Toivo295
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Toivo295
MemberMis värk selle suvega on? Talvel ükskõik, mis pekivoldid riiete all on?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jah, ma saan aru, et on massiperiood ja dieediperiood, aga peangi silmas just neid naisi, kes kevadeti justkui oma keha avastavad ja imedieete pidama hakkavad.Suvel vaja ennast rannas isastele näidata.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toivo295
Memberkuidas/kust saab vaatada kas sa oled ektomorfil või mitte?Loe seda artiklit.
MemberMõelge selle peale kasvõi kohe täna ja seadke eesmärk näiteks järgmiseks suveks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina näiteks selleks suveks ei valmistugi. Antud hetkel läheb massiperiood hästi ja pole mõtet dieeti veel pidama hakata. Nüüd siis seadsingi eesmärgi järgmiseks suveks lihast juurde kasvatada ja rasvaprotsent alla saada.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga paljud sõbrad ,kes suveks six-packi välja tahavad tuua ,krimpsutavad minu mõtte peale nina.
MemberVahepeal ,kui polnud eriti aega hommikul süüa ,siis jõin kilo hapupiimajooki.
MemberSisestad oma andmed ja annab enam-vähem ära ,kui palju peaksid ühe toidukorraga toitaineid saama.
2. http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…mp;top=top.lime
Aitab välja arvutada toidukorra toitainete sisaldust.
Toivo295
MemberIse käin Wiedemanni jõusaalis.Täiesti normaalne, natuke küll peab ootama enne kui mõnda harjutust teha saad, sest masinaid suht vähe.Minuteada enam Fra Mare jõusaali enam polegi.Vanasti käisin seal muidu.
Missugused Wiedemannis hinnad on?
Fra Mare jõusaali polegi enam? Sellepärast ma nende koduleheküljelt ei leidnudki midagi.
MemberMa usun ,et siit teemast saad paljudele oma küsimustele vastused.
MemberMinu teada kreatiin pole “muskipump”.Höhhöhh, on hea norida eksole.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sorry, tuli kirjaviga sisse ja sõnastus vale. Minu puhul juhtub seda üsna harva. Ainult siis ,kui on kiire või tegelen kõrvalt millegi muuga.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma tean väga hästi ,et kreatiin ei ole otseselt musklipump. Kuid kreatiini tarbides läheb lihas palju kergemini verd täis, kui ilma.
Võib-olla on asi kogustes? Kuna mul ei olnud alguses korraliku mõõtelusikat juhtus niimoodi, et enda teadmata kühveldasin endale iga päev ca. 15gr kreatiini sisse.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toivo295
MemberMarek Kalmuse vastuartikkel tekitas ühes kohas suht suure arutelu, kuhu ma juhuslikult peale sattusin:Vaadates osasi artikli kommentaare ja foorumi arutelu…tuleb masendus peale.
MemberMina küll ei usu et kreatiin seda teeb
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui sul Fasti kreatiin lihased nii verd täis lööb et trenni segab siis ma ei kujuta ette mis tõelised pump effekti tekitavad toidulisandid sinuga teeksid. Lendaksid õhku ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No ma ei mõtle nüüd ,et igakord ,kui saali lähen ja juba kangi kätte võtan piinlen jubeda valu käes ja rämedalt segab mind..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ütlesin ,et VAHEST võib segada, näiteks siis ,kui ikka teed eriti tugevat trenni, pikad seeriad, palju kordusi, siis ikka on vahe sees, kas kreatiiniga või ilma.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen proovinud ka teisi musklipumpasi…ei lennanud õhku.
Memberpehmete näojoontega- baby face?:või sa arvad, et nad ei pane steroide?
Ehk ta mõtles rohkem algajaid. Nägu pole veel kanti läinud, aga keha juba steroididest musklis?
MemberAga poed ei ole kohustatud nii palju metallkroone vastu võtma kui nende eest osta tahan? Kui mingi 5-6 tk annan, siis ei tohiks küll mingit kobinat olla, on mingi piir, millest rohkema puhul ei ole kohustatud vms?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vastus sinu küsimusele.
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Fasti kreatiinist tekkis sul pump effekt ja see vahel segas su käsivarte treeningut ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma väga kahtlen et see midagi taolist tekitab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aaa. Sorry, my bad. Seda tekitas vist minu kodune õunavein..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oled proovinud , kreatiini tarbimise ajal näiteks autot lükata? Peale kümmet meetrit tõmbab jalalihased verd täis ja see hakkab samamoodi segama.
Toivo295
MemberTäitsa hea toode.
Jõunäitajad- ja vastupidavus paranes isegi rohkem ,kui oleks oodanud. Trennis tekkiv pump effekt oli ka päris mõnus, kuid vahest segas käsivarte treenimist.
Toivo295
Membertrennis annaks korraliku poweri rob g – dirty bitch
ma ei tea kas power seda mängib, laul koosneb pahadest sõnadest..Varem lasti seda päris tihti poweris.
Ise kuulan hetkel: Alex C – Doktorspiele.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused