tomba
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tomba
MemberTürgi jogurtit soovitan, maitselt hea kreemine ja rasvasisalduselt nagu piim.
tomba
MemberPolariga mööda ei pane ja kui nõudmised minimaalsed siis võta kõige odavam. Kellad toimivad kõik samamoodi, mõnel on lihtsalt rohkem lisafunktsioone.
tomba
MemberSelge, tänan vastuste eest, eks tuleb siis see jõutõmme endale selgeks teha. Peaasi, et sirge seljaga ja kang vertikaalis otse üles tuleks nagu olen aru saanud.
Ma ei tea, aga ma sain küll kõvasti naerda ja kujutasin ette kuidas neid harjutusi tehakse kui jätta terminoloogia selliseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
.Märkmikus mul kirjas inglise keelsed nimetused ja eesti keelsetest nimetustest pole mul aimugi, sellepärast kirjutasin nii täpselt-lühidalt kui võimalik
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tomba
MemberLihast ja jõudu kasvatada.
tomba
MemberKükk ja jalapress väsitavad suht ära ja ei usu, et jõutõmbe jaoks veel energiat jätkub. Võibolla oleks mõistlik teha kükke ja jõutõmbeid vaheldumisi, üks nädal üht teine nädal teist?
tomba
MemberKui vaatad harjutusi rinnalihastele, siis pead ka arvestama sellega, et harjutuste käigus töötavad ka teised lihased nö abiks. Näiteks surumisel aitab suuresti kaasa ka triipseps, kui hakkad kaableid ette tõmbama, siis teeb tööd ka õlalihas.
Ei tea kuidas kogenumad kommenteerivad seda, aga kui sa hommikul ei söö midagi ja lõunal hästi vähe, siis söö õhtul süsivesikuid, et norm täis saaks. Päeval kindlasti peaksid sööma valku ja rasvu. Tähtis oleks, et päeva lõpuks on sinu norm kehale täidetud.
tomba
MemberImendumise poolest on isolaat kiirem kui munavalk, kuid munavalk kiirem kui kaseiin. Seega kui peale trenni võtta, siis isolaat, enne magamaminekut pigem munavalk. Samas munavalk on täisväärtuslikum.
tomba
Member100g tähendab ikka toorelt. Paki peale kirjutatakse toiteväärtuse selle kohta palju karbisolevas tootes energiaväärtuseid on, mitte seda palju sa energiat saad kui selle ükskõik kuidas valmis teed
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tomba
MemberSellepärast küsingi miks kõik siis omadustelt halvemat valku soovitavad.
Peale trenni minu arust isolaati on mõistlikum võtta, kuna see imendub kiiremini.
Kui teemaalgatajal on nina ees kaks pakki valku ja talle öeldakse võta ainult üks neist, kas soovitaksite pigem siiski hera80’et isolaadile?

tomba
MemberKõigile kes soovitavad Hera80’et. Hera on minu teada hüdrolüüsitud valk, kuid Pro Islolate, nagu nimigi ütleb – isolaat. Valgustage mind palun, aga ärge tugevasti lööge
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tomba
Memberhmm, tekib küsimus – miks soovitate pigem hüdrolüüsitud valku kui isloaati?
tomba
MemberEks see on jah individuaalne ja maitse asikuid minu meelest on Grossi piim ikka ülimalt solk, täiesti vesi, ei anna isegi alpenrosiga võrrelda.
tomba
MemberTänud hea näpunäite eest, proovin kombineerida ja katsetada.
tomba
MemberEile just nägin Ujula Konsumis, hind oli minu meelest vanas rahas 14(sorry läks eur meelest).
Küsin ka seda, naised saunas rääkisid et tänapäeval tehakse piima mingist pulbrist, ehk pool on päris piim ja pool on pulbrist. Kas on tõsi? Isev seda muidugi ei usu(ei tahaks uskuda vähemalt).
tomba
Memberkasutaks ka teemat ära ja küsiksin kas olete proovinud poes saadaval(tartus) nopri toorpiima ning kuidas oskate kommenteerida?
AutorPostitused