Tom
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tom
MemberJutt jumala õige ja see habe kes seal vahepeal lobises võiks logopeedi juurde kah minna! Ei usu , et asi rahade taga on, aga milles siis probleem? Rahvas tahab ikka tsirkust ja leiba, muskleid võib ju igas suvalises saalis vahtida, selleks ei pea 100.- maksma. Jõudu kõigile kes viitsisid võistlema ja vaatama tulla!
Tom
MemberMis te räägite, et vabakava oli suurepärane, minuarust oli küll väga kesine. See on paljude kulturistide miinuseks, et vabakavad on nii igavad ja üksluised. Vot sellel ühel veteranil, kes nagu neeger välja nägi oli kõva etteaste, kuigi lihased mitte just kõige paremad enam. Arvan, et seetõttu sai medali ka…
Tom
Member300 eeku päevas või nädalas, toidu peale?
Tom
MemberOlin ka kunagi suitsetaja ja suutsin sellest loobuda just tänu saalis käimisel. Muidu ennem olin ka kõvasti üritanud, aga kasutult! Alles siis kui hakkasin regulaarselt saalis käima õnnestus see täielikult. Kui teed regulaarselt trenni siis kasvab tahe ja loomulikult kasutad ära oma vaba aja. Niimoodi muutub suitsetamine sulle peagi vastikuks ja hakkad oma tervise pärast rohkem muretsema. Kuigi tean ka selliseid poisse, kes on regulaarsed suitsetajad ja samuti saalis käijad….eks iga üks teab ise!
Tom
MemberKindlasti tulevad.
Tom
MemberVaat artiklite alt kunagi I.Otsus kirjutas nendest mingi artikli kui mälu ei peta.
Tom
MemberMart sa vist ei tea rasva tekkest mitte midagi ,soovitus- kui tahad rasva arvelt juurde võtta siis uuri välja mis tähendab süsivesik ja mis juhtub kui seda liialt tarbida!
Tom
MemberKuule mis sa ajad siin möga, et sa ei ole lootnudki, et Ott siin midagi üles tunnistaks? Loe oma esimene kiri uuesti läbi, võibolla tuleb siis meelde mida seal rääkisid.(algab: härrased Ott ja Arnold)
Tom
MemberKuule naine tead ma soovitaks sulle minna kaalujälgijatesse tead see süsteeem kus punktide eest süüakse on minu meelest päri hea -süüa võid nii et tolmab aga loomulikult õiget toitu.Seal tehakse sulle selgeks kuidas mitmekülgselt toituda.Ja alla võtab ikka ka päris palju.
Tom
MemberTa oli ju 3 kuud kuskil välismaal ja ma praegu täpselt ei tea kas ta seal treener on igatahes tuli ta mulle täna vastu küll.
Muide ,uhu lähed treenima kui kadrioru saal kinni pannakse?
Tom
MemberTäitsa õige , ma sain ise temalt ammendavad vastused ja õppisin harjutusi õigesti sooritma ja tema vaba aja tegemised ei huvita mind üldse.
Tom
MemberKuule kui viitsid siis võiksid põhjendada kuidas saun mõjub halvasti peale trenni mul on kahtlane tunne et mulle töötab saun hoopis positiivses suunas.
Tom
MemberOn ikka treener , vähemalt nii palju kui mina tean Kadrioru tervisekeskuses.
Tom
MemberHea küsimus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tom
MemberLahedalt närite üksteise kallal. Sapi pritsib nii et hakkab läbi kuvari tulema. Sportlased peaksid olema ju rahulikud ja mõnusad inimesed – sittagi. Kari koiotte. Küll ma olen uhke et olen eestlane – osake kadedast ja õelast rahvakillust. Kui kellelgi läheb veidikenegi paremini, kuseme ta täis ja määrime sittaga kokku. Minu pärast süüge tablete süstige ja suitsetage. Ainult jätke see kadetsemine ja õelutsemine järele. P. S. Metaan on tervisele kahjulik, ei tasu proovida.
-
AutorPostitused