Skip to main content

tolkamid

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 32 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Lemmik lood!!!! #40067
    tolkamid
    Member

royal gigolo-california dreaming

dj isaac-go insane

marcel woods-times running out

in reply to: 14 aastase pingutused #39775
    tolkamid
    Member

mystikale ma ütlen nii palju, et ostsin kangi anttilast ja seal on 2,4,6,8 kettad, plus sain 5 kilosed ja ostsin 15 kilosed juurde niiet arvuta kokku palju saab, ja mul pole mõte kellegi ees uhkustada, vaid tahaks targemaks saada

in reply to: 14 aastase pingutused #39760
    tolkamid
    Member

kle Tman, mul kodus kang ja pink olemas+hantlid ja lõuatõmbe toru, kui tahad võid külla tulla ja tõestan et lükkan 82, võibolla kui tuled panen 86 juba, mul paljud sõbradki käivad jõukas, üks on 15 ja paneb 95, kas pole mitte kõva. ja ausalt sõin pool purki ja kavatsen augustis kolm või isegi neli purki megaprotein champion 8 osta. aga noh kes ei usu tulge rakvere kungla 7-32 ukse taha ja tõestan kui vaja.

in reply to: 14 aastase pingutused #39756
    tolkamid
    Member

ausalt öeldes ei soki, mulle ei meeldi valetajad muidu, aga noh enam eriti raskemat ei taha juurde tulla, aga lähimal ajal loodan 86 saada, proteiini enne sõin pool purki 3 muscle protein mingi oli, aga noh eriti kasu polnud

in reply to: 14 aastase pingutused #39753
    tolkamid
    Member

63.5 kg ja 172,5 cm vana sa cartine oled muidu

in reply to: proteiin no.1 kohta #38885
    tolkamid
    Member

ega mul ikka õige suurusega supilusikas ja päris mehine, aiitäh ikkagi väikese abi eest

in reply to: Palju keegi rinnalt surub #32817
    tolkamid
    Member

no ma ülten et tee trenni edasi, ma tegelt ka 14 ja surun max 82, ja kui vaja võin kuidagi tõestada ka, ma ise ka küsisin et palju keegi max surub ja kõik panid jumala segast aga noh, las ajavad sokki kui tahavad

in reply to: rasva % võistlustel #38589
    tolkamid
    Member

ma leidsin eile lihtsalt ei olnud mul seal listis veel

in reply to: rasva % võistlustel #38584
    tolkamid
    Member

ma ka ei leia kuidagi seda

in reply to: rasva % võistlustel #38575
    tolkamid
    Member

kui suur see klipp on täpselt ja ja mis nime all ta on seal

in reply to: Kysimus??? #38498
    tolkamid
    Member

170 pikk ja 61 kilo, ma 89, sa makaveli pingutad üle väheke, aga noh ise tead mis teed sest eesti rekord minu käes

in reply to: muscletech #38487
    tolkamid
    Member

kui vaadata nende nädala videosi päris elust, siis dexter sööb nitrotechi ja jay tarbib muscletechi, see on kõva asi , mul pani sõber ja nüüd päris suur tegelane

in reply to: Kysimus??? #38494
    tolkamid
    Member

kui käed kitsalt teed siis mõjub rohkem triitsepsile, aga kui laiali siis teeb rohkem rinnalihast, ma ise ka muidu 14 ja surun 82 rinnalt praegu suveks tahax isegi 90 üles saada

in reply to: Kysimus??? #38492
    tolkamid
    Member

kätekõverdused on samad asjad mis kangi surumine, seda tee kogu aeg kui tahad rinna lihaseid, aint et surumise aeg oled selili ja kätekate aeg oled kõhuli ,teeb sama välja

kui tahad max jõudu teha võta keegi selga kui teed kätekaid

in reply to: Palju keegi rinnalt surub #32807
    tolkamid
    Member

olen 14, kaalun 60, seeriaid teen 8×56 8×60 6×64 5×68 ja mõnikord 3×72

max on muidu 82

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 32 total)