tolkamid
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tolkamid
Memberroyal gigolo-california dreaming
dj isaac-go insane
marcel woods-times running out
tolkamid
Membermystikale ma ütlen nii palju, et ostsin kangi anttilast ja seal on 2,4,6,8 kettad, plus sain 5 kilosed ja ostsin 15 kilosed juurde niiet arvuta kokku palju saab, ja mul pole mõte kellegi ees uhkustada, vaid tahaks targemaks saada
tolkamid
Memberkle Tman, mul kodus kang ja pink olemas+hantlid ja lõuatõmbe toru, kui tahad võid külla tulla ja tõestan et lükkan 82, võibolla kui tuled panen 86 juba, mul paljud sõbradki käivad jõukas, üks on 15 ja paneb 95, kas pole mitte kõva. ja ausalt sõin pool purki ja kavatsen augustis kolm või isegi neli purki megaprotein champion 8 osta. aga noh kes ei usu tulge rakvere kungla 7-32 ukse taha ja tõestan kui vaja.
tolkamid
Memberausalt öeldes ei soki, mulle ei meeldi valetajad muidu, aga noh enam eriti raskemat ei taha juurde tulla, aga lähimal ajal loodan 86 saada, proteiini enne sõin pool purki 3 muscle protein mingi oli, aga noh eriti kasu polnud
tolkamid
Member63.5 kg ja 172,5 cm vana sa cartine oled muidu
tolkamid
Memberega mul ikka õige suurusega supilusikas ja päris mehine, aiitäh ikkagi väikese abi eest
tolkamid
Memberno ma ülten et tee trenni edasi, ma tegelt ka 14 ja surun max 82, ja kui vaja võin kuidagi tõestada ka, ma ise ka küsisin et palju keegi max surub ja kõik panid jumala segast aga noh, las ajavad sokki kui tahavad
tolkamid
Memberma leidsin eile lihtsalt ei olnud mul seal listis veel
tolkamid
Memberma ka ei leia kuidagi seda
tolkamid
Memberkui suur see klipp on täpselt ja ja mis nime all ta on seal
tolkamid
Member170 pikk ja 61 kilo, ma 89, sa makaveli pingutad üle väheke, aga noh ise tead mis teed sest eesti rekord minu käes
tolkamid
Memberkui vaadata nende nädala videosi päris elust, siis dexter sööb nitrotechi ja jay tarbib muscletechi, see on kõva asi , mul pani sõber ja nüüd päris suur tegelane
tolkamid
Memberkui käed kitsalt teed siis mõjub rohkem triitsepsile, aga kui laiali siis teeb rohkem rinnalihast, ma ise ka muidu 14 ja surun 82 rinnalt praegu suveks tahax isegi 90 üles saada
tolkamid
Memberkätekõverdused on samad asjad mis kangi surumine, seda tee kogu aeg kui tahad rinna lihaseid, aint et surumise aeg oled selili ja kätekate aeg oled kõhuli ,teeb sama välja
kui tahad max jõudu teha võta keegi selga kui teed kätekaid
tolkamid
Memberolen 14, kaalun 60, seeriaid teen 8×56 8×60 6×64 5×68 ja mõnikord 3×72
max on muidu 82
-
AutorPostitused