Toivo295
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Toivo295
MemberAga nukid saab teha näiteks vanast vene kraani otsast, olid kunagi sellised suured, otsad tuleb lihtsalt teravaks viilida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hahaa
Mul olid ka kunagi sellised
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ainult otsad viilimata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga õnneks, pole kunagi olnud tahtmist ega vajadust neid kasutada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toivo295
MemberKusjuures mul taolised tuttavad, kes käivadki ainult pidudel kaklemas ja laamendamas.Mul endal ka paar sellist tuttavat kes muidu kaine peaga rahulikud, aga pidudel joomasena käivad ainult “ohkimas”.
Kusjuures mul on endal ka paar korda purjus peaga temperament välja löönud ja tühise asja pärast päris vihaseks läinud.
Aga teatud aja möödudes rahunen maha ja siis mõistan ise ka ,et asi on täiesti mõttetu.
Toivo295
MemberKui enne kõva suitsetaja oli siis miks mitte?Et ,kui ma nüüd suitsetama hakkan ja järgmise massilisamise perioodi alguses suitsetamise maha jätan ,siis hakkab mul isegi ilma jõutreeninguta iga kuu üle 1 kg puhast lihast juurde tulema?
MemberÄkki tulid need kilogrammid lihasmassi arvelt?Haah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>5 kuuga 7 kilo lihasmassi naissoost isikul vesiaeroobikast ja bodypumpingust?
Memberhttp://i173.photobucket.com/albums/w77/cel…yonce_jayz2.jpg
Vast sellised naised on ikka kõige paremad
MemberSamas kui sind tahetakse rünnata ja sa tabad selle hetke ära ning hüppad peale selle kamba liidrile,siis teised mehed kohkuvad nii.. ära,et üle poolte panevad jooksu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võib ka nii juhtuda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga eks võib ka teistmoodi minna. Saan veel rohkem kitli peale ,et vastu hakkasin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ,kui minuga mingid võõrad põkid ülbitsema hakkaksid ja asi läheks juba päris tõsiseks ja suudaks asja kaine mõistusega võtta siis mina esimesena prooviksin joosta. Kui ei aita, siis ei teakski mida enam teha…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siiamaani olen läbi ajanud ainult verise nina ja katkise huulega-näoga, ei tahaks nagu midagi hullemat kogeda

Eks kõik oleneb hetkeolukorrast ja julgusest(sageli ka kainusest, õigemini selle puudumisest).
Toivo295
MemberMinu arust üks ütlemata hea valgu allikas on lihakonserv.
Kõige paremad siis kalkuni- või kanaliha oma, need läti omad ei maksa kah eriti midagi.
Nendes ca. 20g valku per 100g
Üks konserv tavaliselt 250g = 50g valku umbes
Prae koos kartulitega, saad valgule lisaks veel süsivesikuid. Lööd veel 2 muna ka peale (+12g valku) saadki ühe toitainerikka eine. Ma ühikas päris tihti armastan niimoodi teha, sest pole viitsimist ega aega midagi väga erilist teha.
Toivo295
MemberNo, päris tihti on need osad “gängid” siuksed et kõvad mehed muidu jne,ja kõvad mehed ühe kallale minema,aga kui sa lihtsalt peale lendad võib see enamusi ära hirmutada,et nad mingi hullu psühopaadi otsa sattunud.Igast juhtumeid on tegelt,aga minu põhimõte ja moto on selline alati olnud:”Anna nii kuis torust tuleb”
On ka selliseid vendasi..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma mõtlesin pigem ikka sellist olukorda mis on ikka täiesti lootusetu, kui sul on ikka jämedad põkid vastaseks siis…
Mina prooviks ühele mehele asja meeldejäävaks teha ja ,kui asi hakkab käest ära minema siis paneks jooksu:D
Samas, kui need “tüübid” kas ketukad annavad, on “samakandimehed” ja elad kuskil väikelinnas, kus jutud kiiresti levivad, siis ei tahaks häbisse kah jääda vaid prooviks võimalikult palju vastu hakata.
Endal pole veel õnneks mingi kambaga jama olnud, rohkem on olnud ikka “üks-ühele”
Üks kord panin lõpuni vastu, hoolimata sellest ,et vastane oli juba mind põhimõtteliselt võitnud.
Oleks võinud minema joosta aga samas, väärikus ei lubanud, vähemalt sain temale ka midagi teha.
Toivo295
MemberDr . Balancer mida te teete kulturismi ja fitnessi portaalil, kui teile sellised naised ei meeldi?Ma usun ,et päris paljudele fitness.ee kasutajatele ei meeldi NII lihastes naised.
Aga mõned pildid olid päris ilusad
MemberÜks taksojuht hoidis mootorsaage pagasiruumis igaksjuhuks.See vend peab küll vägev olema, et lausa mitut mootorsaagi pagasiruumis hoiab
MemberKõige parem on joosta!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelikult ju oleneb.
Väärikam oleks vastu hakata aga samas, see ajaks vastase(d) vihasemaks ja tümitaks sind veelgi kauem.
Toivo295
MemberLeidsin ka artikli ülesse, väga viis arvustus (Y)Kuid tuleb välja, et mu noor organism ei taha seda ainet. Tekkib selline tunne, kui paljalt vatiteki vahele pugeda. Mitte sügelemine, mitte kipitamine vaid midagi vahepealset, sarnaneb ka sellele, kui jalg näiteks sureb välja, kuid see tunne on üle keha ja tunduvalt leebem, valus pole.
Mõtlesin nüüd võtta vähe väiksemate doosidega, U 1/4dl või nii.
Sellinne kerge kihelus peakski olema üks kõrvalmõjudest?
Seda tekitab beta-alaniin, kui ta organismi jõuab. Mind ennast see küll ei häirinud, tekkis see ca. 15 peale ACC joomist ja trenni lõpuks oli kadunud.
Toivo295
MemberKahjulik ei ole, aga kas on mõtet?Kui raha on ja toidust piisaval hulgal valku kätte ei saa ,siis miks ka mitte?
Aga samas teemaalgataja võiks esialgu oma toitumist muuta, ehk annab see tulemusi.
Toivo295
MemberPean ennast tervisesportlaseks.
Aga muidu ikka õpin ja ametiks laeva mehaanik-insener.
-
AutorPostitused