Toivo295
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Toivo295
MemberÜhesõnaga kõik dieedid on ühesugused.Ma tellin parem endale toitumiskava, kas paljud kes on endale tellinud selle on sellega rahul ja tulemused head??
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
juuli 8, 2009 at 8:39 p.l. in reply to: Ketogeenne dieet, ketoos, ketoosi saavutamine, ketoosiseisundi diagnoosimine #206359Toivo295
MemberMhmm..mul hakkas üsna kohe higi ammoniaagi järgi lõhnama ,kui süsivesikute koguse 150 grammile päevas lasin.
Toivo295
MemberMida õhtul sööd ning millal võtad ZMA’d(Kas peale viimast toidukorda ning kui suure ajavahega..)?Kaltsium ja ZMA ei pidanud väga kokku sobima seega doosi võtmise ajastamine muutub üsnagi raskeks ning võid seda uurida..
Üldiselt selle vastu väga mingit ravimit pole, liigne ‘ainete’ kõikumine pidavat olema peamine põhjus miks paljudel nn ‘lucid’ unenäod tekivad..
(melatonin > zma)
Lucid dreaming oli vist serontiini, dopamiini või noradrenaliini tasemest sõltuv..ei mäleta täpselt..kunagi leidsin ühe hea artikli mis rääkis zma-st, tema mõjust rem-unele ja lucid dreamingust. Kahjuks enam ülesse ei leia.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toivo295
Member11,2%
Toivo295
MemberHalvad unenäod olid ka mul,aga magada nagu sain.Samas testot tõstis küll;)Mis mõõtsid siis testo taset enne ja pärast? Või ise lihtsalt tundsid mingit erinevust?
Anyway..zma-ga puhkasin mina just ennast väga hästi välja ja hea uni oli aga mingi hetk muutus mul uni juba liiga raskeks. Unenäod olid kusjuures siis väga tõelised, nagu päris elu. Aeg-ajalt nägin õudukaid ka.
Googeldades “zma nightmares” leiab ka päris palju teemasi selle kohta.
Toivo295
MemberPeale trenni ricotta kohupiim+mingi süsivesik(nt. rosinad). Piim+kakaopulber on ka päris hea valik, päris paljud kiidavad seda.
Toivo295
MemberTegelt pole vaja teha mitu eraldi teemat, onju. Võiksid veidike oma andmetest rääkida. Pikkus, kaal, elustiil jne. Kaua sul vererõhuga probleeme on olnud?
Vererõhu allasaamiseks on trenn+toitumine tähtis. Kõige lihtsam oleks tellida siitsamast leheküljelt toitumiskava Ralf Otterilt. Kui seda teed siis maini talle oma probleemi ka.
Toivo295
MemberSorry, aga väike OT: Kas mina olen ainuke keda häirib see, kui kaastunnet avaldatakse surnud inimesele endale, mitte tema lähedastele/tuttavatele/fännidele? Mitu korda selline asi silma jäänud ja väga nõme igastahes. Inimene võiks ennem mõelda ka ,kui midagi kirjutab.
Kle Charles sa mine savonarolata kuskil mujal, sinu sõnavõtud on ikka juba väga teemast väljas.
Toivo295
MemberJarmoOberst, aga sina oled teda näinud, kas on näha ka mingeid muutusi või ei?
Toivo295
Membermida kykkide tegemine yldse annab?kunagi kickboxingu treener ytles mulle, et peaksin palju kykke tegema.Ma ei saa aru milleks.
Kükk on kõigi harjutuste kuningas. Mida kõike ta ei anna sulle. Parim harjutus jalgadele, mõjub hästi rasvapõletusele ,kuna kaasab töösse palju lihaseid (jalad+stabiliseerivad lihased)…ausalt, neid plusse on palju.
Toivo295
MemberMa ei otsi endale meest, lihtsalt huvip2rast kysin.(v.a mina)- miks sa siis jaanitulel pole?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks see ole veidi offtopic ja selliste juttude jaoks on tegelikult shoutbox..
Aga need jaanid jäävad nägemata ,sest töötan laevas. Ja kuigi laev seisab sadamas ja mul on vaba aeg ,eelistan siiski pidutsemisele magamist ja väljapuhkamist. Eriti veel ,kui järgmine päev peab tööd ka tegema.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toivo295
Memberkas k6igest 5 meest ongi w?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Meest otsid endale või?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Enamik paremaid isased juba jaanitulel(v.a mina:D). Anyway 1) Mingit kindlat eelistust ei ole – normaalkaalus, normaalne väljanägemine jne. Ilusa pruuni jumega ehk. Iseloom peab hea olema ning mõistust ka kupli all. 2) Ei meeldi tibid, isekad ja valelikud naised.Toivo295
MemberEi taha kuidagi teda solvata aga mismoodi ta saaks matche võita?Vaata ise järgi, siis saad aru.
Toivo295
MemberKui sheiki pole võimalus teha siis ricotta kohupiim(vadakuvalk)+rosinad on hea asendus.
Toivo295
MemberEesti kohta ei oska oelda, aga siin UK-s kaab m6nes kohas, hindadest ja asutustest pole vist m6tet pikemalt raakida.Sulle selline soovitus, et ara aja asja keeruliseks! Sinu vanuse kohta on sul ok keha/areng, aga jatkates oma mitme tunniseid trenne, pidurdad vaid enda ja ainult enda arengut.
Sa ajad vist kasutajad NO PAIN NO GAIN ja noPAINnoGAIN omavahel sassi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Esimene on see maratontrenni tüüp.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused