tomba
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tomba
MemberKükiga saadki ilusa ümara ######(loe: pepu). Kui oleksid vale tehnikaga pikalt teinud, siis oleks lõpuks selg haige. Masinatel jalasirutused ja lamades kõverdused aitavad rohkem reielihaseid isoleerida.
tomba
MemberMasin masin masin masin masin….
Pigem kasuta ikkagi vabaraskusi ja tulemused tulevad palju paremad.
+1
tomba
MemberJoon päevas umbes liiter kohvi ja olen kindel, et see tauriini ja kofeiini segu ei anna mulle sellist kicki nagu sulle, seega igasugused sellised “kombod” on täiesti erinevad igaühe jaoks.
tomba
MemberSoovitan sul toitumise ka kirja panna näiteks Myfitnesspal’i, siis on parem ülevaade toitumisest ning kalorid kontrolli all. Jõusaali koha pealt mina soovitaksin sul proovida HIIT’i ratta peal, esialgu vaid 5-10min. Sellest täiesti piisab, usu mind. Antud juhul on kõige tähtsam asja rahulikult võtta ja järk-järgult, sest et alustades tundubki kõik väge segane ja teadmatusest lõpetad hoopiski treeninimise. Pea meeles, et kõik mis sa netist loed võta pigem soovitustena, mitte reeglitena. Muudatusi tee toitumises ja treenimises enesetunde järgi.
tomba
MemberSlim Weight Plaastrit – https://slimweightpatchplus.com Kokku kaotasin ma 23 kg ja see võttis mul vähem kui kolm kuud.
Saab ka kiiremini, näiteks toitudes ainult sellest: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b6/Vatta2.jpg
veebruar 5, 2016 at 9:32 e.l. in reply to: Klubid Tallinnas: Reval Sport VS Kesklinna Myfitnessid (Postimaja, Solaris, Viru) #384954tomba
MemberIse käin igapäevaselt MyFitnessis. Enamasti Kristiine omas, kuna see kesklinna omadest kõige parem, teisele kohale jääks Postimaja oma. Kahjuks rühmatreeningute koha pealt ei oska kommenteerida, kuid niipalju kui ma näinud kõrvalt olen, tunduvad treenerid Postimajas väga sõbralikud ja energilised. Revali jõusaal on varustuselt väga hea, olemas ka squashi saal ning ujula, kuid seadmed on enamasti vanad ja kulunud (vähemalt viimati kui käisin, eelmine suvi).
tomba
MemberParajalt kiiresti.
tomba
MemberÄra üle mõtle, see üks põhjustest, miks motivatsioon ära kaob. Tähtis on see, et päeva lõpuks on vajalik valgukogus sul sisse söödud. Pärast trenni tuleks süüa valku esimesel võimalusel, kuid ega selle tegemata jätmisel lihas kasvama ei hakka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tomba
MemberTeoreetiliselt võib kõike juhtuda ja jõuda.
tomba
MemberOlen pool aastat ajapuuduse tõttu iga hommik 3 muna toorelt joonud. Rääkinud ka arstiga sellest ja tema sõnul ei ole selles midagi ohtlikku. Juhul kui kolesterooli pärast kardad ja see sinul tõusebki, siis see tähendab, et põhjus on sul milleski muus, mitte puhta munade söömisest.
tomba
MemberKükipuur on ikka biitsepsi jaoks mõeldud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui kükipuur kinni, siis saab biitsa teha ka edukalt jõutõmbe alal.
tomba
MemberMa kasutan vajadusel selleks kükipuuri, proovi ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tomba
MemberSöö ube ja pähkleid, peale joo piima.
tomba
MemberThe first rule of Fight Club is: you do not talk about Fight Club.
tomba
MemberPalun mulle ka seda 80% surumiskava, prooviks midagi uut.
Kaal ja pikkus: 80kg, 182cm
Trennis käinud aasta.
email: 3maksim@gmail.com
-
AutorPostitused