Toivo295
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Toivo295
MemberKuidas prillikandjad treeninguga hakkama saavad? Kui muretseda läätsed, kas siis pole ohtu et need välja tulevad kähmluse käigus? On teil kogemusi?Kanged sul prillid on? Endal on -2 aga ilma prillideta sain väga hästi trenni tehtud. Alguses võtsin prillid juba tund aega enne trenni eest, et silmad ära harjuksid aga hiljem enam ei viitsinud teha niimoodi.
Poksides ja maadeldes kehv nägemine ei seganud aga vahest ,kui midagi ette näidati, oli küll veidi kehv jälgida. Aga enamik aega ma proovisin võimalikult juhendaja ligi olla ja alati saab partner sulle täpsemalt ette näidata.
Ühe korra olen näinud ,kuidas lääts minema lendas trennikaaslasel. Ega seda vist väga tihti ei juhtunud.
Toivo295
Memberma ei saa aru millest jutt käib?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jutt käib vist sellest.
Toivo295
MemberLidocaine on ju eeskätt limaskestade tuimestamiseks mõeldud mögin, mida kasutatakse väiksemate operatsioonide puhul jne…?Mhm..lidocaine kasutatakse ka päikesepõletuse tõttu tekkiva valu leevendamiseks.
http://yourskincare4u.com/topical-applications.aspx
Tegelt on ka mõned artikklid ,kus ei soovitata lidocaine/benzocaine kasutata, kuna mõnedel inimestel võib see sümptomeid halvendada.
Toivo295
MemberLidocaine või benzocaine sisaldavad kreemid ja spreid aitavad. Ibumax jne. võtavad veidi valu vähemaks. Aaloe aitab ka.
Toivo295
Membermina kustutan, kuna meil siin on eraldi foorum selliseks vestluseks. Infot võib jagada (kopides sealt info siia) aga jätaks selle foorumi ikka eesmärgipäraseks, mitte ei kasutaks seda mingi teise foorumi promomiseks eks?Ma eeldasin, et kui 2 korda maha võtan saad ise aru, et pole lubatud aga näe võta näpust

Minu arust on see täiest OK ,kui ma kopin kuskilt infot, siis toon ära ka allika lingi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peace.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toivo295
MemberNo enesekaitse on väga imelik vabandus.Kui tihti läheb sul vaja MMA-d tänaval?
Need kelle elu tõesti on ohtlik nõuab enese kaitset kasutavad kuulivesti, tulirelvi ja sõidavad soomustatud autoga.
Siin väike näide võitluskunsti kasutamisest tänaval.
Tank..take it easy

Algul jäävad sulle ette kraanasärkidega surujad, nüüd siis MMA harrastajad..
Enesekaitse ei ole imelik vabandus..enamik inimesi kes võitluskunstiga tegelevad ,teevad ka seda enesekaitse oskuse arendamiseks. Ei lähe jah tihti vaja MMA-d tänaval, aga kunagi ei tea millal mõni jorss sinu või sinu sõbra/sõbranna kallal nokkima tuleb. Ja kõik ei ole nii musklis ,kui sina Tank, seega satuvad nemad palju tihedamini kraaklejate tähelepanu alla.
OT: Kes ja mis põhjusel koguaeg minu paranoid.pri.ee linki siin teemas ära kustutab??
Toivo295
Member
Äkki valgustaksid mind
Olen väga huvitatud!
Nüüdsest saab Haapsalu Spordikeskuses tegeleda Tai poksiga (Muay Thai). Tai poks erineb tavalisest poksist selle poolest, et kasutuses on terve keha-löögid käte, jalgade, põlvede ja küünarnukidega. Trenn kestab 1,5-2h ja selle jooksul saab väga tugevat füüilist treenigut igale kehaosale. Esimene pool tundi kulutatakse soojendusele, venitusele ja jõuharjutustele. Ülejäänud aeg kulutatakse löökide ja tehnilise poole õppimisele.Oodatud on nii mehed, naised kui lapsed alates 14ndast eluaastast, ülemist vanusepiiri ei ole. Trenn toimub T, K, N kell 19.30. Tulge proovima, esimene trenn on tasuta! Edasi 50kr kord või 450kr kuu.
Küsimused meilile: Petri20@mail.ee
kontakt: 53542712
Toivo295
MemberAga ega ma Tallinnas ela et mul nii suur valik oleks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Elan Haapsalus muidu
Haapsalus peaks ka taipoksi trennid toimuma.
Toivo295
MemberEnamus pastad on kräpp jahu ja vesi. Kaalulangetajale küll seda tihedalt tarbida ei soovitaks. Ja minu arvates on GI üks suhteliselt mõttetu arv, sest ta ei arvesta toidu süsivesikute kogust. Pigem jälgida GL-i mille valem on: GI x süsivesikute hulk portsjonis jagatud 100-ga. Ja GL ei ole ka alati täpne arv ,sest sõltub paljudest asjadest, nagu mida sa antud toidu juurde sõid, kuidas seda valmistati jne. Pasta puhul mõjub ka tema keetmise pikkus GL-i. Täpseid numbreid ei oska tuua aga vahe pidi sees olema ,kas keedad 10 või 15 minutit.
Toivo295
Membereestis on inimesi kes kasutava sterodie, Marek Kalmus pole ainuke!Minu puhul on selline mõttelaad tavaline, kuna Marek kes armastab jõudu ja rauda, täiesti normaalne ju.
RESPEKT M. Kalmusele!! and *uck off russians *iderastas
Joker mõtles ikka nn. tippkulturiste. Seda teab igaüks ,et eestis on hulgi jõusaalihunte ,kes keemiat tarvitavad. Ja ma armastan ka jõudu ja mulle meeldib trenni teha, st. see annab mulle kohe õiguse steroide tarvitada? Ja sinu viimast lauset ei hakka üldse kommenteerima..näitab juba piisavalt ,kui madalaubaline inimene sa oled.
Toivo295
MemberRaskus ja ühe tõmbega läbitud maa on võrdeline, st. suurendad raskust, läbid sama tempo juures rohkem ,kui väiksema vastupanuga. Enda rekord sai tõmmatud aasta tagasi mis oli 1.30 kopikatega, nüüd on ilmselt tükk maad parem ,kuna vahepeal olen kõvasti vastupidavust treeninud.
Toivo295
MemberSa ei suuda maksimaalselt enam viimastes harjutustes pingutada. Tavaliselt tehakse trennis ühe harjutuse kohta 5×5 ja siis mõned harjutused veel (vähem seeriaid, rohkem korduseid). Siin fitnessis on ka üleval 5×5 kava, loe seda.Seal samas on ka toodud originaal 5×5 kava ,kus on samamoodi mitu baasharjutust ühel päeval ,isegi kükk ja tõmme. Ei usu ,et see rinnalt surumine enne military pressi nüüd nii segav on. Mina küll selles kavas mingit probleemi ei näe va. need kätekõverdused seal lõpus ,neil küll mingit mõtet pole.
Toivo295
Memberet ma naq nägin et siin kirjutatakse et kava nr 63 64 jne kus kohas need kavad kirjas on vms kus kohast ´te need saateEmm..kuskohas niimoodi kirjutati?Võib-olla mõtled 4×6, 4×10, 5×5 jne?
Treeningkavad: http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…mp;bot=bot.lime
Toivo295
Memberisaette, sõber sai alles 600isaette?omaette?10g korraga?FTW?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused