valgu koguse mis ta päeva jooksul tarbima peaks.
Soovitaksin tõesti jõusaalis baasharjutustega alustada ja igapäevaseid kätekõverdusi.
tomba
Membertoitumiskava paned paika siin foorumis ringi kolades, laisem variant ja kulukam on tellida see fitshopi epoest.
jõutreeningut võid alustada igapäevaste kätekõverdustega, iga päev näiteks enne magamaminekut 20 kätekõverdust ja eks sa õige toitumise juures kasvama ka hakkad.
valku päevas tarbi ~90-100g, hommikusöök olgu ka korralik.
samuti võid uurida valmis kavasid: http://www.fitness.ee/?act=trainingplan〈=1
tomba
MemberJust täpselt samad asjad on ka minul, ehk siis mul on ka nö hüppajapõlv. Ravida ei saa, kuid saab ainult leevendada(sellest räägib perearst). Muidugi mingil määral pidi ka reite treening aitama. Põlvesidemed aitavad ka, kasvõi need mis apteegis müügil on.
tomba
MemberSuudad nii palju hommikul alla kugistada?
Lõunal söö ka ikka süsivesikuid rohkem, pane mingi kartul või makaron juurde.
-
AutorPostitused