tomahawk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tomahawk
Memberkohe näha , KES liigse kangitrenniga ära tõuseb, ning samas KES ka lollile vastata suudab. Öelge milleks üldse vaja siia midagi mu küsimusele vastu kirjutada, kui arvata, et ma kõiketeadja jne olen. Kui arvad, et olen loll jne ”mõttetu mees”, siis parem ära kommenteeri. Või ikka kripleldab mõnel mehel niimoodi hinges, et vaja ikka mõni negatiivne hulka visata.
tomahawk
MemberTänud marcule! seletas asja ära vähemalt. muidugi on coca keemia ja säilitusained ka. sten kuule – ma ei räägi kes on keemik kes mitte, ma lihtsalt küsisin sisuliselt kuidas PROTEIINIPULBREID VALMISTATAKSE, oskad mulle öelda? ei? siis ära võta sõna. Kuskil kõlas lause , et enamus söögikraami valmistatakse keemilselt (banaan, jt puuviljad, juurviljad, liha kartul, munad, kala – kas keemiliselt? ega ma siin ei nori spordialakollegid, aga ma lihtsalt tahtsin valmistamise kohta vähe infot!
tomahawk
Membernii anaboolsed steroidid kui ka toidulisandid on ju KEEMIA! söögem ikka looduslikku. Jutt et ja proteiinipulber on puhas valk jn jne… tore küll, aga kuidas seda valmistatakse? munavalge tambitakse katki ja nühitakse pulbriks, lisatakse banaani, et saada banaani maitse.. vaevalt. kõik on keemiline, kui pole vastupidist väidetud. ootame selgitusi, vastuseid.
tomahawk
Membermul on sest hinnast ja tootest sügavalt pohhui! Sa ära mängi tulega. Miks mulle suurt musklit ja ead isu soovid , samuti jõudu proovimisel, kui ise nagu poole pisem oled???
tomahawk
Memberkeegi pole mul midagi tõepoolest peale pressinud ja ma pole ise pressi alla jäänud ka. Sama sulle, rikas mees!
tomahawk
MemberKvalteet määrab hinna, seda küll , aga kas igalpool. Tänapäeval ju müüakse tavalist vett ka ja inimesed ostavad kuigi kraani ja veefiltri abil saab kvaliteetset vett tasuta! Loomulikult kui Nike hakkaks kanamune tootma 2 korda kallima hinnaga, oleks inimesi kes ka ostaks! Kui ikka samas klassis odavama toote vastu on usaldus tekkinud, siis milleks peaks ma ostma nüüd eliitteadlaste poolt tehtud/uuritud imegigamegavalku, kui odavam järgiproovitud asi töötab??
tomahawk
Memberühesõnaga ostke meilt kallimalt, apteegis on jama jah?? Provit söö ise oma toodet!
tomahawk
MemberJust huvitab kulturismi poole pealt! Äkki tooksite välja, kuidas ka siin seeriad, kordusi
muudetakse! Äkki oskab ka too kulturismiprintsiibi artikli koostaja vastata!
tänades!
tomahawk
Memberja ex sa omal nahal tunned erinevusi ja seda kas üks või teine on parem!
tomahawk
Memberjalgpalli mängimine on ikka aeroobne tegevus.
tomahawk
Memberpikk jutt, sitt jutt – aga… kõhtu tee tihedamini, rohkem erinevaid harjutusi (sirg-ja põikilihastele), samuti pikenda oma jalgrattamatku, vajadusel aeglusta tempot (oia pulss ca. 130).. rasvad põlevad ülekeha, loomulikult kõht kõige problemaatilisem piirkond.. NII, küpsised viska minema, liiga palju valku ple ka mitte ”tõsisele” tegijale vaja. Söö tihti, väiksed kogused (puu ja juurviljad on head) ja joo vett, tee trenni ja küll tuleb!!!
tomahawk
MemberMis need eritoidud siis on kust valke eraldatakse, kui tavatoidust valkude eraldamine on liiga kulukas..?
tomahawk
MemberKuidas siis see valmistamine käib
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tomahawk
Memberkõik muu on no heaküll, aga…
.. Tpäev jalg, siis N jõutõmme , kui jalg tõeliselt valus ju…. ei kujutaks eriti ette
tomahawk
Memberkaal 76, rinnatrenn 100 – 105 kg
-
AutorPostitused