Toivo295
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Toivo295
Membernoh toitumine on mul selline et piimtooted (kohupiim jogurt. nendest saan päevas oma 160g valke ikka kätta, ise olen 85kg umbes) ja eriti muud rasvast toitu ei söö, sellegi poolest kerge magu on ees:D:D aga eesmärk ei olegi nüüd mul väga kaasu langetamine just, vaid lihaste kasvatamine;))“Õllekõhtu” põhjustab pigem liigne süsivesikutega liialdamine + transrasvad ehk nn. tehisrasvad. Heade rasvade(hapukoor, pähklid, avokaado, muna, kodujuust, rasvane kala) tarbimine on just võtmeks kaalust alla võtmises.
Toivo295
MemberPane google otsingusse kettlebell exercises/workout/routine ja peaksid sealt päris häid lehekülgi leidma.
Toivo295
MemberMa just lugesin, et kasutamine võistluse ajal oli keelatud. Ehk siis sama, et ei tohi olla alkoholi joobes jne võistluste ajal.VÕISTLUSE AJAL KEELATUD AINED JA MEETODID:
Kannabinoidid (nt hašiš, marihuaana) on keelatud.
Toivo295
Membersiin nii palju erinevaid ,et ei tea milline siis kõige parem,eesmärk on rasva põletada ning 10 kg alla saada,suveks.Sinu eesmärkidega inimesele oleks kõige parem valida Ralf Otteri ,Marek Kalmuse või Marko Toomingu poolt tehtud kava. Kas sa nüüd päris 10 kilo suve alguseks jõuad alla võtta on omaette küsimus ,kuna keegi neist sulle nälgimiskava ei koosta. Aga üldine pilt muudub kindlasti ikka tükk maad paremaks.
Toivo295
Membermillise treeneri poolt soovitaksite toitumiskava ning millise treeningkava poolt?Oleneb sinu eesmärkidest. Mina valiksin Marko Toomingu või Ralf Otteri.
Toivo295
MemberMaini uuesti, et tegemist on alles kavaga, mida tahan lihvida õigeks (kirja sai pandud tänane päev). See ei ole minu igapäevane toitumine.Esimesest postitusest on puudu õhtusöök, mis täna õhtul sisaldab kanafileed niitnuudlitega ning kodujuustu.
Tänud vastanutele, katsun ise edasi pusida ja mõelda.
Nagu eespool mainiti siis vähenda süsivesikute osakaalu, samas suurenda heade rasvade ja valkude osakaalu. Proovi võimalikult vähe tarbida jahu ja suhkrutooteid. Lisa menüüse hapukoor, tatar, või, kõrge rasva% kodujuust, rasvane kala, avokaado jne. Siin on päris palju teemasi kus on sarnase menüüga inimeste toitumist lahatud, uuri foorumist. Loe Fred Antsoni postitusi, saad sealt palju head informatsiooni.
Toivo295
MemberPalju infot on seal tõesti.Tsit “One of the best ways to help prevent and treat heart disease is to eat a low-fat diet and to replace foods rich in saturated and trans-fat with those that are rich in monounsaturated and polyunsaturated fats (including omega-3 fatty acids)”
???
Head infot on seal omega-3 rasvade kohta. Aga see low-fat diet ja küllastunud rasvade vätimise jutt on mõttetu.
Toivo295
MemberIn fact, people who eat more than three grams of omega-3 fatty acids per day (equivalent to 3 servings of fish per day) may be at an increased risk for hemorrhagic stroke, a potentially fatal condition in which an artery in the brain leaks or ruptures.Fish oil can cause flatulence, bloating, belching, and diarrhea. Time-release preparations may reduce these side effects, however.
http://www.umm.edu/altmed/articles/omega-3-000316.htm
See on väga väärt lehekülg. Soovitan soojalt kõigil läbi lugeda ,keda huvitab täpsem info omega-3 rasvadest.
Toivo295
MemberTead, kui pidevalt on paha olla siis ei teagi, kuidas on hea olla
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hmm..mõni aeg tagasi muutsin oma toitumisviise täielikult, st. enamus kräpp (jahu, suhkur jne.) läksid minema ja alles jäid ainult kvaliteetsed toiduained. Tegin üle poole aasta ise endale ühiselamus süüa, vältisin koolisööklat. Ükskord, kui olude sunnil käisin seal söömas, siis oli küll selline tunne, et mida kuradit, kuidas ma sellist rämpsu suutsin esimesed kooliaastad taluda.
“>Toivo295
MemberSoovitage mingeid retsepte valgujookidest?
“>
Mida saab ise teha, aga ilma valgupulbrita, sest seda pole mul võimalik saada:(
Mille jaoks sul seda valgujooki nii hädasti vaja? Et nagu ise mingit üks-ühele proteiinisheigitaolist asja on üsna raske teha, aga blenderiga midagi ikka annab meisterdada.
Toivo295
MemberNo tegelikult ei ole antud naisterahval midagi nii väga viga. Nägu võib alati parem olla aga keha on minu arvates veel ilus ja täiesti mõistuse piires treenitud.
Toivo295
MemberNendele kes hädaldavad ,et liiga kole – kulturist pole juba ammu mingi ilu etalon. Loeb ikka see kes on kõige kollim, kuivem jne. Samamoodi võiks vinguda ,et miks veresooned nii hästi välja paistavad – kole ju.
Toivo295
MemberKui 1dl ehk 100cc herat on 30gr siis 1cc on 0,3 grammi. Seega 43cc on 13gr.
märts 21, 2009 at 3:50 p.l. in reply to: Kas on olemas sellseid asja nagu looduslik “steroid” #187615Toivo295
Memberhttp://www.steroid.ee/est/anaboliki_ecdisten.htm
Ei ole selline asi ,et sööd ja kohe lihas kasvab mühinal. Kergelt toniseeriva toimega. Lihaskasvule avaldab positiivset mõju juhul ,kui trenn ja toitumine 5+. Pole eriti kättesaadav ka. Mingi hetk sportlabis oli isegi mingi Xyience toode mis seda sisaldas. Apteegis oli ka kunagi maralijuure ekstrakti aga seda pidi terve pudeli ära jooma ,et normaalne kogus kätte saada.
Toivo295
MemberPalju sul söögi peale raha läheb oleneb sinust endast. Mõni käib oma toidukraami kaubamajast ostmas, teine aga säästukast..hulgilaost saab ka head kraami soodsalt. Endal läheb kuus alla 2 kilo toidu alla. Söön korralikult (massikal 4000+kcal) ja kvaliteetseid asju (muna, sealiha, peekonit, kohupiima jne). Kõvematel meestel läheb loomulikult rohkem toitu aga ,kui tahta saab üsnagi odavalt läbi ajada.
-
AutorPostitused