tolkamid
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tolkamid
Membersee EAS nitric oxide ei soovita küll:)
endal proovitud ja ütlen et EI, seda mina enam ei prooviks, maksin oma 600 krooni ära ja kasu ei mingisugust:)
vähemalt ise ei saanud midagi aru, kaal tõusis võibolla 0.5kg:D:D:D
aga noh, võibolla mõnele mõjub kes teab
tolkamid
Member30 cm biitseps, siis ütleks et pole sul veel midagi seal:)
lihtsalt rasva väha ja paistab lihas välja mis sul on, ja kont on ka kerge jah:)
ise olen 174cm ja 70 kg
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tolkamid
Memberei tea mida öelda, aga mina sain rainise jutust täielikult aru;)
tolkamid
Memberei tea pole veel ükski toidulisand haisema hakanud, kuigi ka paar korda pesin visdt mõnikord
tolkamid
Membersa võid suruda selle alati aga kas kaal sama jääb, seda ei tea, siis peaksid ka rasvast lahti saama, muidu lähevad lihased ka raskemaks ju
tolkamid
Membersee on üpris norm, mul soomes sõber kes sai vist see aasta 20, eelmine aasta surus veel 145 vist oli või 150, ja pole ka ühtegi ainet kasutanud, aga hakkas nii noorelt tegema et praegu 165-167 pikk kuskil:D
tolkamid
Membernu mina ütleks et see on norm, aga noh hea ta nüüd küll ei ole ma arvan, olen ise 64 kilo, surun 82, ja just sain 15, 82 surusin siis kui sain just 14 aastaseks ja siis ei teinud mingi 5 kuud trenni, aga noh eks see 65 ka mingi tulemus on
tolkamid
Memberaga see et 1 kuu puhkus 3 kuuga tagasi tuleb on väga vale minu arust, kuna ise ei teinud terve suvi mitte kui midagi, aga tegin kuu ajaga kõi tagasi
tolkamid
Memberolen 14, nädala pärast 15, kaal 63-65 ja surun 82
tolkamid
Memberaitäh, ma mõtsin muidu uue gaasi pliidi osta, et kui palju see metaan muidu maksab ka. üks balloon
tolkamid
Memberno seda kaks korda päevas pole midagi raske teha, ma tegin vahepeal hommiku enne kooli mingi 20 minti rinda ja selga ja peale kooli 1.5 tundi ja õhta 2 tundi trenni ja mõnikord peale selle veel koolis ja nii iga päev esmasp-pühap-ni
ja edu oli märgatav, aga noh eks see koorm päris heasti:)
tolkamid
Memberno ma arvan et ma isegi tuleks kui mõni sõber on kes kaasa viitsiks tulla aga asi selles, et mul näpp ###### raisk, töö juures jäi näpu ots painutamis pingi vahele ja enam pole näpu otsa, aga noh võibolla saab korda slleks ajaks
tolkamid
Membereinoh räägime siin kohe hinnast ära, ma juba saatsin maili ka sulle nii et räägi hinnast
tolkamid
Membertrenni teen kogu aeg, ja tulemus on üpris hea siiani olnud, et nagu endale meeldib väga enda kohta, aga pulbrit pole nagu enne pannud
tolkamid
Membereinoh olen lihast ja jõudu juba aasta teinud umbes, ja usun et ta kohe juurde ei anna, et nagu lihtsalt uurisin asja, aga noh ei saa eriti palju osta neid pakke kuna pappi ka pole, käin koolis ka alles nagu, aga noh peab selle asja ära proovima äkki ostab juurde
-
AutorPostitused