Toivo295
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Toivo295
MemberTänan vastuse eest.See esimene küsimus, ma mõtlesin seda harjutust, kus surutakse lamades hantlitega.Ning tahtsin teada kas lamades kangiga ja hantlitega surumisel on vahe?
Hantlitega horisontaalpingil surumine suurendab rinnalihase massi paremini, kui teised harjutused.
Toivo295
MemberMnjaa, mina jälle ei salli seda maadlejat, aina teeb oma imelikke liigutusi ja vigiseb kõrge häälega
– maitse asi.Maadleja nagu ikka spordimees, sellepärast hoian ikka talle pöialt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toivo295
Memberüldsegi kuklataha ei soovitata ennast tõmmata, ebanormaalne asend õlale, suur vigastuse oht.Täitsa tõsi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Parem tee ettepoole tõmbeid. Niimoodi rakendub lailihas ka rohkem töösse. Seega pole vist muud varianti, kui teha tavalisi lõuatõmbeid.

Toivo295
MemberTegelt tekkis siia juurde ka küsimus,et see lisajõud mida sealt pidavat saama,ega see ära ei kao kui lõpetad nende tablettide tarbimise või siiski taandub endisele tasemele
Tavaliselt on ikka selliste toodetega ,et peale tarbimise lõppu lähevad raskused veidi kergemaks. Mul langes rinnalsurumise rekord peale ACC tarbimise lõppu pea 5 kilo.
Sama asi on kreatiiniga ja kindlasti ka Nitrixiga. Aga samas, see aeg ,kui sa neid tablette sööd, eks siis lihaskasv on ka parem ,kui niisama.
Member5) No aga kui ma teen nii,siis kokku ma suudan ühe harjutuse teha ja ülejäänud asju ei jaksa enam üldse teha ju..Tuleb rohkem pingutada siis. Põhimõte on see ,et trenni lõpuks peaksid sa omadega täitsa läbi olema. No pain, no gain
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas sa võid võtta mõne sellise kava, kus ühel päeval treenid näiteks ühte suurt lihasgruppi ja sellele lisaks veel veidi mõnda väiksemat, mis on juba trenni lõpuks kerge koormuse kätte saanud. Näiteks rind+triitseps.
Ma ise ka ei suuda ühel päeval teha mitut suurt lihasgruppi treenida, parem teen niimoodi nagu eelpool mainisin.

Toivo295
MemberSee käelisus ei ole nii üheselt määratud, mina olen paremakäeline, aga vasak biitseps on natuke suurem.
Mul on vasaku käe triitsepsiga sama lugu. Mis sest ,et olen paremakäeline, vasaku käe triitseps on suurem ja ilusama kujuga.
MemberVõib-olla käib see müüt steroidiõgijate kohta? Või lihtsalt mõndasi on mõistuse asemel õnnistatud musklitega ja siis vaadatakse ,et höhhöö see musklis tüüp on idioot ju kõik ülejäänud hundid samasugused on.

Minu arust ükski Eesti tipptegija kulturismis ei tundu vähese mõistusega olevat.
MemberEi ole küll spetsialist..
1) Ei kujutagi ette mismoodi seda harjutust kodus teha. Võib-olla mõni lai toru kuskile kinnitada ja ,kui jõudu on siis teha nn “tagurpidi lõuatõmbeid”.
2) Peale trenni on organismi varud otsas ja siis on vaja ennast “täis laadida”.
3) Ma arvan ,et kõhulihastel polegi võib-olla nii palju jõudu juurde tulnud, lihtsalt oled vastupidavamaks ja sitkemaks muutunud. Ja küll need õlalihased ka tugevamaks lähevad, ega neil pääsu pole.
4) Treeni eelkõige rinnalihast ja triitsepsi.
5) Raskus võiks olla midagi sellist ,et peale seeria lõpetamist jaksaksid veel teha 2 kordust ja viimases seerias, viimase kordusega läheks juba kaaslase abi vaja.
6)Ei oska kahjuks vastata
Toivo295
MemberAnimal Cutsi pikaajaliselt ei soovita kasutada, sisaldab soja isoflavoone. Mingiks ürituseks kuivaks ajamiseks sobib küll, eriti sellepärast et osa efekti tuleb diureetikutest.OT: Ehk selgitad mulle miks on soja isoflavoonid kahjulikud?
Toivo295
MemberHapukurgiveest räägin. See soola asi just ajaski küsima.Liigne sool tekitab veepeetust. Aga samas, ega seal hapukurgivees seda ju nii meeletult ka pole.
Toivo295
Membermul praegu sama teema ,tiss on mõnusalt haige
tundub et rinnale hakkan seda tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma arvan ,et ainult rinnale teha 10×10 on mõttetu.
Vähemalt tee igale lihasgrupile üks baasharjutus mis on 10×10.
Saksa mahutreening on keeruline ja seda tuleb korralikult järgida. Koosneb kahest faasist ja üks faas on 6 nädalat.
Anna mulle oma e-mail, ma saadan sulle korraliku mahutreeningu kava, kui sul endal pole.
Toivo295
Memberkaua sa seda teinud oled ning on ka lihas suurenenud ka?Ei teinud seda üldse kaua, lihtsalt proovisin kas selline treeningkava sobib mulle.
Kusjuures väga sobis ja sain hakkama, praegust paar nädalat teen üht teist kava ja peale seda võtan siis mahutreeningu ette.
Toivo295
MemberMa ise hiljuti proovisin vahelduseks Saksa mahutreeningut ja tõesti, järgmine päev olid treenitud lihased omadega läbi ja piimhapet täis.
Parem tee kergema raskusega puhtalt, pole vaja kohe maksimaalse raskusega ennast piinata, muidu tuleb raskustega kohe nn. “sein” ette.
Toivo295
Memberaa siis väike mäpunäide silmamunade jaoks…kasuta pöidlaid…need tugevad ja lähevad sisse
Toivo295
MemberTahaks natue nõud saada toidulisandite suhtes. Olen siin artikleid ja postitusi lugenud aga, olen endiselt nautke segaduses.Kõigepealt minust. Olen 19 aastane ja olen just jõusaalis käima hakkanud. Muidu olen elu aeg sporti teinud ja viimase aasta kodus treeninud. Kaalun 64 kilo, pikkust 182 rasvaprotsent on 7 ning rinnalt tõukan 70 kilo. Eesmärgiks on just massi lisamine ja lihaste kasvatamine.
Olen aru saanud et, tõhus oleks tarbida kreatiini koos süsivesikute ja proteiiniga. Nii 30g proteiini iga annuse kreatiiniga. Kreatiini 2 x 5g treeningupäevadel ja 1 x 5g tavapäevadel. Siis olen veel lugenud et, pärast trenni on vaja kiiresti imenduvat valku aga muidu öösel aeglast. Kust või kuidas ma seda aeglast saan? Võibolla on see loll küsimus aga, mis see glükoos täpselt on ja kust seda saab? Mille peale peaks veel mõtlema? Sammuti, milliseid/milliste firmade tooteid peaks tarbima, poodies on neid kole palju? Millega lisandeid segada? Kas põhimõtteliselt võib kreatiini koos proteiini ja kogu moosiga piima käärata ja siis ära juua? Ja millal täpselt on parim sheike tarbida?
Aeglasti imenduv valk on piima kaseiin või soijavalk.
Glükoos on viinamarjasuhkur. Poes leidub seda näiteks Trauben Zuckeri nime all.
Toitumise peale on vaja mõelda. Korralik toitumis- ja treeningkava on lihase kasvatamise aluseks.
http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…mp;bot=bot.lime
Eks neid firmasi ole jah palju, ise eelistan Fasti tooteid.
Lisandeid on kõige parem segada sheikeris.
Võid küll kogu kupatuse kokku lükata, kuid parem oleks kõigepealt juua proteiin koos süsivesikutega ja pool tundi hiljem võtad kreatiini.
Sheiki võtad peale trenni. Sheik võiks sisaldad 1 osa proteiini ja 2 osa süsivesikuid, ehk seda samust glükoosi.
AutorPostitused