Toivo295
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Toivo295
MemberSelge tänud.Tekkis ka küsimus mille unustasin lisada , et väga palju olen näinud toitumiskavasid, kus on hommikutti üle 3muna(aint valge) sees.Aga samas paljud väidavad, kaasaarvatud ka paar arsti , et üle 3-4 muna nädalas pole soovituslik süüa.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kus see tõde siis peitub.?Paljude arstide teadmised on iganenud. Normaalne oleks vähemalt 2 tervet muna päevas süüa.
Toivo295
MemberÕeldakse ,et “ABS are made in kitchen, not in gym”. Seega ,kui kõhulihaseid tahad siis eelkõige tuleks toitumine üle vaadata ja siis alles treening. Treeninguks oleksid erinevad istessetõusud jne. mitte mingid saunapeldid ja abs raketid.
jaanuar 31, 2009 at 11:41 e.l. in reply to: valgud, rasvad, süsikad – APPI, aina segasemaks läheb #182061Toivo295
MemberAsi on selles ,et toitumismeetodeid on erinevaid. Mõni talitab ühtmoodi, teine aga jällegi teistmoodi. Sellepärast tulebki endale leida üks ja kindel suund mida jälgima hakata. Kui oled kaalujälgija siis tasuks eelkõige lugeda Fred Antsoni postitusi ja artikkleid, tema rasva-ja valgurikas menüü on väga effektiivne. Kui aga tahad toitumiskava tellida siis mina valiks Marko Toomingu või Marek Kalmuse, sest nemad peaksid samadel põhimõtetel kava koostama.
Toivo295
MemberMa ei kommenteeri midagi. See on vaid minu arvamus.
Ma tahtsin öelda seda ,et algajale tuleks näidata artikkleid ja videosi väärkasutamisest ,sest antud juhul tema keemikukarjäär niimoodi ka lõpeks. Muidu jääb tal mulje veel ,et “näe..panen pihuga tablette ja ei juhtugi midagi halba”.
Anyway..minu jaoks on see teema ennast juba ammu ammendanud. Peace
Toivo295
MemberÜsna head teemad rasvade kohta.
Toivo295
MemberMinu arvates see steroidkasutaja pihtimus ei ole just kõige parem artikkel. Inimene ,kes tahab kiiresti vormi saada, saab seal julgustust – “ohhoo, esimese kuuriga 7-8 kilo lihast..ühe korra ikka võin ju proovida”. Algajale tuleks ette sööta võimalikult negatiivse alatooniga artikkleid – ehk hoiab niikaua eemale, kuni teadmisi on piisavalt, et vaadata asja teisest küljest.
Toivo295
MemberMõttetu..
hoiata palju tahad ja anna ka soovitusi, kuidas puhtalt vormi saada, ikka ei võeta kuulda.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sa ikka ei mõista ,et anaboolsed steroidid pole naljaasi. Need asjad ei käi niimoodi ,et söön oma tablette ja kohe kasvan. Toitumine+trenni on kõige alus, vahet pole kas naturaalselt või ilma.Lepi sellega ,et kõike mida tahad ei saa kohe ja kiiresti, tuleb ka vaeva näha nende nimel.
Toivo295
Memberpäris karm see selge kui ülevõtad neid arvan et kui õiged asjad siis ei juhtu nii!Millel sinu arvamus põhineb? Jah, on vahe väärkasutamisel ja kasutamisel. Aga need mehed kes ei jaga isegi trennitegemisest ja toitumisest midagi, ei saagi muud teha, kui ainult väärkasutada.
1. Telli toitumiskava või hakka artikkleid lugema ja harima ennast.
2. Muretse endale korralik treeningkava.
Ja see oleks esialgu kõik. Hiljem ,kui areng jääb seisma võid juba kreatiini ja igasuguseid NOXxe jm. toidulisandeid endale muretseda.
20neselt sa mõtled, kuidas saada võimalikult vihast keha endale. Aga aastate möödudes hakkad oma tervise pärast muretsema. Ja 35selt sa juba kirud ennast ,et üldsegi “keelatud aineid” puudutasid.
Toivo295
MemberSinu puhul ilmselt mitte.
Toivo295
MemberTere, oleks paar küsimust siis… ehk oskate aidata
Jõusaalis käin 3 korda nädalas ja teen seal trenni 1,5h umbes iga kord. Toitun:
Hommikul on kas pudru mingi, või võileivad, vahel keedau- või praemunad. lõunaks toitun koolis seal on peamiselt supp mingi või siis kartul ja mingi kaste. Õhtul kodus söön kh mingit suppi või siis kartult, seda mida koolis polnud. Olen 16 aastane kaalu 65 kg ja olen 174 cm pikk.. asi on nii, et olen natuke kõhna arvan ma, aga kõhu peal jńe on rasva näha aga kõhulihased on kh väljas natuke ikka.. tahaks saada massi juurde ja kasvatada lihast. Olen kasutanud kreatiini mingi Sportlabis ostsin NOX-32 oli nimi vist just sai otsa. kasutasin seda koos valgupulbriga. praegu ongi probleem selles, et väike rasv on kehas ikkagist aga samas tahaks massi juurde jne. oskate öelda, kas totumine sobiks ja mida võiks jõusaali juurde osta juurde.. mis aitaks veel?
Argghh..
Telli endale toitumiskava, see on kõige alus. Nende “imerohtude” kasutegur on üsna madal juhul ,kui pole korraliku toitumisbaasi all.
EDIT: Daemonium jõudis juba ette.
Toivo295
MemberIse tellisin M.M’ilt, kuid tal on ka pigem sv rohke kava ning oma eelmises toitumises phmts muutusi ei teinudki
Toivo295
MemberHehee..kilukalur..see meenutab mulle minu mehaanika õpetajat, kes mingil põhjusel ütleb kilokalori asemel kilukalur
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga asjast rääkides, pole sul midagi vaja nii palju arvutada, pigem kasuta kaloriarvutit.
Toivo295
MemberRäägi veidi oma igapäeva toitumisest, mis kell ja mida sööd..kogused jne. Saame väheke parema ülevaate ja oleme sammu võrra probleemi lahedamisele ligemal.
Toivo295
Memberjep aineid paljuRäägi lähemalt siis..
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toivo295
MemberLisaks omalt poolt thrusteriMinu arvates ka on thruster väga hea harjutus.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidu lemmikuteks on – rinnalt surumine, kükk, military press..jõutõmme on mulle kuidagi vastumeelne st. ei ole just minu lemmikharjutus.
AutorPostitused