tom201
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tom201
Membermina igatahes olen muscle plussiga rahul, ning sinna võid sisse ka eraldi väheke kreatiini peale panna….minu puhul töötab
tom201
Memberno mõtlesingi et vahel vahe snäkina mitte et igapäev teatud söögikorrana
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tom201
Membermitte tüdrukud ei olnud kenad vaid kohe väga kenad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tom201
Memberfun asi ise täiega tsekkan
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tom201
MemberMis see Thermonex sul tegi, kas tegi naha soojaks ka ?no peale sissevõtmist võttis päris mõnusalt keha seest soojaks ja meeletu eneriga tuli, rabelesin nagu segane jõukas ja jooksurajal kus käisin jooksmas tavalise 4 km asemel jooksin isuga 12 km ja jõudu jäi ülegi veel
tom201
Memberja dietmixi kasutan sellepärast et ta hea vahepalana ja peale trenni taastajana ning saan oma valgud peale trenni ilusti kätte
tom201
Memberno söön ainult nädala sees seda siis üks kord üritan süüa mida tahad et mõistus selge hoida jne
lihtsalt kuidagi asi läks alguses kõvasti paremuse poole, tulid kõhulihased ilusti välja jne kuid nüüd järsku nagu mingi klõps ja igapäev läheb halvemuse poole
isegi kõhulihased hakkavad ära kaduma, sellepärast mõtlesingi et kuidas ennem alla võtsin sama menüüga ja nüüd järsku ainult juurde :S
tom201
Memberhuvitav ei tea mis krdi kaste ma siis hoidnud olen kui kusagil minuti ringi ta tavaliselt tuleb. See aasta sai ka jaanitulel hoitut 1.33
tom201
Memberainuke asi mis jäi jah sellisel juhul tarbimata oli ainult valgu seik, mõtlesin et võibolla oli ka selles viga vms
tom201
Member45 minuti jooksul siis 3 erinevat valguallikat: shake (vadakuvalk ilmselt) muna ja kodujuust (kaseiin). Natukese kirju ehk nii lühikese aja kohta. Või siis ka teisiti: 60gr õhtul, kas ööpäeva teiste osade kohta tuleb ka adekvaatne kogus valku?arvan küll kuna tellisin juba ammu toitumiskava kus on piisavalt valku igas söögikorras, lihtsalt see õhtune oligi probleemiks kuna kava muutus(vanas söögikavas oli trenn 19.00 nüüd aga 20.30 kusagil, sellepärast ongi viimane söögikord maru hiljapeale liikunud ja ei teagi kas see on kasulik või pigem kasutu)
tom201
Memberno selge sry et tülitasin lihtsalt ei teadnud et siin nii pädevaid inimesi ei ole et sellele vastata
tom201
Memberhinna poolest on ta jah päris kallis, kuid poole meeldivama maitsega kui mingi pulbrisegu vms (no see vähemalt minu arvamus) lihtsalt mõtlesingi et kas mingil määral ka see asendab neid pulbreid et tagada piisav valgukogus peale trenni jne
tom201
Membersee on jah see jook mis müüakse ka siin lehel
ProFx Drink
• ProFx Drink on maasika- või apelsinimaitseline valgu-süsivesikujook.
• Valmis taastusjook peale trenni.
Analüüs: 100ml 500ml
Energia kcal/kJ 65/270 320/1300
Valk 6 g 30 g
Süsivesikud 10 g 50 g
Rasv 0 g 0 g
tom201
Memberei no andke andeks ega ma siis meelega kirjutamata ei jätnud pikkus:175, kaal:80 vanus:25, kuigi jah ma pigem lootsin just vastust kas heakskiidu või mitte poolt, mitte et keegi peaks uut kava koostama vms
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>